Lediga jobb som Naturbruk i Älmhult

Se lediga jobb som Naturbruk i Älmhult. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Älmhult som finns hos arbetsgivaren.

Djurskötare sökes

Ansök    Sep 25    Illbattingen AB    Djurskötare, mjölk
Vi söker en djurskötare för heltidsarbete på vår gård i Virestad. Tjänsten innebär mjölkning samt tillhörande rengöring av stall. Delad dag vanligt. Lön enligt överenskommelse. För mer info maila: [email protected] Visa mer
Vi söker en djurskötare för heltidsarbete på vår gård i Virestad.
Tjänsten innebär mjölkning samt tillhörande rengöring av stall. Delad dag vanligt.
Lön enligt överenskommelse.
För mer info maila: [email protected] Visa mindre

Djurskötare

Ågårds lantbruk är ett familjeföretag beläget i Ljungby kommun, Kronobergs län. Hos oss bedriver vi en modern smågrisproduktion med fokus på djurens välmående, produktivitet och effektivitet. Gården har totalt 4 anställda + ägare. Vi söker dig med stort djurintresse, vilja att utvecklas och förmåga att arbeta ensam eller tillsammans med andra. För att passa i vårt gäng behöver du ha en god fysisk kapacitet, vara flexibel, noggrann och systematisk. Arbetsup... Visa mer
Ågårds lantbruk är ett familjeföretag beläget i Ljungby kommun, Kronobergs län.
Hos oss bedriver vi en modern smågrisproduktion med fokus på djurens välmående, produktivitet och effektivitet.
Gården har totalt 4 anställda + ägare.
Vi söker dig med stort djurintresse, vilja att utvecklas och förmåga att arbeta ensam eller tillsammans med andra.
För att passa i vårt gäng behöver du ha en god fysisk kapacitet, vara flexibel, noggrann och systematisk.
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar alla moment kring djurens skötsel.
Krav
Utbildning inom naturbruk eller eftergymnasial utbildning inom området och/eller erfarenhet av arbete med lantbruksdjur.
B-körkort.
___________________________________________________________________________
För mer information eller ansökan, kontakta oss på [email protected]
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Hoppas vi hörs!
Christian och Mikaela Visa mindre

Produktionsberedare till vår kund Micropower Sweden AB

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi. Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Konc... Visa mer
Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom litiumjonteknologi.
Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har även egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning på ca 1,4 miljarder SEK och ett kraftfullt team på ca 450 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.
Du har nu chansen att bli en del av ett marknadsledande och innovativt företag som utvecklar och skapar framtidens batterier och batteriladdning. Känner du att system och förbättringsarbeten ligger dig varmt om hjärtat? Då tror vi att detta jobb kan vara något för dig!
Om tjänsten
Som beredare arbetar du administrativt med att bereda artiklar för produktionen av Micropowers produkter. Du arbetar huvudsakligen med projekt kopplat till produktstrategi, exempelvis in- och utfasning av produkter, system och artikelregistervård, produktskyltar och ändringshantering – dvs att lägga upp nya och ändra befintliga artiklar i systemet. Kontaktytorna i rollen är många, främst internt men även externt.
Utöver ovanstående ingår det även i rollen att utveckla avdelningen och driva beredningsfrågorna framåt, tex genom digitalisering.
Som produktionsberedare kommer du ingå i ett team, där ni tillsammans arbetar er framåt. För att detta ska lyckas är det viktigt med transparens och delaktighet.
Som produktionsberedare ingår du i produktionsteknik där det idag jobbar 17 personer. Av dessa jobbar 4 med just beredning.
Vem är du
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en problemlösare med ett driv och en vilja att utvecklas. Du tar dig an en utmaning och trivs med att stödja och hjälpa andra.
Du har lätt för att se hur man kan effektivisera, förbättra och utveckla arbetsuppgifter och processer och är duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete. Med andra ord är ordning och reda en viktig egenskap hos dig som söker.
Vidare är du kommunikativ och kan hantera mycket data och information. Du har en god administrativ förmåga och trivs med att ha många uppdrag/uppgifter på gång samtidigt.
För att passa in på Micropower är du prestigelös och har god samarbetsförmåga.
Vi söker dig som har intresse för teknik och förståelse för en tillverkande produktion och dess flöden av material och hur man bygger upp en teknisk produkt.
Utöver ovanstående tror vi att du har en högskoleutbildning inom tex maskin, elektronik, industriell ekonomi, eller motsvarande arbetslivserfarenhet där du tidigare jobbat med beredning.
Du är en god dator och systemanvändare och har erfarenhet av ERP och PLM-system.
Har du kunskap i Monitor och/eller ARAS är detta meriterande.
Du kommunicerar och skriver obehindrat på svenska. Även goda kunskaper i engelska är ett krav.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid. Placeringsort är Växjö.
Om du har frågor om företaget och/eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Petersson på telefonnummer 0470-701062 eller maila till [email protected]
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut eftersom vi tillämpar löpande urval.
Kultur och värderingar
Micropower strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en säker och givande arbetsplats för våra medarbetare.
Vi uppmuntrar till en företagsomfattande säkerhetskultur vilket innebär att alla ansvarar för att göra varje arbetsdag hälsosam och säker – från högsta ledning och genom hela företaget.
Vi anser att en hälsosam miljö är nödvändig för samhällets, våra medarbetares och vår verksamhets välbefinnande och är grunden för en hållbar och stark ekonomi.
Ledarskap är en topprioritering för Micropower, eftersom det är den starkaste drivkraften för prestanda, välbefinnande och företagskultur.
Att förbättra våra medarbetares prestationer och engagemang är en annan viktig prioritering.
I slutändan är det som gör vår kultur stark inte bara att våra anställda vet skillnaden mellan rätt och fel, utan att de genom sina handlingar visar att det är sin egen belöning att göra det rätta.
Varmt välkommen till oss!


Om företaget
Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se eller LinkedIn.
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.
Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.
Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre

Production Engineer

Vill du vara med i en spännande bransch och leverera stryktåliga produkter som kommer användas av soldater världen över? ArcQor är ett starkt växande företag som grundades 1993 i Älmhult. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar samt tillverkar vi strömförsörjningsprodukter till både försvars och säkerhetsorganisationer världen över. Vi söker nu en engagerad och strukturerad Produktionstekniker! Om tjänsten Vill du komma vidare i din utveckling ino... Visa mer
Vill du vara med i en spännande bransch och leverera stryktåliga produkter som kommer användas av soldater världen över?
ArcQor är ett starkt växande företag som grundades 1993 i Älmhult. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar samt tillverkar vi strömförsörjningsprodukter till både försvars och säkerhetsorganisationer världen över.
Vi söker nu en engagerad och strukturerad Produktionstekniker!
Om tjänsten
Vill du komma vidare i din utveckling inom produktionsteknik och få vara med att ta fram mer kundanpassade lösningar inom stryktålig strömförsörjning till våra försvarskunder världen över, då är du den vi vill ha i vårt team.
Vi erbjuder ett givande och självständigt arbete på en marknad med stor utvecklingspotential. Eftersom vi är ett mindre företag finns möjlighet att jobba med flera olika delar inom bolaget och beslutsvägarna är korta så du har stor möjlighet att påverka och vara delaktig.
Din profil
Du som tar dig an den här rollen kommer få arbeta tillsammans med trevliga kollegor som förespråkar engagemang och delaktighet. Förutom din kompetens och erfarenhet inom produktionsteknik är även din personlighet viktig för oss. Du bör vara självgående i ditt arbete, ambitiös och du bör gå in i dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Du anser det viktigt att leverera hög servicekänsla, både gentemot kund som internt.
Vidare är du lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya systemmiljöer och arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en person som får saker att hända och som vill vara med och utveckla ArcQor tillsammans med dina kollegor.
Din kompetens
· Några års arbetslivserfarenhet som produktionstekniker eller liknande arbete
· Svenska flytande i tal och skrift
· Praktiskt lagd
· Körkort
Övrigt
· Varaktighet: Tillsvidareanställning
· Omfattning: 100%, måndag – fredag, kontorstider
· Arbetsort: Älmhult
· Tillträde: Omgående
Frågor gällande tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare, Mikael Renegård på telefon 0476-269 90. Visa mindre

Stallskötare till Älmhult Linnébygdens Ridklubb

Vill du jobba i stallet hos oss? Vi söker nu deltids stallpersonal som kan jobba med häst- och stallskötsel hos oss! Älmhult Linnébygdens Ridklubb är en ideell förening med ca 400 medlemmar belägen i den södra delen av Småland. Anläggningen har två ridhus 20x40 samt 22x60 samt tre utebanor som nyttjas av såväl ridskolan som föreningens tävlings- och träningsverksamhet. Föreningen driver ridskola med ca 200 uppsittningar per vecka där privatlektioner och ... Visa mer
Vill du jobba i stallet hos oss?
Vi söker nu deltids stallpersonal som kan jobba med häst- och stallskötsel hos oss!
Älmhult Linnébygdens Ridklubb är en ideell förening med ca 400 medlemmar belägen i den södra delen av Småland. Anläggningen har två ridhus 20x40 samt 22x60 samt tre utebanor som nyttjas av såväl ridskolan som föreningens tävlings- och träningsverksamhet.
Föreningen driver ridskola med ca 200 uppsittningar per vecka där privatlektioner och lovaktiviteter kompletterar den ordinarie undervisningen. Vi har idag ett tjugotal hästar i ridskolestallet samt ett inackorderingsstall på anläggningen.
I tjänsten vi nu söker till ingår stallskötsel, anläggningsskötsel samt viss hästskötsel.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Mockning av boxar.
• Foderhantering och utfodring av hästar.
• In- och utsläpp av hästar.
• Allmän skötsel av anläggningen.


Vi vill att du:
· Är minst 18 år gammal.
· Har hästvana då hantering av hästarna ingår i arbetsuppgifterna.


Det är meriterande om du:
· Kan köra traktor.


Om anställningen:
·Anställningsform 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning, omfattning 50-75% och utformning kan diskuteras.
·Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
·Lön enligt avtal, kollektivavtal finns.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med frågor eller ansökan med CV och personligt brev senast 1 Juni (intervjuer sker löpande) till [email protected], märk mailet med Stallskötare.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Driven Produktionstekniker till ArcQor

Om tjänsten Ikett söker nu till vår kund, ArcQor en driven och självgående produktionstekniker som tar sig an varje uppgift med stort engagemang och mycket energi! Vi söker dig som innehar en YH-utbildning inom elektronik, elteknik eller annan teknikinriktad utbildning som kan vara jämförbar. För att passa extra bra i rollen behöver du ha ett serviceminded förhållningssätt mot både kollegor och kunder och lätt kunna anamma nya arbetsuppgifter och systemmil... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu till vår kund, ArcQor en driven och självgående produktionstekniker som tar sig an varje uppgift med stort engagemang och mycket energi!
Vi söker dig som innehar en YH-utbildning inom elektronik, elteknik eller annan teknikinriktad utbildning som kan vara jämförbar. För att passa extra bra i rollen behöver du ha ett serviceminded förhållningssätt mot både kollegor och kunder och lätt kunna anamma nya arbetsuppgifter och systemmiljöer.
Din tjänst är utformad utifrån att du startar varje projekt med att vara en del av planeringsteamet där teamet tar fram kundanpassade, stryktåliga lösningar inom strömförsörjning.
Tack vare din känsla för teamwork, tekniska förmåga, problemlösningsförmåga når prototypen verklighet i produktionen. Du är nyckelspelaren när det ska gå mot tillverkning. Här är du den som behöver ha fallenhet för att ta fram noggranna tidsstudier, förbereda arbetsinstruktioner, bereda och anpassa produktionen för kommande serietillverkning samt gärna ha kunskap att kunna bistå testavdelningen.

Hos ArcQor erbjuds ett öppet och engagerande arbetsklimat där beslutsvägarna är korta. I din position har du möjlighet att vara med och driva fram utvecklingen inom företaget och inte minst påverka din egen personliga utveckling.
Här hjälps alla åt för att nå företagets gemensamma mål och visioner.
Teamwork makes the dream work!
Anställningen är direkt hos kund med tillträde omgående eller efter överenskommelse
Dagtid: 8-17 (flextid)


Om företaget
ArcQor är ett starkt växande företag som grundades 1993 i Älmhult. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar och tillverkar vi strömförsörjningsprodukter till både försvars och säkerhetsorganisationer världen över.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Product Lifecycle Engineer

At IKEA Home smart we develop smart products to enable a smarter life at home for people all over the world. We are curious and passionate about creating solutions that solve real-life problems and help people realize their dreams. All on their terms. Because we believe everyone deserves a smart home. To succeed, we look for new ways of integrating technology and digital solutions into furniture and life at home. We explore opportunities throughout the hom... Visa mer
At IKEA Home smart we develop smart products to enable a smarter life at home for people all over the world. We are curious and passionate about creating solutions that solve real-life problems and help people realize their dreams. All on their terms. Because we believe everyone deserves a smart home. To succeed, we look for new ways of integrating technology and digital solutions into furniture and life at home. We explore opportunities throughout the home and we work closely with other Business Areas to both drive transformation of the existing range and develop new smart products to attract new customers to IKEA. We’re still at the beginning–there is lots more to come. Are you the one we are looking for to join us on the journey?
Do you want to help us create Home smart products that will shape the future life at home for many people?
Do you have an interest in requirement work during the development process of physical products?
Then you should join us as our new Product Lifecycle Engineer (PLE).
The PLE is a key role in the engineering team, with the responsibility to take care of and maintain our products. Your main tasks will be divided between securing different administrative tasks and taking part in and leading compliance projects. You will help to secure that product information is up-to-date and according to guidelines and standards, as well to be the one having a nose for where gaps are in our compliance work. As a PLE you work in close collaboration with colleagues and stakeholders involved in the project during the whole development process.
In a day in the role as a PLE you will:
Support to define and initiate regulatory assessments
Work closely with third-party tests labs and IKEA representatives throughout the world securing that time schedules runs according to plan for a successful outcome
Follow up and work with certificate updates for all sales markets
Responsible to perform moderate changes on products including technical requirements, labels & markings etc.
Be part of requirement/regulatory forums to create/interpret regulatory requirements

Qualifications
We are looking for you who enjoy working with product development and have an interest in making products sellable. You have experience in creating innovative solutions and a great user experience in the area of IoT products. Your background is preferable to an Electrical Engineering education. You know how to work in a structured way in a changing environment. You call yourself a solution-oriented team player for a reason because you know that building trustful relationships it makes the work easier when it comes to securing that products are right from the beginning and meet all requirements. You value an administration built on structure and a sense of the detail, based on previous work experience. You stretch boundaries and dare to challenge what already exists and always strive to develop better products and solutions that exceed our customers’ expectations.
You bring with you:
Relevant experience in the Electronics/IoT/product development Industry
Familiar with working with product certification and IEC standards/CB scheme
Knowledge and insights into requirements management and PLM systems
Capability to have a holistic view across the different technology domainsAdditional information
The position is placed in Älmhult, Sweden. Please send us your application – CV and letter of motivation – in English. If you have any questions regarding of the recruitment process, you are welcome to contact Aorui via [email protected].
About IKEA
At IKEA, we do things a little different. We think, differently. Act, differently. And work differently as well. We like to break things. Like rules. And then make things. Like music-playing lamps. And beds disguised as sofas. Even plantballs that help us look after our planet. It’s all part of our vision - to create a better everyday life for the many. And it’s been keeping our co-workers going for over 75 years. By 2030, we hope to help millions more look forward to going home.
IKEA of Sweden, or IoS, is responsible for developing the IKEA range and making it available to stores and customers all over the world. IoS is based in Älmhult – the heart of IKEA and the center of IKEA range development. Visa mindre

Parkarbetare - säsong 2023

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Produktionsavdelningen är indelad i tre enheter med inriktning gatu... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Produktionsavdelningen är indelad i tre enheter med inriktning gatuarbeten, park/grönyteskötsel samt ledningsnät för VA. Sammanlagt är vi 24 medarbetare, totalt c:a 30 årstjänster med säsongsanställda och sommararbetare inräknat. Vi är en grupp under utveckling, med högt i tak och vi uppskattar personer med drivkraft och initiativförmåga som kan bidra till att förbättra vår verksamhet. Som anställd hos oss på produktionsavdelningen gör du det som "ambassadör" för Älmhults kommun. Det vi gör genomsyras av professionalism, öppenhet och engagemang.

Nu söker vi flexibla och serviceinriktade parkarbetare till Parkenheten. Du kommer att arbeta tillsammans med ett gäng med stor kunskap och erfarenhet inom park- och grönyteskötsel. Utbyggnadstakten i Älmhult är hög vilket påverkar Produktionsavdelningen med fler nyanläggningsjobb och ökad volym med krav på drift och skötsel.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom park- och grönyteskötsel. Vi ansvarar för utemiljön på alla kommunala fastigheter såsom skolor och äldreboenden, samt även för alla gatugrönytor. Kommunala lekplatser, torg och parker ingår också.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att vara ute i alla väder. Du har erfarenhet av och intresse för växtkännedom och beskärning. Det är önskvärt att du har vana att köra mindre parktraktorer, gräsklippare och dylikt .

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har stort engagemang, god samarbetsförmåga, är flexibel och har god förmåga att arbeta såväl i lag som självständigt. Du ska ha god förmåga att lösa praktiska problem. För oss är det självklart att du är serviceinriktad och engagerad samt är intresserad av att arbeta i en organisation med många och omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

B-körkort är ett krav

ÖVRIGT
Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Product Lifecycle Engineer

At IKEA Home smart we develop smart products to enable a smarter life at home for people all over the world. We are curious and passionate about creating solutions that solve real-life problems and help people realize their dreams. All on their terms. Because we believe everyone deserves a smart home. To succeed, we look for new ways of integrating technology and digital solutions into furniture and life at home. We explore opportunities throughout the hom... Visa mer
At IKEA Home smart we develop smart products to enable a smarter life at home for people all over the world. We are curious and passionate about creating solutions that solve real-life problems and help people realize their dreams. All on their terms. Because we believe everyone deserves a smart home. To succeed, we look for new ways of integrating technology and digital solutions into furniture and life at home. We explore opportunities throughout the home and we work closely with other Business Areas to both drive transformation of the existing range and develop new smart products to attract new customers to IKEA. We’re still at the beginning–there is lots more to come. Are you the one we are looking for to join us on the journey?
Do you want to help us create Home smart products that will shape the future life at home for many people?
Do you have an interest in requirement work during the development process of physical products?
Then you should join us as our new Product Lifecycle Engineer (PLE).
The PLE is a key role in the engineering team, with the responsibility to take care of and maintain our products. Your main tasks will be divided between securing different administrative tasks and taking part in and leading compliance projects. You will help to secure that product information is up-to-date and according to guidelines and standards, as well to be the one having a nose for where gaps are in our compliance work. As a PLE you work in close collaboration with colleagues and stakeholders involved in the project during the whole development process.
In a day in the role as a PLE you will:
Support to define and initiate regulatory assessments
Work closely with third-party tests labs and IKEA representatives throughout the world securing that time schedules runs according to plan for a successful outcome
Follow up and work with certificate updates for all sales markets
Responsible to perform moderate changes on products including technical requirements, labels & markings etc.
Be part of requirement/regulatory forums to create/interpret regulatory requirements

Qualifications
We are looking for you who enjoy working with product development and have an interest in making products sellable. You have experience in creating innovative solutions and a great user experience in the area of IoT products. Your background is preferable to an Electrical Engineering education. You know how to work in a structured way in a changing environment. You call yourself a solution-oriented team player for a reason because you know that building trustful relationships it makes the work easier when it comes to securing that products are right from the beginning and meet all requirements. You value an administration built on structure and a sense of the detail, based on previous work experience. You stretch boundaries and dare to challenge what already exists and always strive to develop better products and solutions that exceed our customers’ expectations.
You bring with you:
Relevant experience in the Electronics/IoT/product development Industry
Familiar with working with product certification and IEC standards/CB scheme
Knowledge and insights into requirements management and PLM systems
Capability to have a holistic view across the different technology domains

Additional Information
The position is placed in Älmhult, Sweden. Please send us your application – CV and letter of motivation – in English. If you have any questions regarding of the recruitment process, you are welcome to contact Aorui via [email protected], the last date to apply is 3rd of Oct.
About IKEA
At IKEA, we do things a little different. We think, differently. Act, differently. And work differently as well. We like to break things. Like rules. And then make things. Like music-playing lamps. And beds disguised as sofas. Even plantballs that help us look after our planet. It’s all part of our vision - to create a better everyday life for the many. And it’s been keeping our co-workers going for over 75 years. By 2030, we hope to help millions more look forward to going home.
IKEA of Sweden, or IoS, is responsible for developing the IKEA range and making it available to stores and customers all over the world. IoS is based in Älmhult – the heart of IKEA and the center of IKEA range development.
#JoinUsAtIKEAHomesmart Visa mindre

Parkarbetare - Säsong 2022

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Produktionsavdelningen är indelad i tre enheter med inriktning gatu... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Produktionsavdelningen är indelad i tre enheter med inriktning gatuarbeten, park/grönyteskötsel samt ledningsnät. Sammanlagt är vi 23 medarbetare, totalt c:a 30 årstjänster med säsongsanställda och sommararbetare inräknat. Vi är en grupp under utveckling, med högt i tak och vi uppskattar personer med drivkraft och initiativförmåga som kan bidra till att förbättra vår verksamhet.

Som anställd hos oss på produktionsavdelningen gör du det som "ambassadör" för Älmhults kommun. Det vi gör genomsyras av professionalism, öppenhet och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi flexibla och serviceinriktade parkarbetare.

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom park- och grönyteskötsel, tillsammans med ett gäng med stor kunskap och erfarenhet inom området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att vara ute i alla väder. Du har erfarenhet av och intresse för växtkännedom och beskärning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har stort engagemang, god samarbetsförmåga, är flexibel och har god förmåga att arbeta såväl i lag som självständigt. Du ska ha god förmåga att lösa praktiska problem. För oss är det självklart att du är serviceinriktad och engagerad samt är intresserad av att arbeta i en organisation med många och omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Självklart har du B-körkort och har du en utökad körkortsbehörighet eller BE är detta meriterande. Erfarenhet av arbete med gräsklippare, gräsröjning och slyröjning är även meriterande.


ÖVRIGT
Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Mechanical Design Engineer

Company Description IKEA Range & Supply has the responsibility to develop, design, produce and supply IKEA stores with home furnishing solutions available to the many people. Each year we introduce 2,000 new products in our stores, with a total range of almost 10,000 products. Business Area Lighting has a bright future ahead. We inspire and enable our customers to live a more convenient and beautiful life at home. Working with a broad array of materials, w... Visa mer
Company Description
IKEA Range & Supply has the responsibility to develop, design, produce and supply IKEA stores with home furnishing solutions available to the many people. Each year we introduce 2,000 new products in our stores, with a total range of almost 10,000 products.
Business Area Lighting has a bright future ahead. We inspire and enable our customers to live a more convenient and beautiful life at home. Working with a broad array of materials, we are making homes smarter by combining new and available technology with our knowledge of life at home.
Job Description
As a Mechanical Design Engineer in our diverse, capable and humorous team, you will be a part of the technical development of new products and components in the lighting department.
Your main focus will be in the area Mechanical/Electrical solutions for luminaries. You will actively search information, inspiration and knowledge contributing to sustainable technical development in the areas of Mechanical constructions and LED/low power products.
You will be planning and conducting your own projects and deliver the ready product and component together with the team and suppliers around the world. The products will be a part of our future IKEA lighting products for years to come.
Qualifications
As a Mechanical Design Engineer, you likely have a University Degree in Mechanical Engineering. You have an interest in electronics and working experience in a product development environment.
You like to drive innovative projects with a problem-solving approach built on curiosity, having the courage to try new solutions and explore the unknown. You’re a talented communicator, fluent in English, with the capability to build strong relations.
You are passionate about creating the best technical solutions for our customers at the right price with the right quality, beautiful in design and with focus on sustainability.
Additional information
IKEA offers an exciting and empowering working environment in a global marketplace. As the world’s leader at life at home, you have exceptional opportunities to grow and develop together with us. At IKEA we believe that when you as an individual grow - IKEA grows!
In this recruitment, we are looking to hire two Mechanical Design Engineers. One contract is permanent and the other is temporary, substituting a colleague on parental leave.
Sounds interesting? Submit your application in English today! Last day to apply is the 8th of February.
If you have questions about the recruitment process, please contact Recruitment Specialist Emil Gretland, +46 739 599 112. Visa mindre

Arbetsledare park

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Produktionsavdelningen är indelad i tre grupper med inriktning gatu... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Produktionsavdelningen är indelad i tre grupper med inriktning gatuarbeten, park/grönyteskötsel samt ledningsnät. Sammanlagt är vi 25 medarbetare, totalt c:a 30 årstjänster med säsongsanställda och sommararbetare inräknat. Vi är en grupp under utveckling, med högt i tak och vi uppskattar personer med drivkraft och initiativförmåga som kan bidra till att förbättra vår verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en flexibel och serviceinriktad Arbetsledare med inriktning på park/grönyteskötsel. Tjänsten är ett vikariat.

Hos oss får du ett omväxlande jobb där du arbetsleder alla typer av förekommande arbeten, främst inom park men även vissa verksamheter inom gata. Interna transporter inom kommunen ingår också att planera och koordinera.

I tjänsten kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom Produktionsavdelningen. Huvudinriktningen är mot drift och underhåll för kommunens parker och lekplatser samt kommunala fastigheter. Typiska servicearbeten som planeras och förbereds kan vara lövsopning, vårsopning, gräsklippning, distributionsbilstransporter, planteringar, julpyntning, lekplatsförnyelser mm. Utbyggnadstakten i Älmhult är hög vilket påverkar produktionsavdelningen med fler nyanläggningsjobb och ökade krav på drift och skötsel.

Samordning med andra arbetsledare inom och utanför avdelningen är en naturlig del av uppdraget. Du kommer att arbeta tillsammans med alla funktioner inom produktionsavdelningen och i nära samarbete med driftchefen. Du kommer att ha ett tydligt ansvar för att tillsammans med de olika funktionerna planera och genomföra ställda uppdrag samt kvalitetssäkra utförandet.

I tjänsten ingår vid behov beredskapstjänstgöring i Produktionsavdelningens beredskapsverksamhet.

Vi söker en engagerad och driven person som vill bli del av ett glatt gäng och gärna utvecklar verksamheten vidare tillsammans med oss.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha utbildning inom växtlära i offentliga miljöer. Du har erfarenhet av, och ett stort intresse för grönyteskötsel och växter. Ett bra ordningssinne och servicekänsla är viktigt, samt att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har stort engagemang, god samarbetsförmåga, är flexibel och har god förmåga att arbeta såväl i lag som självständigt. Du är duktig på att lösa praktiska problem och har god vana vid att läsa in arbetsmaterial. Du är intresserad av att arbeta i en organisation med många och omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet från kommunal drift/underhåll av parker och gator,
Tidigare erfarenhet av arbetsledning.
Körkort BE.


ÖVRIGT
Möjligheten att ställa frågor angående tjänsten under veckorna 29-32 är begränsad.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Djurskötare inom mjölk samt andra gårdssysslor

Ansök    Maj 25    Magnus Svensson    Djurskötare, mjölk
Arbetsuppgifterna består främst av djurskötsel, såsom mjölkning, utfodring samt tillsyn av djuren. Men det finns också andra allmänna gårdssysslor beroende vad du har för erfarenhet och kompetens. Ju mer du kan desto fler arbetsuppgifter finns, samt desto fler anställningstimmar kan det bli. Du behöver inte vara utbildad, men det är en kompetens. Du bör ha erfarenhet av liknande arbete. Körkort och bil är ett krav då det saknas allmänna kommunikations me... Visa mer
Arbetsuppgifterna består främst av djurskötsel, såsom mjölkning, utfodring samt tillsyn av djuren. Men det finns också andra allmänna gårdssysslor beroende vad du har för erfarenhet och kompetens. Ju mer du kan desto fler arbetsuppgifter finns, samt desto fler anställningstimmar kan det bli.

Du behöver inte vara utbildad, men det är en kompetens. Du bör ha erfarenhet av liknande arbete.

Körkort och bil är ett krav då det saknas allmänna kommunikations medel.

Av säkerhets skäl är det viktigt att du kan svenska eller ev engelska. Du ska kunna ta och ge information.

Både män och kvinnor är välkomna att söka. Visa mindre

Wood Supply & Forestry Project Manager

IKEA is a global retail company with the vision to create a better everyday life for the many people. IKEA loves wood. It is renewable, recyclable and an excellent environmental choice when from responsibly managed forests. We are now looking for a Wood Supply & Forestry Project Manager to join our Wood Supply and Forestry team in Älmhult, Sweden. Wood Supply & Forestry In Wood Supply & Forestry we are a diverse group of down-to-earth, straightforward peo... Visa mer
IKEA is a global retail company with the vision to create a better everyday life for the many people. IKEA loves wood. It is renewable, recyclable and an excellent environmental choice when from responsibly managed forests. We are now looking for a Wood Supply & Forestry Project Manager to join our Wood Supply and Forestry team in Älmhult, Sweden.
Wood Supply & Forestry
In Wood Supply & Forestry we are a diverse group of down-to-earth, straightforward people with passion for forestry and home furnishing. We work every day to enable IKEA to influence responsible forest management and wood use practices in the world. To secure accessibility of wood from responsibly managed forests through optimised supply chains and a positive impact on the world’s forests beyond our own needs leading to a positive impact on people, planet and the society.
We think that you like the challenge in creating understanding of what is happening in the wood industry sector and make conclusions that are relevant for our business. Be part of working with regulators and legislators making sure that legislation covering forestry and timber trade is both efficient and easy for companies to comply with. We offer positions that challenge your skills and inspire you to grow. Come see things a little bit differently with us!
Job Description
The role of a WS&F Project Manager consists of
• In close collaboration with our public affairs team, analyse and work with regulators and legislators making sure that legislation covering forestry and timber trade is both efficient and easy for companies to comply with.
• Leading Market Intelligence agenda for wood, within IKEA Range & Supply, including quarterly reports as well as specific Market intelligence projects.
• Lead the competence development in Market Intelligence collection and analysis.
• Lead or support various projects connected to Wood Supply & Forestry. Typical areas, Value-chain efficiency, Climate, Sustainable Forest Management, Strategic sourcing.
As a Wood Supply & Forestry Project Manager you will manage several complex projects in a truly global environment with project teams, functional team members, and business stakeholders all over the World.
You secure delivering excellent performance in every project (always full delivery and on time or faster) by managing time, cost, scope, risks, stakeholders, scenario planning, communication and changes, and you secure fact-based objective leadership throughout the project life cycle. You coach and support the project members and stakeholders from different units, businesses and cultures to form high performing project teams and manage dependencies.
You adapt your leadership and communication approach when needed to always maximize value creation for IKEA. At any time you act as an ambassador of IKEA values and a role model for fact-based business leadership.
Qualifications
We believe that you are a person with lots of positive energy, entrepreneurial drive, passion for Forestry and Wood Industry, business and people in combination. You enjoy working in an environment where you are managing multiple stakeholders. Your mind-set is always looking for better ways and you are committed to high standards in everything you do.
You have excellent communication and people skills combined with tact and diplomacy.
You like identifying business opportunities and to create, develop and anchor business cases. You have a strong ability to work closely- and build strong relationships- with senior leaders as well as to influence and challenge in a constructive and professional way, always with a positive twist.
You have analytical and problem solving skills and you deliver results through involving and engaging people, who may be in remote locations, and you adapt your leadership approach to specific situations and individuals.
To succeed in this role you have a sound understanding of the Forest Industry sector including the timber market. Some years of work in the forestry and, or forest industry sector managing projects in a global environments across multiple industries and business segments is a strength.
We believe that you are passionate about being part of a team that by developing responsible Forestry practices and wood based materials, contributing to making IKEA People and Planet Positive.
Additional information
We look forward to receiving your application (CV and cover letter) in English by 9 April 2021. Please note that we will handle applications on a continuous basis, so if you are interested to apply please do so as soon as possible as we may close the application process earlier than stated if we find the right candidate!
For more information about the role, please contact Wood Supply & Forestry Manager Ulf Johansson, [email protected] . If you have questions about the recruitment process, please contact People & Culture recruiter Zuzana Vackova, [email protected].
This is a permanent position based in Älmhult, an inspirational working environment, based on creativity and innovation, which gives you the opportunity to work and interact with people from all around the world.
Älmhult has excellent commuting possibilities with hourly trains to Malmö, Lund and Växjö, and an IKEA shuttle bus running back and forth to Helsingborg two times a day. Visa mindre

Projektledare sökes till Ljungby

Till vår trevliga kund Enertech AB söker vi en Projektledare! Enertech är inne i en spännande fas och behöver nu förstärka med nya kollegor på deras utvecklingsavdelning. Vi söker därför en projektledare med god teknisk kunskap och erfarenhet av projektledning. Arbetsuppgifterna är att driva små och stora utvecklingsprojekt vid framtagning av morgondagens värmepumpar, pannor och brännare.  Din viktigaste uppgift blir att tillsammans med projektgruppen säk... Visa mer
Till vår trevliga kund Enertech AB söker vi en Projektledare!
Enertech är inne i en spännande fas och behöver nu förstärka med nya kollegor på deras utvecklingsavdelning.

Vi söker därför en projektledare med god teknisk kunskap och erfarenhet av projektledning.
Arbetsuppgifterna är att driva små och stora utvecklingsprojekt vid framtagning av morgondagens värmepumpar, pannor och brännare.  Din viktigaste uppgift blir att tillsammans med projektgruppen säkerställa framdrift och leverans av projekt som möter organisationens krav på kvalitet, tid och kostnad.

Vi tror att du är/har: Ingenjör med erfarenhet av att driva projekt
Du är positiv och har god samarbetsförmåga
Du är analytisk, noggrann, strukturerad, handlingskraftig 
Du trivs i rollen som drivande i projekt som innehåller både tekniska frågeställningar och andra utmaningar

Din profil

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.
Som person är du trygg och stabil, har lätt för att lära och gillar att anta nya utmaningar.

Kontakter internt och externt i Sverige och utomlands förekommer.

Låter det spännande? Vill du vara med att utveckla produkter som bidrar till en hållbar framtid?
För rätt person kan Enertech AB erbjuda en utmanande tjänst i ett spännande företag med korta beslutsvägar, hög puls och allt under ett tak.

Tjänsten är en direktrekrytering till Enertech AB och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse. 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: senast 18/4 Visa mindre

Parkarbetare, säsong

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Produktionsavdelningen är indelad i tre grupper med inriktning gatu... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Produktionsavdelningen är indelad i tre grupper med inriktning gatuarbeten, park/grönyteskötsel samt rörnät. Sammanlagt är vi 20 medarbetare, totalt cirka 27 årstjänster med säsongsanställda och sommararbetare inräknat. Vi är en grupp under utveckling, med högt i tak och vi uppskattar personer med drivkraft och initiativförmåga som kan bidra till att förbättra vår verksamhet.

Nu söker vi flexibla och serviceinriktade parkarbetare.
Du kommer att arbeta tillsammans med ett gäng med stor kunskap och erfarenhet inom park- och grönyteskötsel.
Som anställd hos oss på produktionsavdelningen gör du det som "ambassadör" för Älmhults kommun. Det vi gör genomsyras av professionalism, öppenhet och engagemang.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom park- och grönyteskötsel.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att vara ute i alla väder. Du har erfarenhet av och intresse för trädgårdsarbete, ett bra ordningssinne, servicekänsla samt god samarbetsförmåga.

Självklart har du B-körkort och har du en utökad körkortsbehörighet eller BE är detta meriterande. Erfarenhet av arbete med gräsklippare, gräsröjning och slyröjning är även meriterande.


ÖVRIGT
Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Arbetsledare park

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Som arbetsgivare har vi högt satta mål för vår arbetsmiljö. Vi vill... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Som arbetsgivare har vi högt satta mål för vår arbetsmiljö. Vi vill ha medarbetare som trivs och utvecklas själva och som aktivt och engagerat bidrar till kommunens utveckling. På vår arbetsplats ser man till de policys och rutiner som finns. Älmhults kommun befinner sig i ett intressant utvecklingsskede och har dessutom en befolkning som växer, vilket förutsätter medarbetare som är positivt inställda till förändringsarbete.

Produktionsavdelningen är indelad i tre funktioner med inriktning gatuarbeten, park/grönyteskötsel samt ledningsnät. Sammanlagt är vi 20 till 27 medarbetare beroende på säsong. Vi är en verksamhet som är i ett spännande utvecklingsarbete. Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang för verksamheten och välkomnar en medarbetare med drivkraft och initiativförmåga som kan bidra till att verksamheten utvecklas vidare. Nu söker vi en flexibel och serviceinriktad arbetande Arbetsledare med inriktning på park och gata.

I Älmhults kommun är utbyggnadstakten av nya bostadsområden och offentliga miljöer hög vilket medför att produktionsavdelningen får nya uppdrag inom anläggning, drift och skötsel. Den positiva utvecklingen innebär både krav på kreativitet och nytänkande i rollen som arbetsledare.

Som anställd hos oss på produktionsavdelningen gör du det som "ambassadör" för Älmhults kommun. Det vi gör genomsyras av professionalism, öppenhet och engagemang.

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du ett omväxlande jobb där du arbetsleder alla typer av förekommande arbeten, främst inom park men även vissa verksamheter inom gata. Interna transporter inom kommunen ingår också att planera och koordinera.

I tjänsten kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom Produktionsavdelningen. Huvudinriktningen är mot drift och underhåll för kommunens gator, parker och lekplatser. Typiska servicearbeten som planeras och förbereds kan vara lövsopning, vårsopning, gräsklippning, distributionsbilstransporter, planteringar, julpyntning, lekplatsförnyelser mm.

Samordning med andra arbetsledare inom och utanför avdelningen är en naturlig del av uppdraget. Du kommer att arbeta tillsammans med alla funktioner inom produktionsavdelningen och i nära samarbete med driftchefen. Du kommer att ha ett tydligt ansvar för att tillsammans med de olika funktionerna planera och genomföra ställda uppdrag samt kvalitetssäkra utförandet.

I tjänsten ingår vid behov beredskapstjänstgöring i Produktionsavdelningens beredskapsverksamhet.

Vi söker en engagerad och driven person som vill bli del av ett glatt gäng och gärna utvecklar verksamheten vidare tillsammans med oss.


KVALIFIKATIONER
Du bör ha dokumenterad utbildning inom växtlära i offentliga miljöer. Du har erfarenhet av, och ett stort intresse för grönyteskötsel och växter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från anläggningsarbeten i gatumiljö. Ett bra ordningssinne och servicekänsla är viktigt, samt att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har stort engagemang, god samarbetsförmåga, är flexibel och har god förmåga att arbeta såväl i lag som självständigt. Du är duktig på att lösa praktiska problem och har god vana vid att läsa in arbetsmaterial. Du är intresserad av att arbeta i en organisation med många och omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet från kommunal drift/underhåll av parker och gator,
Tidigare erfarenhet av arbetsledning.
Körkort BE.


ÖVRIGT
Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Parkarbetare

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Produktionsavdelningen är indelad i tre grupper med inriktning på g... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Produktionsavdelningen är indelad i tre grupper med inriktning på gatuarbeten, park-/grönytesskötsel samt ledningsnät. Sammanlagt är vi 20 medarbetare, totalt c:a 27 årstjänster med säsongsanställda och sommararbetare inräknat.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi flexibla och serviceinriktade parkarbetare som vill arbeta tillsammans med ett gäng med stor kunskap och erfarenhet inom området. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom park- och grönytesskötsel.

Som anställd hos oss på produktionsavdelningen är du "ambassadör" för Älmhults kommun. Det vi gör genomsyras av professionalism, öppenhet och engagemang.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att vara ute i alla väder. Du har erfarenhet av och intresse för trädgårdsarbete, ett bra ordningssinne, servicekänsla samt god samarbetsförmåga.

Vi är en grupp under utveckling, med högt i tak och vi uppskattar personer med drivkraft och initiativförmåga som kan bidra till att förbättra vår verksamhet.

Du har B-körkort, och har du en utökad körkortsbehörighet eller BE är det meriterande. Erfarenhet av arbete med gräsklippare, gräsröjning och slyröjning är också meriterande.

ÖVRIGT
Här kan du läsa mer om vår värdegrund: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Wood Supply & Forestry Specialist

Ansök    Mar 31    IKEA of Sweden    Skogsbruksrådgivare
About the assignment • Development of IKEA Components’ IWAY Forestry working method for Nominated Packaging Suppliers (NPS’s); • Development and implementation of an IWAY Forestry roll-out and maintenance plan in the organization for NPS’s; • Overall responsibility for implementing, maintaining, controlling, improving and introducing all elements and requirements of the company’s FSC Chain-of-Custody Certification, including company’s FSC training program,... Visa mer
About the assignment
• Development of IKEA Components’ IWAY Forestry working method for Nominated Packaging Suppliers (NPS’s);
• Development and implementation of an IWAY Forestry roll-out and maintenance plan in the organization for NPS’s;
• Overall responsibility for implementing, maintaining, controlling, improving and introducing all elements and requirements of the company’s FSC Chain-of-Custody Certification, including company’s FSC training program, securing internal audits, and the control of the promotional use of the FSC trademarks;
• Overall responsibility to secure implementation and development of MSS packaging agenda, including organizing packaging MSS reporting at relevant time intervals, supervising the verification and approval of information provided by NPSs and reporting of aggregated results.


About you
• University degree in Forestry is preferred.
• Ability to learn and work self-driven;
• Experienced and confident in working independent as well as work with and through others;
• Fluent English in spoken and written;
• Strong communication skills, both verbally and in written;
• Proven records of auditing skills and experience;
• Experience working as an IWAY Sustainability Compliance Auditor or WS&F Specialist in IKEA is appreciated;
• Good understanding of relevant IKEA IT systems in particular Connect and SRDB;
• General knowledge about IKEAs supply chain and more in depth knowledge and experience from purchase operations;

IKEA offers an exciting and empowering work environment in a global marketplace. And as the world’s leader at life a home, you have exceptional opportunities to grow and develop together with us. Please submit your application in English. Visa mindre

Manuellt skogsbruksarbete

Röjning av buskar och gräs, risdragning, stängsling, manuell vedbearbetning, guidning på Punjabi i tätortsnära natur, fiskeguide på Punjabi, körning med och utfodring av hästar, manuell snöröjning, reparation och underhåll av maskiner och verktyg. Visa mer
Röjning av buskar och gräs, risdragning, stängsling, manuell vedbearbetning, guidning på Punjabi i tätortsnära natur, fiskeguide på Punjabi, körning med och utfodring av hästar, manuell snöröjning, reparation och underhåll av maskiner och verktyg. Visa mindre