Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Älmhult

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Älmhult. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Älmhult som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska med inslag av administrativa arbetsuppgifter

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Vi har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 800 000 medarb... Visa mer
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vi har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 800 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY

Läs mer på www.feelgood.

Feelgood växer. Till vår enhet i Älmhult söker vi en:

Undersköterska med inslag av administrativa arbetsuppgifter

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. Vi arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering. Vi arbetar på individ, grupp och organisationsnivå.

Vi söker en utbildad undersköterska som kommer bli en viktig länk i den dagliga verksamheten där ansvarstagande är en självklarhet. Arbetet är kundorienterat och konsultativt och förmågan att arbeta självständigt och innovativt tillsammans med kollegor är av stor betydelse.

En positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap. Vi finns där våra kunder finns – därför arbetar du både på våra enheter samt möter våra kunder och kundanställda i deras egen arbetsmiljö.

Hos oss arbetar du med förebyggande arbetsmiljöarbete, hälsoundersökningar samt hälsofrämjande arbete genom att hantera kundanställda, kundföretag men även medarbetare på enheten. Arbetsuppgifter så som drogtestning, lagstadgade medicinska undersökningar, provtagningar, konditionstester samt kundkontakter är vanligt förekommande men även vissa administrativa arbetsuppgifter så som hantering av kundförfrågningar, sköta bokningar/ombokningar, posthantering kommer inkluderas i tjänsten.

Vi söker dig med utbildning som undersköterska och med tidigare erfarenheter inom hälsofrämjande arbete. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn, och vill arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt, social kompetens samt att du är en god lagspelare.

Vi letar efter dig som är serviceinriktad, positiv, flexibel, målinriktad och strukturerad samt har ett stort intresse för friskvårdsrelaterade frågor. Du hanterar engelska i tal och skrift och har goda kunskaper inom Officepaketet samt innehar körkort.Meriterande med tidigare arbete inom företagshälsovården alt. arbetat inom hälsobranschen.

Omfattning: Tillsvidareanställning heltid/deltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor kontakta konsultchef;

Cecilia Karlsson, E-post; [email protected]

Sista ansökningsdatum för tjänsten är 2022-01-10. Vi intervjuar löpande. Tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansöknings dag. Visa mindre

Undersköterska sökes till Kry vårdcentral Älmhult

Undersköterska sökes till Kry vårdcentral Älmhult Kry vårdcentral Älmhult har hand om cirka 5 300 listade patienter samt har ansvar för ett äldreboende. Vårdcentralen består även av en tillhörande barnavårdscentral. Du kommer tillhöra ett kompetensstarkt team på cirka 20 medarbetare som bland annat består av sjuksköterskor, distriktssköterskor, läkare, kuratorer, fysioterapeuter, astma/KOL/allergi-sköterska, diabetessköterska och medicinska sekreterare. M... Visa mer
Undersköterska sökes till Kry vårdcentral Älmhult

Kry vårdcentral Älmhult har hand om cirka 5 300 listade patienter samt har ansvar för ett äldreboende. Vårdcentralen består även av en tillhörande barnavårdscentral. Du kommer tillhöra ett kompetensstarkt team på cirka 20 medarbetare som bland annat består av sjuksköterskor, distriktssköterskor, läkare, kuratorer, fysioterapeuter, astma/KOL/allergi-sköterska, diabetessköterska och medicinska sekreterare. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande vill vi ge patienterna framtidens primärvård.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ha omväxlande arbetsuppgifter där du möter och tar hand om många patienter. Du kommer även att vara med på resan att utveckla och förändra framtidens primärvård. Exempel på arbetsuppgifter som undersköterska på vårdcentralen:

- Labb och provtagningar.
- EKG.
- Assistera läkare och sjuksköterskor.
- Mottagningsarbete.
- Förrådshantering.


Kvalifikationer och egenskaper

- Godkänd undersköterskeutbildning.
- Erfarenhet av mottagningsarbete på en svensk vårdcentral.
- Erfarenhet av arbete på laboratorium och med provtagningar.
- Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska.
- Intresserad av att utveckla framtidens primärvård.
- Tekniskt intresserad och har god datavana.


Som person är du trygg i din yrkesroll, du arbetar kommunikativt och har en stark känsla för service och sätter alltid våra patienter först. Du är nyfiken på att utvecklas i din roll, tar ansvar för dina uppgifter och du uppträder professionellt. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög patientsäkerhet i ditt arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställning: Visstidsanställning
Arbetstider: Vardagar kl 08-17
Ort: Gotthards gata 5, 343 36 Älmhult
Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Om Kry

Kry är en av de snabbast växande aktörerna inom primärvård i Sverige. Men vi skiljer oss från mängden på fler sätt än så. Hos oss är innovation ett ledord, och genom att utmana status quo driver vi en utveckling som gör högkvalitativ, modern vård mer tillgänglig för alla. Allt vi gör är utformat efter hur människor faktiskt lever sina liv idag. Genom att bygga vårdmottagningar med fokus på patienternas behov, anställa enastående vårdpersonal och se till att de trivs, samt utveckla teknik som gör det enklare att få - och ge - vård, revolutionerar vi sjukvården och skapar verklig förändring i människors liv.

Kry lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida (https://www.kry.se/jobba-hos-oss/).

Kontakt

Vill du vara med och utveckla svensk primärvård och tror att den här tjänsten passar dig - tveka då inte att söka. Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta [email protected] (medicinsk rekryterare på Kry). Visa mindre

Undersköterska till Achima Care Älmhult vårdcentral

Nu söker vi en erfaren undersköterska till vår vårdcentral i Älmhult! Då en av våra erfarna undersköterskor går vidare mot nya utmaningar söker vi nu hennes ersättare. Vår vårdcentral är den största vårdcentralen i Älmhults kommun och vi har idag ca 12 500 listade patienter. Undersköterskegruppen är ett sammansvetsat och erfaret team bestående av 6 undersköterskor idag. Underskötersketeamet har bland annat hand om provtagning, assisterar läkare och har eg... Visa mer
Nu söker vi en erfaren undersköterska till vår vårdcentral i Älmhult!

Då en av våra erfarna undersköterskor går vidare mot nya utmaningar söker vi nu hennes ersättare. Vår vårdcentral är den största vårdcentralen i Älmhults kommun och vi har idag ca 12 500 listade patienter. Undersköterskegruppen är ett sammansvetsat och erfaret team bestående av 6 undersköterskor idag. Underskötersketeamet har bland annat hand om provtagning, assisterar läkare och har egen mottagning. Är du utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom primärvården? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

Utöver utbildning och erfarenhet söker vi dig som är flexibel, engagerad och självständig samt bra på att samarbeta med övriga kollegor. På vårdcentralen är vi idag ett 50-tal anställda inom flera professioner. Vi kan erbjuda dig ett utvecklande jobb som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet. Vårdcentralen har en stark och positiv företagskultur där vi ser till att ha roligt tillsammans. Vi har ett stort fokus på vår företagskultur och kommer därmed lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser det även som en självklarhet att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och kollegor!

Om tjänsten

- Tillsvidareanställning med inledande provanställning
- Heltid
- Arbetstid dagtid på vardagar
- Tillträde enligt överenskommelse


Om Achima

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan år 2004. Achima består idag utav 10 vårdcentraler och rehabenheter runt om i landet. Achima lednings utgår ifrån huvudkontoret i Karlskrona som består av stödfunktioner så som HR, ekonomi, inköp, marknad, verksamhetsutveckling och IT.

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Achima Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. När en medarbetare arbetar enligt The Achima Way tar man ansvar för att arbeta enligt förhållningssättet som vi kallar Achima-ansvaret (https://www.achima.se/om-oss/the-achima-way-achima-ansvaret/).

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef, Senada Hodzic, på [email protected].

Vill du lära känna oss bättre innan du söker tjänsten? Besök oss gärna på sociala medier: Linkedin (https://www.linkedin.com/company/achima-care-ab/posts/?feedView=all&viewAsMember=true), Facebook (https://www.facebook.com/almhultsvardcentral/) och Instagram (https://www.instagram.com/achimacare/).

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-08-01. Ansökningar och återkoppling kommer att ske efter sista ansökningsdag. Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Visa mindre

Sökes: Undersköterskor till covid 19-vaccination

Från och med vecka 19 söker Bonliva undersköterskor för administrering inom storskalig vaccinering mot Covid-19 för allmänheten i Växjö, Oskarshamn och Borgholm. UPPDRAG & PERIOD Vi söker nu dig som är undersköterska till uppdrag på främst heltid, men även deltid. Konsultuppdraget kommer att starta 10:e maj och pågår under begränsad tid, tills dess att all vaccination är avklarad. Arbetstiden är främst dagtid, mån-fre, men även kvällstid på vardagar samt... Visa mer
Från och med vecka 19 söker Bonliva undersköterskor för administrering inom storskalig vaccinering mot Covid-19 för allmänheten i Växjö, Oskarshamn och Borgholm.


UPPDRAG & PERIOD
Vi söker nu dig som är undersköterska till uppdrag på främst heltid, men även deltid. Konsultuppdraget kommer att starta 10:e maj och pågår under begränsad tid, tills dess att all vaccination är avklarad.
Arbetstiden är främst dagtid, mån-fre, men även kvällstid på vardagar samt blandade tider på helgerna kan tillkomma. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att assistera sjuksköterskorna som vaccinerar, övrig administration samt observation.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av provtagning, vaccination eller administrativa tjänster inom vården. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i språk och skrift i det svenska språket. Det är även meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet från programmet ”Mitt Vaccin”. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.
Vi eftersöker främst dig som antingen bor i ovan nämnda städer alternativt att du befinner dig inom skäligt pendlingsavstånd till antingen en eller flera av dessa städer.


ANSÖKAN
Ansök direkt via länken. Efter din ansökan kommer ansvarig att ta kontakt med dig för mer information kring dina möjligheter.


VARFÖR BONLIVA?
? Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.
? Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.
? Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.
? Förmåner genom 'Bonliva Benefits' med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.


ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN
När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.


OM OSS
Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats. Visa mindre

Undersköterskor sökes till ett flertal platser till Covid-19 vaccination

Bonliva söker just nu undersköterskor för administrering inom storskalig vaccinering mot Covid-19 för allmänheten i Växjö, Oskarshamn, Borgholm, Partille och Lerum. UPPDRAG & PERIOD Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska till uppdrag på främst heltid, men även deltid. Konsultuppdraget pågår under begränsad tid under sommaren, tills dess att all vaccination är avklarad. Anmäl ditt intresse redan nu för att få mer information om uppdragsperioden. Arb... Visa mer
Bonliva söker just nu undersköterskor för administrering inom storskalig vaccinering mot Covid-19 för allmänheten i Växjö, Oskarshamn, Borgholm, Partille och Lerum.
UPPDRAG & PERIOD
Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska till uppdrag på främst heltid, men även deltid. Konsultuppdraget pågår under begränsad tid under sommaren, tills dess att all vaccination är avklarad. Anmäl ditt intresse redan nu för att få mer information om uppdragsperioden.
Arbetstiden är främst dagtid, mån-fre, men även kvällstid på vardagar samt blandade tider på helgerna kan tillkomma. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att assistera sjuksköterskorna som vaccinerar, övrig administration samt observation.
Platser: Oskarshamn, Växjö, Borgholm, Partille, Lerum
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av provtagning, vaccination eller administrativa tjänster inom vården. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i språk och skrift i det svenska språket. Det är även meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet från programmet ”Mitt Vaccin”. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga, ansvarskänsla, god datorvana samt är service minded.
Vi eftersöker främst dig som antingen bor i ovan nämnda städer alternativt att du befinner dig inom skäligt pendlingsavstånd till antingen en eller flera av dessa städer.
VARFÖR BONLIVA?
? Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.
? Hög marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.
? Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.
? Förmåner genom ’Bonliva Benefits’ med rabatter och erbjudanden på bland annat hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.
ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN
När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson. Att jobba som sjuksköterska i Norge via oss innebär en trygg partner där vi ser till att du har allt du behöver för att bidra med din kunskap. Oroa dig inte för allt det praktiska kring resa, boende eller försäkringar – det ordnar vi!
OM OSS
Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats. Visa mindre

Undersköterskor för timanställning till Achima Care Älmhult vårdcentral

Vi söker undersköterskor för timanställning till Älmhults vårdcentral! Inför sommaren söker vi nu undersköterskor som kan stötta upp vår verksamhet under sommarmånaderna.Som undersköterska på Älmhults vårdcentral kommer du främst jobba med mottagningsarbete ute i verksamheten.Du kommer att jobba ihop med ett kompetensstarkt team som består av läkare, sjuksköterska, distriktssköterska, psykolog, fysioterapeut och verksamhetschef.Teamet arbetar nära varandr... Visa mer
Vi söker undersköterskor för timanställning till Älmhults vårdcentral!

Inför sommaren söker vi nu undersköterskor som kan stötta upp vår verksamhet under sommarmånaderna.Som undersköterska på Älmhults vårdcentral kommer du främst jobba med mottagningsarbete ute i verksamheten.Du kommer att jobba ihop med ett kompetensstarkt team som består av läkare, sjuksköterska, distriktssköterska, psykolog, fysioterapeut och verksamhetschef.Teamet arbetar nära varandra och vi arbetar tvärprofessionellt däralla bidrar med sin kompetens.

Du är flexibel, effektiv och kan arbeta självständigt.Du trivs med attta initiativ och har en god samarbetsförmåga. Mot patienter är duär lyhörd och lösningsfokuserad där fokus alltid ligger på patientens bästa.

Vi vill att du har minst ett årserfarenhet av undersköterskearbete och det är meriterande med erfarenhet av primärvård. Storvikt läggsvid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda sig ett utvecklande jobb på en vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet. Älmhults vårdcentralhar enstark och positiv företagskultur där vi ser till att ha roligt tillsammans.

Vill du bli en del av vår vikarie-pool? Ansök idag!

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004. Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning.

Vi söker dig som vill jobba heltid i sommar. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information hör gärna av dig till samordnare Angelica Roman på [email protected]

Intervjuer och urval sker löpande.Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterskor för timanställning till Achima Care Älmhult vårdcentral

Vi söker undersköterskor för timanställning till Älmhults vårdcentral! Inför sommaren söker vi nu undersköterskor som kan stötta upp vår verksamhet vid behov.Som undersköterska på Älmhults vårdcentral kommer du att ha flera olika arbetsuppgifter, allt ifrån att vara patientens första kontakt i kassan till att ta prover på labb och driva egen mottagning.Du kommer att jobba ihop med ett kompetensstarkt team som består av läkare, sjuksköterska, distriktssköt... Visa mer
Vi söker undersköterskor för timanställning till Älmhults vårdcentral!

Inför sommaren söker vi nu undersköterskor som kan stötta upp vår verksamhet vid behov.Som undersköterska på Älmhults vårdcentral kommer du att ha flera olika arbetsuppgifter, allt ifrån att vara patientens första kontakt i kassan till att ta prover på labb och driva egen mottagning.Du kommer att jobba ihop med ett kompetensstarkt team som består av läkare, sjuksköterska, distriktssköterska, psykolog, fysioterapeut och verksamhetschef.Teamet arbetar nära varandra och vi arbetar tvärprofessionellt däralla bidrar med sin kompetens.

Du är flexibel, effektiv och kan arbeta självständigt.Du trivs med attta initiativ och har en god samarbetsförmåga. Mot patienter är duär lyhörd och lösningsfokuserad där fokus alltid ligger på patientens bästa.

Vi vill att du har minst ett årserfarenhet av undersköterskearbete och det är meriterande med erfarenhet av primärvård. Storvikt läggsvid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda sig ett utvecklande jobb på en vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet. Älmhults vårdcentralhar enstark och positiv företagskultur där vi ser till att ha roligt tillsammans.

Vill du bli en del av vår vikarie-pool? Ansök idag!

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004. Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning.

För mer information hör gärna av dig till samordnare Angelica Roman på [email protected]

Intervjuer och urval sker löpande.Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre