Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Älmhult

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Älmhult. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Älmhult som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker städare i Älmhult - Företagsstäd, Flyttstäd & Storstäd

Vi söker dig som vet att städning handlar om mer än att göra rent. Att kunna städa är en sak. Att göra det på ett sätt som får folk att trivas och må bra är någonting annat. Det handlar om det där lilla extra, en omtanke och känsla för detaljer. Den är den känslan hos våra serviceassistenter som gör våra kunder så nöjda. Just nu behöver vi fler som har förmågan - som vet att städning handlar om mer än rengöring. Som Serviceassistent inom företagsstäd, fl... Visa mer
Vi söker dig som vet att städning handlar om mer än att göra rent.

Att kunna städa är en sak. Att göra det på ett sätt som får folk att trivas och må bra är någonting annat. Det handlar om det där lilla extra, en omtanke och känsla för detaljer. Den är den känslan hos våra serviceassistenter som gör våra kunder så nöjda. Just nu behöver vi fler som har förmågan - som vet att städning handlar om mer än rengöring.

Som Serviceassistent inom företagsstäd, flyttstäd och storstäd har du en viktig roll. Du arbetar självständigt ute hos kunderna med städtjänster som dammsugning, damning, moppning och fönsterputsning. Du jobbar både hos företag och i privata hem, alltid med samma omsorg om detaljer och det lilla extra, som visar att du är ett proffs med engagemang och yrkesstolthet.

Som serviceassistent jobbar du i privata hem och hos företag med att:

- Dammsuga och damma

- Moppa golv och rengöra ytor

- Flyttstäda

- Piffa och ge kunden det där lilla extra

Vi söker dig

som har en stark känsla för kvalitet och ett driv att göra kunden nöjd och glad. Att vara punktlig och noggrann är självklart för dig. Du är engagerad och positiv, och precis som vi anser du att städning är ett hantverk som blir bäst när det sköts av oss proffs. Du tycker om att arbeta självständigt, men är också en lagspelare då du ibland arbetar tillsammans med andra i teamet.

Kollektivavtal och schyssta villkor - självklart

HomeMaid är en drivande kraft som har lyft och byggt upp städtjänster till en professionell bransch med schyssta villkor, rimliga löner och kollektivavtal. Vi har alltid vetat att vår yrkeskår är viktig, och vi slutar inte städa upp i branschen förrän det är rent i varje hörn.

Krav för anställning:

- Du förstår och pratar grundläggande svenska eller engelska

- Har körkort och tillgång till egen bil

- Kan arbeta flexibla arbetstider mellan klockan 7 och 17

Vi blir extra glada om du:

- Tidigare har arbetat inom städ eller liknande tjänster.

Placering: Älmhult

Anställning:?50-80% med 6 månader provanställning

Tillträde:?Intervjuer sker löpande

Lön:?Enligt kollektivavtal

Ansök senast:? 2023-09-22

Varmt välkommen med din ansökan!

Sedan mitten av 90-talet har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder till en renare, mer trivsam vardag genom att serva med hemstädning, företagsstädning, fastighetsstäd, fönsterputs och mycket mer. Detta är den enkla, tydliga idé på vilken HomeMaid grundades 1997: Att göra vardagen lättare för sina kunder. Det visade sig snabbt vara ett framgångskoncept.
Sedan 2000 ligger huvudkontoret i Halmstad, men HomeMaid finns idag från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Bolaget är börsnoterat sedan november 2005. Som medlem i Almegas branschorganisation för hushållsnära tjänster driver vi frågan om försäkringar, pensionsavtal och trygghet på arbetet. Vi har självklart kollektivavtal och bygger tillsammans med våra ca 1000 medarbetare en bra värderingsstyrd arbetsplats med visionen Bättre tillsammans. Läs gärna mer på homemaid.se/jobba hos oss. Visa mindre

Lokalvård Älmhult deltid.

Vi söker lokalvårdare som brinner för bra service och att ta stort eget ansvar till vårt kontor i Älmhult då vi fortsätter växa med nya uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd och kontorsstäd för ett flertal fastigheter i Älmhult. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevlig... Visa mer
Vi söker lokalvårdare som brinner för bra service och att ta stort eget ansvar till vårt kontor i Älmhult då vi fortsätter växa med nya uppdrag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd och kontorsstäd för ett flertal fastigheter i Älmhult. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt åt våra kunder och hyresgäster. Just nu gäller tjänsten mellan 50-60% beroende på hur du som sökande vill ha det. Lönen är efter kollektivavtal 26 323 kr vid heltid.


A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor över hela Svergie. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.


Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet inom lokalvård och att du tycker om att ta eget ansvar.
Övriga utbildningar inom yrket ses som meriterande men är inte ett krav.


Rekrytering sker löpande så skynda in med DIN ansökan innan tjänsten blir tillsatt.


Ansökan skickar du till [email protected]
Vid andra frågor kring tjänsten når ni Jack Kallio på tel. 076-666 24 69 Visa mindre

Städerska

Välgjorda Jobb THS AB söker städerska. Det är ett deltidsjobb där du ibland jobbar ensam hos kunden och ibland tillsammans med någon. Det är bra om du har erfarenhet. Att prata svenska och ha körkort är ett krav. Dina uppgifter är i första hand städ hos privatpersoner, i andra hand sköta köket på en industri. Visa mer
Välgjorda Jobb THS AB söker städerska.
Det är ett deltidsjobb där du ibland jobbar ensam hos kunden och ibland tillsammans med någon.
Det är bra om du har erfarenhet. Att prata svenska och ha körkort är ett krav.
Dina uppgifter är i första hand städ hos privatpersoner, i andra hand sköta köket på en industri. Visa mindre

Hemstädning Älmhult Sommarjobb

Omgående! Sommarjobb Älmhult med omnejd (du utgår från hemmet) Heltid eller deltid efter eget önskemål Vi är i behov av fler medarbetare. Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder. Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil. Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med h... Visa mer
Omgående! Sommarjobb
Älmhult med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid efter eget önskemål
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar Visa mindre

Hemstädning Älmhult

Omgående! Älmhult med omnejd (du utgår från hemmet) Heltid eller deltid efter eget önskemål Vi är i behov av fler medarbetare. Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder. Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil. Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som ... Visa mer
Omgående!
Älmhult med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid efter eget önskemål
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar Visa mindre

Lokalvårdare

Dina arbetsuppgifter är att städa i hem och företag efter arbetsinstruktioner du får. Vi ser gärna att du har utbildning inom lokalvård. Du skall vara bredd att jobba ensam och i grupp. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Dina arbetsuppgifter är att städa i hem och företag efter arbetsinstruktioner du får. Vi ser gärna att du har utbildning inom lokalvård.
Du skall vara bredd att jobba ensam och i grupp.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare Varbergkommun

Hej, Ett växande företag letar efter städare/lokalvårdare. Dina arbetsuppgifter Som Lokalvårdare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. Vem är du? Du ska ha mycket god välja att jobb. Körkort är ett krav. Då man måste köra dagligen inom Varbergkommuns olika arbetsplats. Ett gnutta språkkunskap i svenska språket för att ... Visa mer
Hej,
Ett växande företag letar efter städare/lokalvårdare.
Dina arbetsuppgifter Som Lokalvårdare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.
Vem är du?
Du ska ha mycket god välja att jobb. Körkort är ett krav. Då man måste köra dagligen inom Varbergkommuns olika arbetsplats. Ett gnutta språkkunskap i svenska språket för att förstå innehållet i arbetsinstruktionen och utbildningarna och kommunikation med arbetsledaren, Du ska kunna jobba självständigt.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är Du vår nya stjärnstädare i Älmhult?

Älmhult- Serviceassistent - Företagsstäd, Flyttstäd, Storstäd och Hemstäd Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag? Arbetsuppgifter Som serviceassistent hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer att arbeta med städning vilket inkluderar bl.a. dammsugning, damning, moppning och fönsterputsning i våra kunders lokaler, vilket är både företag och privata hem. Du arbetar både självständigt och ansvar för... Visa mer
Älmhult- Serviceassistent - Företagsstäd, Flyttstäd, Storstäd och Hemstäd


Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag?


Arbetsuppgifter
Som serviceassistent hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer att arbeta med städning vilket inkluderar bl.a. dammsugning, damning, moppning och fönsterputsning i våra kunders lokaler, vilket är både företag och privata hem. Du arbetar både självständigt och ansvar för dina egna kunder, men också i grupp tillsammans med dina kollegor

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs!

Vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda, trygga medarbetare. Därför värnar vi om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar som utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kommunals kollektivavtal.

Vi söker dig som
Trivs att arbeta självständigt med städning
Drivs av att ge bästa möjliga service
Är noggrann, ansvarsfull och punktlig
Har en positiv attityd
Har grundläggande språkkunskaper i svenska tal och skrift
Har B-körkort och tillgång till bil

Placering: Älmhult
Anställning: 50% med 6 månader provanställning
Tillträde: Intervjuer sker löpande
Lön: Enligt kollektivavtal

Ansök senast: 2023-06-15

Varmt välkommen med din ansökan!
HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market?sedan november 2005. Visa mindre

Hemstädning Älmhult

Omgående! Älmhult med omnejd (du utgår från hemmet) Heltid eller deltid efter eget önskemål Vi är i behov av fler medarbetare. Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder. Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil. Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som ... Visa mer
Omgående!
Älmhult med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid efter eget önskemål
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar Visa mindre

Städare/Lokalvårdare / Kommun: Ljungby

Hej, Ett växande företag letar efter städare/lokalvårdare. Dina arbetsuppgifter Som Lokalvårdare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. Du ska kunna jobba med kort varsel. eftersom vi starta upp vårt uppdrag den 2023-01-15 i Ljungby kommun . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar.... Visa mer
Hej,
Ett växande företag letar efter städare/lokalvårdare.
Dina arbetsuppgifter Som Lokalvårdare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.
Du ska kunna jobba med kort varsel. eftersom vi starta upp vårt uppdrag den 2023-01-15 i Ljungby kommun .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hemstädning kronoberg

Kronoberg med omnejd (du utgår från hemmet) Heltid eller deltid efter eget önskemål Vi är i behov av fler medarbetare. Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder. Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil. Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och... Visa mer
Kronoberg med omnejd (du utgår från hemmet)
Heltid eller deltid efter eget önskemål
Vi är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb, älskar att göra våra kunder nöjda och kan vara ansiktet utåt varje gång du möter våra kunder.
Du kan jobba antingen självständigt eller i lag, har körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Timlön och bonus. Vi betalar lön även under restiden mellan kunder och tills du är hemma igen.
Arbetstiderna är dagtid på vardagar Visa mindre

Semestervikariat Lokalvårdare Älmhult

Ansök    Apr 3    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult. Tjänsten är ett semestervikariat vecka 28-32. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-11:00. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult.
Tjänsten är ett semestervikariat vecka 28-32. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 06:00-11:00.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Städare till Sodexo i Älmhult

Ansök    Nov 23    Sodexo AB    Städare/Lokalvårdare
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi har fått förtroende att sköta lokalvården hos en kund i Älmhult och söker nu ett antal städare till detta uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort p... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi har fått förtroende att sköta lokalvården hos en kund i Älmhult och söker nu ett antal städare till detta uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Vi söker dig som gillar att leverera service i världsklass och som sätter kunden i fokus. Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsuppgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

 

Hos oss har du möjlighet att utvecklas genom vårt utbildningsprogram. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Heltid eller deltid, dagtid måndag-fredag (helg kan förekomma).

Vi tillämpar provanställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Yvonne Hult på e-post [email protected].

Din ansökan vill vi ha senast den 21/12-2022. Rekrytering sker löpande och ansökan kan endast göras via vår hemsida. Välkommen att söka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Städare samt diverse servicesyssslor Älmhult

Ansök    Nov 25    Sodexo AB    Städare/Lokalvårdare
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi har fått förtroende att sköta lokalvård och diverse servicetjänster hos en kund i Älmhult och söker nu ett antal städare/servicemedarbetare till detta uppdrag. Att arbeta hos os... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi har fått förtroende att sköta lokalvård och diverse servicetjänster hos en kund i Älmhult och söker nu ett antal städare/servicemedarbetare till detta uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning samt ansvar för personalmatsal där bland annat diskhantering och angränsande servicearbete ingår.

Vi söker dig som gillar att leverera service i världsklass och som sätter kunden i fokus. Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsuppgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas genom vårt utbildningsprogram. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 
• Engelska är meriterande
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Deltid/Heltid, dagtid. Tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Yvonne Hult på [email protected].

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-12-23. Rekrytering sker löpande och ansökan kan endast göras via vår hemsida. Välkommen att söka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare / Kommun: Halmstad

Hej, Ett växande företag letar efter städare/lokalvårdare. Dina arbetsuppgifter Som Lokalvårdare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. Du ska kunna jobba med kort varsel. eftersom vi starta upp vårt uppdrag i mitten av Jan 2023 i Uppsala kommun . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättn... Visa mer
Hej,
Ett växande företag letar efter städare/lokalvårdare.
Dina arbetsuppgifter Som Lokalvårdare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.
Du ska kunna jobba med kort varsel. eftersom vi starta upp vårt uppdrag i mitten av Jan 2023 i Uppsala kommun .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare / Kommun: Trollhättan

Hej, Ett växande företag letar efter städare/lokalvårdare. Dina arbetsuppgifter Som Lokalvårdare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. Du ska kunna jobba med kort varsel. eftersom vi starta upp vårt uppdrag den första November 2022 i Trollhättans kommun . Visa mer
Hej,
Ett växande företag letar efter städare/lokalvårdare.
Dina arbetsuppgifter Som Lokalvårdare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.
Du ska kunna jobba med kort varsel. eftersom vi starta upp vårt uppdrag den första November 2022 i Trollhättans kommun . Visa mindre

Är Du vår nya Teamledare/Städare i Älmhult?

Älmhult- Teamledare Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag? HomeMaid söker proffsiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta som teamledare. Arbetsuppgifter I din roll som teamledare kommer du vägleda och utbilda både ny och befintlig personal, i tätt samarbete med områdesansvarig. Som teamledare hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer jobba med både med hemstäd i våra kunders p... Visa mer
Älmhult- Teamledare
Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag?
HomeMaid söker proffsiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta som teamledare.
Arbetsuppgifter
I din roll som teamledare kommer du vägleda och utbilda både ny och befintlig personal, i tätt samarbete med områdesansvarig.

Som teamledare hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer jobba med både med hemstäd i våra kunders privata hem och mot våra engångskunder så som till flyttstädning, fönsterputs, storstäd etc. Du arbetar pedagogiskt och coachande för att ge de anställda de bästa förutsättningarna och en trygg upplevelse för att lyckas så bra som möjligt i sitt arbete hos oss på Homemaid. I rollen kommer du även arbeta med kvalitetsuppföljning.
Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor.
Hembesök till nya potentiella kunder kommer också att ingå i tjänsten.Vi erbjuder dig
Ett spännande jobb i en expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs! Vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda, trygga medarbetare. Därför värnar vi om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar som utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kommunals kollektivavtal.

Vi söker dig som
Gillar att städa
Är pedagogisk, ansvarsfull och noggrann
Trivs att arbeta självständigt och i team
Drivs av att ge bästa möjliga service till våra kunder
Har goda språkkunskaper i svenska tal och skrift
B-körkort & tillgång till bil
Har tidigare erfarenhet av städ

Placering: Älmhult
Anställning: 80% med 6 månader provanställning
Tillträde: Intervjuer sker löpande

Ansök senast: 2022-11-21

Varmt välkommen med din ansökan!
HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market?sedan november 2005. Visa mindre

Hemstädare Älmhult

Vi hjälper våra kunder med tjänster såsom städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi Hemstädare främst i Älmhult. Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. Visa mer
Vi hjälper våra kunder med tjänster såsom städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.
Just nu söker vi Hemstädare främst i Älmhult.
Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på Ellison Service AB har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. Visa mindre

Städ och Service

Vi söker dig som har fingerkänsla för städning vill ge människor service. Dina arbetsuppgifter är städning, fönsterputs i hemmet och företag. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som har fingerkänsla för städning vill ge människor service.
Dina arbetsuppgifter är städning, fönsterputs i hemmet och företag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Teamledare/serviceassistent Älmhult

Älmhult - Teamledare/serviceassistent Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag? HomeMaid söker proffsiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta som teamledare. Arbetsuppgifter Som teamledare/serviceassistent hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. I din roll som teamledare kommer du vägleda och utbilda både ny och befintlig personal. Du arbetar pedagogiskt och coachande för att ge de anstäl... Visa mer
Älmhult - Teamledare/serviceassistent
Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag?
HomeMaid söker proffsiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta som teamledare.
Arbetsuppgifter
Som teamledare/serviceassistent hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. I din roll som teamledare kommer du vägleda och utbilda både ny och befintlig personal. Du arbetar pedagogiskt och coachande för att ge de anställda bästa förutsättningar och en trygg upplevelse för att lyckas så bra som möjligt i sitt arbete hos oss på HomeMaid. I rollen kommer du även arbeta med kvalitetsuppföljning och administration. Du kommer även att arbeta med städning vilket inkluderar bl.a. dammsugning, damning, strykning, moppning och fönsterputsning i våra kunders privata bostad. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig
Ett spännande jobb i en expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs! Vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda, trygga medarbetare. Därför värnar vi om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar som utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kommunals kollektivavtal.

Vi söker dig som
Trivs med att utbilda och coacha
Är pedagogisk, ansvarsfull och noggrann
Trivs att arbeta självständigt och i team
Drivs av att ge bästa möjliga service till våra kunder
Har goda språkkunskaper i svenska tal och skrift
B-körkort & tillgång till bil
Har tidigare erfarenhet av städ

Placering: Älmhult
Anställning: 75-80% med 6 månader provanställning
Tillträde: Intervjuer sker löpande

Ansök senast: 2022-07-03

Varmt välkommen med din ansökan!
HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market?sedan november 2005. Visa mindre

Lokalvårdare Osby/Älmhult

A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa och söker nu en ny medarbetare till vårt kontor i Älmhult. Vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Osby och Älmhult. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta f... Visa mer
A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa och söker nu en ny medarbetare till vårt kontor i Älmhult. Vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Osby och Älmhult. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt till våra kunder och deras hyresgäster.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Älmhult, Kalmar, Nybro, Borgholm, Malmö och Örnsköldsvik. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha roligt på jobbet. Vi har också höga ambitioner med tydligt satta mål och siktar på att bli den bästa fastighetsförvaltaren i Sverige.
Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet inom lokalvård och att du tycker om att ta eget ansvar.
B-körkort är ett krav.
Övriga utbildningar inom yrket ses som meriterande men är inte ett krav.
Rekrytering sker löpande så skynda med din ansökan innan tjänsten blir tillsatt! Visa mindre

Semestervikariat Lokalvårdare Älmhult

Ansök    Apr 28    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult. Tjänsten är ett sommarvikariat på 5 veckor i juli-augusti. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha ett f... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult.
Tjänsten är ett sommarvikariat på 5 veckor i juli-augusti.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Lokalvårdare Vislanda

Ansök    Maj 2    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker en lokalvårdare till en privat vårdcentral i Vislanda. Tjänsten är en provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Arbetspasset är 5 timmar om dagen måndag-fredag . Tillträde enligt överenskommelse. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som ... Visa mer
Vi söker en lokalvårdare till en privat vårdcentral i Vislanda.
Tjänsten är en provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Arbetspasset är 5 timmar om dagen måndag-fredag . Tillträde enligt överenskommelse.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö.
B-körkort och tillgång till egen bil är viktigt om kollektivtrafiken inte har avgångar som passar arbetstiderna. Visa mindre

Städare Älmhult

Ansök    Apr 5    Sodexo AB    Städare/Lokalvårdare
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.   Vi söker nu 2 städare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att ... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


 

Vi söker nu 2 städare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Semestervikarie Dagtid 

Har du frågor kontakta [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-04-15 rekrytering sker löpande
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Serviceassistent i Älmhult - Hemstäd

Älmhult - Serviceassistent - Hemstäd Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag? Arbetsuppgifter Som serviceassistent hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer att arbeta med hemstädning vilket inkluderar bl.a. dammsugning, damning, strykning och moppning i våra kunders privata bostad. Du arbetar självständigt och ansvar för dina egna kunder men även i grupp. Vad vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett spänn... Visa mer
Älmhult - Serviceassistent - Hemstäd
Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag?
Arbetsuppgifter
Som serviceassistent hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer att arbeta med hemstädning vilket inkluderar bl.a. dammsugning, damning, strykning och moppning i våra kunders privata bostad. Du arbetar självständigt och ansvar för dina egna kunder men även i grupp.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs!

Vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda, trygga medarbetare. Därför värnar vi om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar som utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kommunals kollektivavtal.

Vi söker dig som
Trivs att arbeta självständigt med städning
Drivs av att ge bästa möjliga service
Är noggrann, ansvarsfull och punktlig
Har en positiv attityd
Har grundläggande språkkunskaper i svenska tal och skrift
Har B-körkort och tillgång till bil

Placering: Älmhult
Anställning: 50% med 6 månader provanställning
Tillträde: Intervjuer sker löpande
Lön: Enligt kollektivavtal

Ansök senast: 2022-05-31

Varmt välkommen med din ansökan!
HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market?sedan november 2005. Visa mindre

Serviceassistent i Älmhult - Extra personal

Älmhult - Serviceassistent - Extra personal HomeMaid i Älmhult växer kraftigt… Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag? HomeMaid söker proffsiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta extra som serviceassistent vid behov. Arbetsuppgifterna innebär bland annat: Städning i kunders privata hem Fönsterputs Tvätt och strykning Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en expansiv t... Visa mer
Älmhult - Serviceassistent - Extra personal
HomeMaid i Älmhult växer kraftigt… Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag?

HomeMaid söker proffsiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta extra som serviceassistent vid behov. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

Städning i kunders privata hem
Fönsterputs
Tvätt och strykning

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs!


Vi värnar om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kollektivavtal. Oavsett befattning önskar vi att alla i vårt team har en positiv inställning, fokus på serviceinriktning och gillar en föränderlig miljö.

Serviceassistent
För att serva våra kunder behöver vi fler serviceassistenter. Vi söker just nu extra personal. Vi önskar att du är serviceinriktad, lojal mot dina arbetskamrater och företaget och arbetar med kundfokus. Du behärskar grundläggande svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Placering: Älmhult med omnejd
Tillträde: löpande
Anställning: Timanställd


Ansök senast: 2022-05-15

Varmt välkommen med din ansökan!
HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Visa mindre

Städ och Service

Vi söker dig som vill ge människor service. Dina arbetsuppgifter är städning, fönsterputs i hemmet och företag. Visa mer
Vi söker dig som vill ge människor service.
Dina arbetsuppgifter är städning, fönsterputs i hemmet och företag. Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare i Älmhult

Ansök    Apr 27    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult. Tjänsten är ett sommarvikariat på 5 veckor i juli-augusti. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha ett f... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult.
Tjänsten är ett sommarvikariat på 5 veckor i juli-augusti.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Hemstädare/Hemstäderska Älmhult

Älmhult området med omnejd Heltid/Deltid Vi växer och är i behov av fler medarbetare. Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb och älskar att göra våra kunder nöjda. Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem. Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer. Bonus Arbet... Visa mer
Älmhult området med omnejd
Heltid/Deltid
Vi växer och är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb och älskar att göra våra kunder nöjda.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar
#jobbjustnu Visa mindre

Städ och Fönsterputs

Vi söker dig som vill ge människor service. Dina arbetsuppgifter är städning, fönsterputs i hemmet och företag. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som vill ge människor service.
Dina arbetsuppgifter är städning, fönsterputs i hemmet och företag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Specialstädning Älmhult

Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare. Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne. Vi behöver 2 personer ... Visa mer
Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare.
Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Uppsala till Skåne.


Vi behöver 2 personer för ett tillfälligt jobb i Älmhult. Du kommer att arbeta med att dammsuga kabelrännor i taket.
Tjänsten är dagtid måndag-fredag 7-16, ca 28 arbetsdagar. Start vecka 18.
Som person behöver du vara flexibel, självgående och ansvarstagande. Ni kommer att arbeta 2 personer tillsammans så det är viktigt att du kan samarbeta, men även ta egna initiativ. Du bör inte vara höjdrädd.
Du måste kunna svenska i tal för att förstå instruktioner och kunna kommunicera med kunden och arbetskamrater.
#jobbjustnu Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare i Älmhult

Ansök    Mar 8    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult. Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 5-6 veckor i juli-augusti. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha ... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult.
Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 5-6 veckor i juli-augusti.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Måltidsbiträde/lokalvårdare

Välkommen till ThorenGruppen som är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag där vi driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildningar från Malmö i söder till Kiruna i norr. Thoren Framtid ingår i ThorenGruppen med våra fem förskolor och fjorton grundskolor. Som medarbetare hos oss får du en unik chans att forma och utveckla ditt område och verksamheten. Tillsammans skapar vi Sveriges bästa skolor! Beskrivning Sedvanliga arbetsupp... Visa mer
Välkommen till ThorenGruppen som är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag där vi driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildningar från Malmö i söder till Kiruna i norr. Thoren Framtid ingår i ThorenGruppen med våra fem förskolor och fjorton grundskolor. Som medarbetare hos oss får du en unik chans att forma och utveckla ditt område och verksamheten. Tillsammans skapar vi Sveriges bästa skolor!Beskrivning
Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för måltidsbiträde och lokalvård.

Vi söker en person som är noggrann, serviceinriktad, strukturerad och pålitlig. Vi söker en trevlig medarbetare som önskar att utvecklas inom företaget och sitt yrke. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår mottagande av måltidsleverans, viss måltidsservering, disk- och renhållning, städ av kök och av skolans lokaler.

Kvalifikationer
Du är serviceinriktad, har ett trevligt bemötande och har goda kunskaper om vikten av god hygien. Erfarenhet av servering och lokalvård är meriterande. Vi lägger stor vikt på kvalité, noggrannhet, pålitlighet och självständighet.

 

Villkor
Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.seOm företaget

ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag som grundades 1999, vi har drygt 2000 medarbetare och en omsättning på 1,4 miljarder. Vi driver skolor från Malmö till Kiruna och vi har verksamheter på drygt 60 orter. Våra ledord MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta! Visa mindre

Städare Älmhult

Ansök    Okt 19    Sodexo AB    Städare/Lokalvårdare
Sodexo påbörjar ny verksamhet hos kund i Älmhult den 1/1-2021 Därför söker vi nu flera nya medarbetare för arbete som städare. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Kvalifikationer/Krav: • Gymnasieskola eller motsvarande • Erfarenhet av yrkesmässig städning eller... Visa mer
Sodexo påbörjar ny verksamhet hos kund i Älmhult den 1/1-2021

Därför söker vi nu flera nya medarbetare för arbete som städare. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Kvalifikationer/Krav:• Gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande
• Körkort är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:

Anställningsformer är hel och deltidstjänster med schemalagda tider mella 06,00-18,00. Helgarbete kan förekomma.

Har du frågor kontakta Yvonne Hult, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 5/11-2020
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Lokalvårdare

Clean 4 U är ett mellan stort företag i städbranschen som växer. Vi finns i Lönsboda, Osby, Älmhult och Växjö. Vi söker nu någon glad, pigg, noggrann och serviceinriktad person som vill jobba med lokalvård och fönsterputsning. Tjänsten är som timvikarier som kan rycka in vid behov. Tjänsten kan komma att utökas. Kvalifikationer: Utbildning eller erfarenhet inom serviceyrken. Prata svenska. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort är en bra ... Visa mer
Clean 4 U är ett mellan stort företag i städbranschen som växer. Vi finns i Lönsboda, Osby, Älmhult och Växjö. Vi söker nu någon glad, pigg, noggrann och serviceinriktad person som vill jobba med lokalvård och fönsterputsning.
Tjänsten är som timvikarier som kan rycka in vid behov. Tjänsten kan komma att utökas.
Kvalifikationer: Utbildning eller erfarenhet inom serviceyrken. Prata svenska. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort är en bra merit.
Tjänsten tillsätts löpande. Kollektivavtal finns.
Ansökan sker på mejl till [email protected]. Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare i Älmhult

Ansök    Maj 20    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult. Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 5 veckor i juli-augusti. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna att du trivs med att ha e... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult.
Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 5 veckor i juli-augusti.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare

Ansök    Jan 31    Devexa AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult. Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 5 veckor som kommer att pågå under sommarperioden. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30. Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare. Vi ser gärna ... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till en privat vårdcentral i Älmhult.
Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 5 veckor som kommer att pågå under sommarperioden. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag kl. 05:30-10:30.
Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt. Det är av betydelse att du känner stolthet och förstår värdet av att arbeta som lokalvårdare.
Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Erfarenhet av lokalvård är ett krav, och det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i vårdmiljö. Visa mindre

Lokalvårdare

Clean 4 U är ett mellan stort företag i städbranschen som växer. Vi finns i Lönsboda, Osby, Älmhult och Växjö. Vi söker nu någon glad, pigg, noggrann och serviceinriktad person som vill jobba med lokalvård. Vi söker fler nya medarbetare i Älmhult.....dig som är ansvarsfull, plikttrogen, social och flexibel.Du jobbar under frihet med ansvar.Vi är mycket kundorienterade och med vårt kunskap och engagemang skapar vi mervärde för våra kunder.....Goda anställni... Visa mer
Clean 4 U är ett mellan stort företag i städbranschen som växer. Vi finns i Lönsboda, Osby, Älmhult och Växjö. Vi söker nu någon glad, pigg, noggrann och serviceinriktad person som vill jobba med lokalvård. Vi söker fler nya medarbetare i Älmhult.....dig som är ansvarsfull, plikttrogen, social och flexibel.Du jobbar under frihet med ansvar.Vi är mycket kundorienterade och med vårt kunskap och engagemang skapar vi mervärde för våra kunder.....Goda anställningsförhållanden råder... Städning / Renhållning av kommersiella fastigheter och privata hushåll. Att du talar svenska är ett krav. Visa mindre

Lokalvårdare till Älmhult

Vill du jobba extra som lokalvårdare?Tidigare erfarenhet av lokalvård och golvvård är meriterande.Som lokalvårdare ansvarar du för skötsel och utförande av städuppdrag åt våra kunder. Ditt arbetsområde är Osby med omnejd.Vi anställer löpande så är du intresserad, skicka in din ansökan redan idag.Märk ansökan med "Lokalvårdare Älmhult"Välkommen med din anökan till [email protected] Visa mer
Vill du jobba extra som lokalvårdare?Tidigare erfarenhet av lokalvård och golvvård är meriterande.Som lokalvårdare ansvarar du för skötsel och utförande av städuppdrag åt våra kunder. Ditt arbetsområde är Osby med omnejd.Vi anställer löpande så är du intresserad, skicka in din ansökan redan idag.Märk ansökan med "Lokalvårdare Älmhult"Välkommen med din anökan till [email protected] Visa mindre

Duktig städpersonal sökes!

Vi söker nu duktig städpersonal till våra arbetstoppar. Med avsikt att kunna erbjuda en heltidstjänst framöver.Vi erbjuder en mycket bra lön för rätt person.Arbetsplats är varierande inom Kronobergs län. Som regel i Växjö, Ljungby, Älmhult samt Alvesta. Ditt uppdrag blir att utföra "flyttstädningar" samt storstädning enligt våra direktiv och krav. Du kommer att arbeta med mig till en början för att sedan bli självgående och ansvara för egna uppdrag. Därför... Visa mer
Vi söker nu duktig städpersonal till våra arbetstoppar. Med avsikt att kunna erbjuda en heltidstjänst framöver.Vi erbjuder en mycket bra lön för rätt person.Arbetsplats är varierande inom Kronobergs län. Som regel i Växjö, Ljungby, Älmhult samt Alvesta. Ditt uppdrag blir att utföra "flyttstädningar" samt storstädning enligt våra direktiv och krav. Du kommer att arbeta med mig till en början för att sedan bli självgående och ansvara för egna uppdrag. Därför är vana ett krav.Du skall vara beredd på att kunna hoppa in med kort varsel. Samtidigt ska du vara medveten om att detta inte är ett 7-16 jobb, även om vi oftast slutar vid 16-17 tiden. Du måste vara flexibel.Välkommen med din ansökan !Skicka din ansökan till : [email protected] referenser och ett cv. - gärna i pdf format eller words .Glöm inte att lämna telefon nr & e post adress. Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare

Vi söker lokalvårdare till privat vårdcentral i Älmhult.Tjänsten är ett sommarvikariat på 62% under veckorna 28-32.Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag.Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav.Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt.Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.Meriterande är tidigare erfarenhet a... Visa mer
Vi söker lokalvårdare till privat vårdcentral i Älmhult.Tjänsten är ett sommarvikariat på 62% under veckorna 28-32.Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag.Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav.Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt.Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.Meriterande är tidigare erfarenhet av lokalvård, gärna i vårdmiljö. Visa mindre

Lokalvårdare

Städning / Renhållning av kommersiella fastigheter och privata hushåll. Att du talar svenska och har körkort är ett krav. Vi söker fler nya medarbetare i Älmhult.....dig som är ansvarsfull, plikttrogen, social och flexibel. Du jobbar under frihet med ansvar. Du är bredd att lära dig en helt ny teknik vad gäller rengöring. Vi är mycket kundorienterade och med vårt kunskap och engagemang skapar vi mervärde för våra kunder..... Goda anställningsförhållanden... Visa mer
Städning / Renhållning av kommersiella fastigheter och privata hushåll. Att du talar svenska och har körkort är ett krav.

Vi söker fler nya medarbetare i Älmhult.....dig som är ansvarsfull, plikttrogen, social och flexibel.
Du jobbar under frihet med ansvar.
Du är bredd att lära dig en helt ny teknik vad gäller rengöring.
Vi är mycket kundorienterade och med vårt kunskap och engagemang skapar vi mervärde för våra kunder.....
Goda anställningsförhållanden råder...

Clean 4 U är ett mellan stort företag i städbranschen som växer. Vi finns i Lönsboda, Osby, Älmhult och Växjö. Vi söker nu någon glad, pigg, noggrann och serviceinriktad person som vill jobba med lokalvård. Visa mindre

Lokalvårdare

Städsvängen AB söker omg 1 st Lokalvårdare på 20% förlagt på Tisdagar och Torsdagar mellan ca kl 07-12 i ÄlmhultStädsvängen är idag ett företag som har verkat i branschen i 29 år där vi utför allt från hemmastäd, företagsstäd, sanering, byggstäd osv.Med våra år i branschen så är vi ett välkänt företag ute hos våra kunder med god renommé för bra arbete och flexibilitet.Vi jobbar idag med mellersta och södra Sverige som arbetsområdeVi är idag ca 18 anställ... Visa mer
Städsvängen AB söker omg 1 st Lokalvårdare på 20% förlagt på Tisdagar och Torsdagar mellan ca kl 07-12 i ÄlmhultStädsvängen är idag ett företag som har verkat i branschen i 29 år där vi utför allt från hemmastäd, företagsstäd, sanering, byggstäd osv.Med våra år i branschen så är vi ett välkänt företag ute hos våra kunder med god renommé för bra arbete och flexibilitet.Vi jobbar idag med mellersta och södra Sverige som arbetsområdeVi är idag ca 18 anställda och behöver idag förstärka vår dagligstäds grupp i ÄlmhultStädsvängen AB söker Lokalvårdare. Tjänsten är på 20 %. Tjänsten kräver städvana, körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift.Det är önskvärt att du har städvana från olika typer av städning som hemstädning,kontorsstädning och trappstädning. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.Du ska vara ansvarsfull och noggrann eftersom vi vill att kunden ska vara nöjd ochdet ska bli ett väl utfört städarbete. Du ska också kunna arbeta självständigt. Visa mindre

Serviceassistent

Serviceassistent För att serva våra kunder behöver vi fler serviceassistenter. Vi söker kontinuerligt efter duktiga och erfarna medarbetare. Vi önskar att du är serviceinriktad, lojal mot dina arbetskamrater och företaget samt arbetar med kundfokus. Du bör behärska svenska i tal och skrift och ha körkort samt tillgång till bil. Placering: Älmhult med omnejd Tillträde: Löpande Ansökan skickas till: [email protected] eller via ansökningsformuläre... Visa mer
Serviceassistent
För att serva våra kunder behöver vi fler serviceassistenter. Vi söker kontinuerligt efter duktiga och erfarna medarbetare. Vi önskar att du är serviceinriktad, lojal mot dina arbetskamrater och företaget samt arbetar med kundfokus.
Du bör behärska svenska i tal och skrift och ha körkort samt tillgång till bil.


Placering: Älmhult med omnejd
Tillträde: Löpande
Ansökan skickas till: kri[email protected] eller via ansökningsformuläret på hemsidan

Varmt välkommen i vårt team!


HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, och företag. HomeMaid är noterat på AktieTorget sedan november 2005. Egna filialer finns på många orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad.

Kravprofil för serviceassisten, HomeMaid:

Grundläggande krav:
- Belastningsregister
- Kreditupplysning
- God förståelse i svenska språket i tal och skrift
- Körkort, vi täcker hela Älmhult och stora dela runtomkring
- Tillgång till egen bil

Meriterande:
- God förståelse i engelska språket i tal och skrift

Personliga egenskaper:
- Servicetänkande, vi finns till för våra kunder
- Flexibel, schemat är föränderligt då kunder kan avboka med kort varsel vid sjukdomar vilket medför att man får arbeta någon annanstans. Arbetet hos
våra kunder är flexibel då kunderna kan ha specifika önskemål för varje tillfälle.
- Pålitlig, våra kunder lämnar sitt hem i vårt ansvar och det är viktigt att de kan känna sig trygga.
- Ansvarsfull, arbetet är till största delen självständigt och man ska själv kunna ta ansvar för sitt arbete ute hos kund.
- Positiv

Övrigt:
- Vi arbetar främst ute hos våra kunder i privata hem, det gör att varje arbetsplats och dag ser annorlunda ut.
- Arbetet på HomeMaid går bra att kombinera med t ex studier eller ett annat icke konkurrerande arbete. Det är också önskvärt att man arbetar deltid
eftersom det är ett fysiskt krävande arbete, våra anställda idag arbetar mellan 40-80%.
- När man börjar arbeta på HomeMaid får man alltid en internutbildning där man får lära sig hantera våra medel, våra rutiner samt hur vi bemöter våra
kunder.


HomeMaid vore ingenting utan våra medarbetare. Hos oss finns många duktiga medarbetare som ger allt för att få vardagen att fungera för tusentals kunder, från Malmö till Sundsvall. Många av oss har många år i yrket, medan andra har erfarenheter från helt andra områden. Gemensamt för alla är att vi har ett serviceinriktat sätt och hög kompetens inom våra områden, oavsett om det gäller fönsterputs eller omsorg.

HomeMaid har kollektivavtal och det innebär schyssta arbetsvillkor. Det och en engagerad och intresserad ledning skapar en bra arbetsmiljö för personalen. Om personalen mår bra - då mår våra kunder bra! Visa mindre

Sommarvikariat Lokalvårdare

Vi söker två lokalvårdare till privat vårdcentral i Älmhult. Tjänsten är ett sommarvikariat på 62% veckorna 28-32.Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag.Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt.Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.Meriterande är tidigare erfarenhet a... Visa mer
Vi söker två lokalvårdare till privat vårdcentral i Älmhult. Tjänsten är ett sommarvikariat på 62% veckorna 28-32.Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag.Städning i vårdmiljö ställer höga hygienkrav. Vi söker dig som är noggrann och kan ta eget ansvar och klarar av att arbeta självständigt.Vi ser gärna att du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete, och att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.Meriterande är tidigare erfarenhet av lokalvård, gärna i vårdmiljö. Visa mindre