Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Älmhult

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Älmhult. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Älmhult som finns hos arbetsgivaren.

Busschaufför, tillsvidare, deltid, Älmhult

Vi söker just nu bussförare till vår depå i Älmhult där vi utför serviceresor och skoltrafik. Det krävs att du har en giltig YKB och D-körkort. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Du gillar människor och brinner för att ge bra service! Som bussförare hjälper du många människor att varje dag ta sig dit de ska. Genom att köra mjukt och smidigt, och genom ett personligt och professionellt bemötande skapar du trygghet och trivsel ombord. En bussföra... Visa mer
Vi söker just nu bussförare till vår depå i Älmhult där vi utför serviceresor och skoltrafik. Det krävs att du har en giltig YKB och D-körkort.
Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Du gillar människor och brinner för att ge bra service! Som bussförare hjälper du många människor att varje dag ta sig dit de ska. Genom att köra mjukt och smidigt, och genom ett personligt och professionellt bemötande skapar du trygghet och trivsel ombord.
En bussförare har ett stort ansvar över både buss och resenärer, vilket kräver ett gott omdöme och ett lugnt förhållningssätt. Du möter utmaningar varje dag då du får hantera en mängd olika trafiksituationer. Alltid med säkerhet och kunden i fokus. Du kan ta egna beslut och initiativ när så krävs, men visar också ödmjukhet inför dina medtrafikanter och resenärer.
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.
Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Om oss:
Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag med rötterna i Småland. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.
Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.
Vi rekryterar löpande.
Tjänsterna startar omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Bussförare Älmhult

Om tjänsten Vi söker engagerade och serviceinriktade bussförare som vill vara en del av vårt team. Vi söker dig som har en god servicekänsla och förmåga att hantera stressiga situationer. Som bussförare hos oss ansvarar du för att transportera våra resenärer tryggt och säkert med ett vänligt och professionellt bemötande. Du kommer att köra skolskjuts i grunden samt behovsstyrda resor för serviceresor med utgångspunkt från vår depå i Älmhult. Du kan också k... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker engagerade och serviceinriktade bussförare som vill vara en del av vårt team. Vi söker dig som har en god servicekänsla och förmåga att hantera stressiga situationer. Som bussförare hos oss ansvarar du för att transportera våra resenärer tryggt och säkert med ett vänligt och professionellt bemötande. Du kommer att köra skolskjuts i grunden samt behovsstyrda resor för serviceresor med utgångspunkt från vår depå i Älmhult. Du kan också komma att erbjudas uppdrag kopplat till bolagets beställningstrafik.
Tjänsten startar i samband med trafikstarten i juli/augusti 2025 eller enligt överenskommelse.
Vi erbjuder
Moderna fordon med god komfort och av högsta miljöklass
En grundlig introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling
En dynamisk och inkluderande arbetsmiljö
Karriärmöjligheter inom företaget

Kvalifikationer: Lokalkännedom
Språkkrav: Svenska
Körkortskrav: D-körkort och giltigt YKB
Lönetyp: Fast månads- eller timlön

Om Busspecialisten
Busspecialisten är ett modernt familjeföretag med säte i Växjö. Verksamhetens bedrivs från bolagets depåer i Markaryd, Älmhult, Uppvidinge och Växjö. Uppdragen består av skolskjuts, serviceresor, tågersättning och beställningstrafik. Busspecialisten har nyligen vunnit trafik i Länstrafiken Kronobergs upphandling avseende skolskjuts och serviceresor. Uppdraget består av 92 fordon i fyra kommuner. Avtalet startar i juli och augusti 2025 och sträcker sig över sex år. Visa mindre

Bussförare till Alstermo, Älmhult och Tingsryd

Välkommen att arbeta hos oss på Connect Bus! Vi växer och vi expanderar men vi behåller den familjära atmosfären som gör oss unika. Vi uppmuntrar till initiativ och kreativitet. Varje medarbetare har möjlighet att påverka och forma vårt företag, oavsett hur mycket vi växer. Företagsbeskrivning Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken med linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik. Vi i... Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss på Connect Bus!
Vi växer och vi expanderar men vi behåller den familjära atmosfären som gör oss unika. Vi uppmuntrar till initiativ och kreativitet. Varje medarbetare har möjlighet att påverka och forma vårt företag, oavsett hur mycket vi växer.
Företagsbeskrivning
Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken med linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik. Vi ingår nu i en stor koncern där våra nya ägare CBRE Investment Management har förvärvat Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, Connect Bus och Karlssonbuss.
Totalt är vi nu cirka 3 700 medarbetare och vi förfogar över 2 700 fordon och bedriver vår verksamhet på 64 depåer. Vi är den tredje största kollektivtrafikoperatören i Norge och den femte största i Sverige! Vi har ett mycket erfaret team och en mängd kompetenta medarbetare i hela vår verksamhet.
Arbetsplatsbeskrivning
Vårt avtal för Kronoberg drar i gång den 10 december 2023. Vi söker busschaufförer till våra depåer i Alstermo, Älmhult och Tingsryd.
Arbetsbeskrivning
Som bussförare har du det yttersta ansvaret för resenärerna i bussen, du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa och därför bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och bra förmåga att hantera stressiga situationer. Under resorna håller du trafikledning och resenärer informerade om eventuella trafikstörningar och avvikelser. I dina arbetsuppgifter ingår även att se till att bussen är hel och ren.
Vem är du?
Vi ser att du trivs med att vara företagets ansikte utåt och har lätt för att samarbeta med nya människor, eftersom du som bussförare blir kundens närmaste kontakt ser vi att du är serviceinriktad, utåtriktad och lösningsorienterad.
Kvalifikationer/Krav
Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och månar om att ge resenärerna en bra upplevelse
Du har god körförmåga och tycker det är viktigt med miljövänlig körning
Du är ansvarsfull, stresstålig och har förmåga att arbeta självständigt
Du behärskar svenska i tal och skrift
Du har D-körkort
Du har yrkeskompetensbevis (YKB)
Du har digital färdksrivarkort

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Ansökningsperiod
Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast den 30 november. Skicka in CV till [email protected] Visa mindre

Skolbussförare Älmhult

Vi söker bussförare till skoltrafiken i Älmhult kommun. Flexbuss Sverige AB har vunnit upphandlingen för denna trafik med start 2021-01-01. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande. Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag med rötterna i Småland. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och ska nu starta upp vår verksamhet och depå i Älmhult kommun... Visa mer
Vi söker bussförare till skoltrafiken i Älmhult kommun. Flexbuss Sverige AB har vunnit upphandlingen för denna trafik med start 2021-01-01. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.


Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag med rötterna i Småland. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och ska nu starta upp vår verksamhet och depå i Älmhult kommun.


Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.


Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald.


Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Busschaufför, tillsvidare, deltid, Älmhult

Vi söker just nu bussförare till vår depå i Älmhult där vi utför serviceresor och skoltrafik. Det krävs att du har en giltig YKB och D-körkort. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande. Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Om oss: Flexbuss Sverige AB är en koncern med över... Visa mer
Vi söker just nu bussförare till vår depå i Älmhult där vi utför serviceresor och skoltrafik. Det krävs att du har en giltig YKB och D-körkort.
Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.
Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Om oss:
Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag med rötterna i Småland. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.
Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.
Vi rekryterar löpande.
Tjänsterna startar omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre