Lediga jobb som Tandsköterska i Älmhult

Se lediga jobb som Tandsköterska i Älmhult. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Älmhult som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska

Är du tandsköterska och vill söka nya utmaningar? Då kan du vara en av dem vi söker! Tandvårdshuset växer och vi behöver dig som tillsammans med oss vill bidra till Tandvårdshusets fortsatta utveckling. Vi har idag tre tandvårdskliniker i södra Småland och i gränsbygdens stenrike. Vi söker nu assisterande personal med huvudplacering i Älmhult. Ansök gärna även om du vill arbeta deltid. Visa mer
Är du tandsköterska och vill söka nya utmaningar?
Då kan du vara en av dem vi söker! Tandvårdshuset växer och vi behöver dig som tillsammans med oss vill bidra till Tandvårdshusets fortsatta utveckling.
Vi har idag tre tandvårdskliniker i södra Småland och i gränsbygdens stenrike. Vi söker nu assisterande personal med huvudplacering i Älmhult.
Ansök gärna även om du vill arbeta deltid. Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en tandsköterska till vår fina klinik i Älmhult. Är du utbildad tandsköterska och vill stärka vårt team i Älmhult? Just nu bygger vi nya fina behandlingsrum på vår klinik och söker ytterligare en tandsköterska. Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av framtidens tandvård och bygga meningsfulla relationer med oss och våra kunder. Förutom ett meningsfullt arbete erbjuds du en bra lön, kompetenta kollegor och mycket personlig frihet. Hos oss ... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår fina klinik i Älmhult.
Är du utbildad tandsköterska och vill stärka vårt team i Älmhult? Just nu bygger vi nya fina behandlingsrum på vår klinik och söker ytterligare en tandsköterska.
Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av framtidens tandvård och bygga meningsfulla relationer med oss och våra kunder. Förutom ett meningsfullt arbete erbjuds du en bra lön, kompetenta kollegor och mycket personlig frihet. Hos oss finns en familjär känsla och du får möjlighet att boosta din kompetens genom interna utbildningar och chansen att forma din karriär.
Vi arbetar mycket med delegering vilket för oss innebär att assisterande personal själva arbetar med patienter medan tandläkaren arbetar med en annan patient. Som tandsköterska hos oss får du därför ett varierat arbete med stora möjligheter att utveckla dig.
I Älmhult har du nära till den genuina småländska landsbygden, med vackra naturreservat och sjöar och smidig kollektivtrafik vare sig du ska till Växjö, Stockholm eller Malmö.
Vi söker dig som vill arbeta heltid men önskar du arbeta deltid kan tjänstgöringsgrad diskuteras. Visa mindre