Lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Älmhult

Se lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Älmhult. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Älmhult som finns hos arbetsgivaren.

Lärare vårdprogrammet

Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Arbetsuppgifter Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska ty... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Arbetsuppgifter

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasial nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program. Visa mindre

Jobba som lärare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som lärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ges... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som lärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ges möjlighet att utvecklas på det personliga planet när du arbetar tillsammans med oss!
Vi samarbetar idag med många skolor runt om i hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du garanterat att finna en plats att trivas på över tid där du samtidigt får det bästa stöd du kan tänka dig från oss som arbetar centralt på PersonalExpressen. Vi ser alltid till att du får det stöd du behöver både i din yrkesroll som lärare i allmänhet samtidigt som vi ser till att du får det stöd du behöver kopplat till specifika saker som sker på plats ute i den skolverksamhet där du arbetar som bemanningskonsult genom oss.
Du som söker en ny utmaning i ditt yrkesliv som lärare samtidigt som du vill vara en del i en arbetsmiljö där du känner dig sedd, uppskattad och respekterad av dina kollegor kommer att passa in perfekt hos oss!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd som lärare hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet själv över din egen arbetstid där du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du själv vill arbeta. Genom detta kan du då bli bokad på olika dagsvikariat på olika skolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika arbetsplatser genom oss innan du väljer var du trivs bäst. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med t.ex. studier eller med andra jobb när du i första hand är intresserad av att arbeta extra till en högre lön på de tider som passar dig.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag, såsom ett års- eller terminsuppdrag. Vi får många förfrågningar till oss löpande som varierar i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Genom dessa två olika alternativ att arbeta med oss kommer du alltid att få ett uppdrag som passar just dig - oavsett hur du själv föredrar att jobba. Det går också utmärkt att variera mellan vilket av de två alternativen du föredrar. Många som jobbar tillsammans med oss väljer till exempel att arbeta på ett heltidsschema vissa delar av året för att andra delar av året arbeta lite mindre. Hos oss får du friheten att välja själv samt ett större utrymme att ge ditt privatliv prioritet under de perioder som det är viktigast för dig - vi är lyhörda som arbetsgivare och gör allt för att våra medarbetare ska trivas hos oss över lång tid!
Utöver friheten att välja själv hur du vill arbeta kommer du hos oss alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd som lärare någon annanstans. Vi är framtidens arbetsgivare och vi förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som värdesätter dig högt tillbaka och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig inför varje nytt läraruppdrag du påbörjar hos någon av de många skolor vi samarbetar med.
Vi har läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser!
På PersonalExpressen har vi läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser. Hos oss hittar du alltid hem oavsett om du kan undervisa i SO-ämnena, NO-ämnena, språkämnena, idrott, musik eller något annat. Våra samarbetsskolor återfinns över hela Sverige!
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lärarbemanning - vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig och förhoppningsvis även att inom kort få hitta ditt första läraruppdrag genom oss! Visa mindre

Gymnasielärare juridik och ekonomi

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och anpassad gymnasieskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa gymnasieelever i juridkämnen och ekonomiämnen. Du kommer att vara programansvarig för ekonomiprogrammet och ha ämnesansvar för ekonomi och juridik ämnen. Du kommer att ingå i en basgrupp för ekonomi- och samhällsprogrammet. Du förväntas delta i nära kollegialt samarbete och delta i skolans utvecklingsarbete. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån läroplan och verksamhetens mål.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation och behörighet att undervisa juridik och ekonomi på gymnasiet. Har du någon ytterligare ämnesbehörighet är det meriterande.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: https://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Lärare vårdprogrammet

Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Arbetsuppgifter Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska ty... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Arbetsuppgifter

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasial nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program. Visa mindre

Lärare vårdprogrammet

Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Arbetsuppgifter Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska ty... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Arbetsuppgifter

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasial nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program. Visa mindre

Lärare vårdprogrammet

Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Arbetsuppgifter Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska ty... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Arbetsuppgifter

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasial nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program. Visa mindre

Lärare på Försäljnings- och serviceprogrammet

Ansök    Jun 12    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i kurserna på Försäljnings- och Serviceprogrammet. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasial nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Lärare vårdprogrammet

Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Arbetsuppgifter Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska ty... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Arbetsuppgifter

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasial nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program. Visa mindre

Lärare vårdprogrammet

Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Arbetsuppgifter Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska ty... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Arbetsuppgifter

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasial nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program. Visa mindre

Lärare vårdprogrammet

Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Arbetsuppgifter Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska ty... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Arbetsuppgifter

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasial nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program. Visa mindre

Gymnasielärare i Idrott och ett annat ämne.

Ansök    Maj 15    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss kommer du att undervisa i ämnet Idrott och hälsa på våra gymnasieprogram samt i ett annat ämne. Undervisningen i Idrott kan kombineras med flera olika ämnen.
Du planerar din undervisning i samverkan med andra lärare samt deltar i sambedömning inför betygsättning. Du deltar aktivt i vårt utvecklingsarbete och i det kollegiala lärandet. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad gymnasielärare med behörighet i dina ämnen. Erfarenhet som lärare är meriterande.

Som lärare behöver du ha en god
pedagogisk förmåga och kunna anpassa undervisningen efter gruppens och individernas behov. Du behöver kunna samarbeta, ha en god kommunikativ förmåga och ha ett positivt förhållningssätt. Uppdraget som lärare kräver även att du kan planera och strukturera ditt arbete effektivt.

Organisatoriskt tillhör du en basgrupp bestående av lärare som undervisar på ett eller två av skolans program. Samarbete inom ämnen sker i ämnesgrupper.


ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Lärare vårdprogrammet

Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Arbetsuppgifter Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska ty... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för seniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Arbetsuppgifter

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i vårdämnen. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet.

Som medarbetare hos oss kommer du att ingå i en av skolans basgrupper, tillsammans med basgruppen kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i sin utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Du arbetar även självständigt genom planering av undervisning, betygssättning och rättning av prov. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa på gymnasial nivå.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad, tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har därtill god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

Vi önskar att du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas stimulera, kommunicera och intressera våra elever och utmana dem mot att lära sig mer. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program. Visa mindre

Gymnasielärare matematik

Ansök    Feb 24    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till ... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss kommer du att undervisa i ämnet Matematik enligt den svenska läroplanen. Du planerar din undervisning i samverkan med andra lärare samt deltar i sambedömning inför betygsättning. Du deltar aktivt i vårt utvecklingsarbete och i det kollegiala lärandet. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad gymnasielärare med behörighet i matematik (behörighet biologi, naturkunskap eller kemi är meriterande). Som lärare behöver du ha en god pedagogisk förmåga och kunna anpassa undervisningen efter elevgruppens behov. Du behöver kunna samarbeta, ha en god kommunikativ förmåga och ha ett positivt förhållningssätt. Uppdraget som lärare kräver även att du kan planera och strukturera ditt arbete effektivt.

ÖVRIGT
Rekrytering kan ske under ansökningsperioden.

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Lärare i handelsämne, anpassad gymnasieskola

Ansök    Mar 23    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola. Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

Anpassad gymnasieskola på Haganässkolan har en central plats på skolan alldeles intill biblioteket. Det är inte bara studier utan också mycket social samvaro mellan elever och lärare.

ARBETSUPPGIFTER
I din tjänst har du undervisning på anpassat gymnasium inom handelsämne.
Du kommer att ingå i anpassad grundskolas basgrupp bestående av femton medarbetare, där vi samverkar för inkludering med övriga gymnasieskolan. Vi är en basgrupp med hög kompetens, driv och engagemang. Som kollegor värnar vi mycket om varandra och är ett välfungerande och starkt arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i handelsämnen på gymnasial nivå. Du får gärna ha erfarenhet av undervisning inom anpassad gymnasieskola sedan tidigare.
Som person behöver du vara lösningsfokuserad och ha förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande i centrum och månar om elevens sociala situation. Att arbeta som lärare kräver förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändrade omständigheter och ibland ställer arbetet krav på att man blir lite extra kreativ.

Vidare söker vi dig som:
• har ett flexibelt arbetssätt
• har lätt för att skapa goda relationer och att förebygga och lösa konflikter
• har kunskaper och erfarenheter av alternativ kommunikation i sin undervisning

Kunskap i svenska språket, både i tal och skrift, är ett krav för tjänsten.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare ekonomiämnen / entreprenörskap

Ansök    Maj 15    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 900 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss kommer du att undervisa i ekonomiämnen och entreprenörskap i gymnasiet.
Du planerar din undervisning i samverkan med andra lärare samt deltar i sambedömning inför betygsättning. Du deltar aktivt i vårt utvecklingsarbete och i det kollegiala lärandet. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad gymnasielärare med behörighet i ekonomiämnen och entreprenörskap för gymnasiet (behörighet i juridik är meriterande). Som lärare behöver du ha en god pedagogisk förmåga och kunna anpassa undervisningen efter elevgruppens behov. Du behöver kunna samarbeta, ha en god kommunikativ förmåga och ha ett positivt förhållningssätt. Uppdraget som lärare kräver även att du kan planera och strukturera ditt arbete effektivt.

ÖVRIGT
Lärarlegitimationen
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Timvikarier Vuxenutbildning

Ansök    Okt 27    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.
På Vuxenutbildningen studerar ca 500 vuxna elever allt från grundskolans ämnen till gymnasiekurser och gymnasiala yrkesutbildningar.ARBETSUPPGIFTER
Som timvikarie hos oss på Vuxenutbildningen hoppar du in och hjälper till hos oss vid behov i olika ämnen och kurser, allt från sfi till gymnasiekurser.
Du undervisar våra vuxna elever oftast utifrån ordinarie lärares planering.


KVALIFIKATIONER
Kanske har du varit lärare i många år och nu gått i pension? Vi behöver ibland vikarier i grundskolans ämnen tex svenska, svenska som andraspråk, engelska eller matematik men även på gymnasienivå är aktuellt. Inom vuxenutbildningen har vi även utbildningar inom vård och omsorg, Restaurang och livsmedel, bygg (trä) och industri (CNC) så har du en bred kompetens är du välkommen till oss som vikarie vid behov.


ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

IBDP teacher Biology. Gymnasielärare biologi, naturkunskap

Ansök    Feb 22    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 950 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss kommer du att undervisa i ämnet Biology inom International Baccalaureate Diploma Program samt i naturkunskap enligt den svenska läroplanen. Du planerar din undervisning i samverkan med andra lärare samt deltar i sambedömning inför betygsättning. Du deltar aktivt i vårt utvecklingsarbete och i det kollegiala lärandet. I din roll ingår mentorskap och det är en självklarhet att samarbeta med vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad gymnasielärare med behörighet i biologi och naturkunskap (behörighet i kemi är meriterande). Kurserna inom IB Diploma Program undervisas på engelska så det är viktigt att du är väl förtrogen med engelska och kan kommunicera flytande både i tal och skrift. Erfarenhet av IBDP är meriterande. Som lärare behöver du ha en god pedagogisk förmåga och kunna anpassa undervisningen efter elevgruppens behov. Du behöver kunna samarbeta, ha en god kommunikativ förmåga och ha ett positivt förhållningssätt. Uppdraget som lärare kräver även att du kan planera och strukturera ditt arbete effektivt.

ÖVRIGT
Rekrytering kan ske under ansökningsperioden.

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

IB DP teacher, Visual Arts

Ansök    Jun 13    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy. WORK TASKS As a Visual Arts teacher for IB DP, you... Visa mer
Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy.WORK TASKS
As a Visual Arts teacher for IB DP, you will work according to the latest IB published subject guide in the Visual Arts. This involves designing teaching, learning and assessment experiences that will meet the students' current level and bring them as far as they can go in their acquisition of the knowledge and skills specified in the subject guide.

Documentation of your unit planning in Managebac is a requirement.

Additionally, an IB DP teacher will collaborate in a team with other IB educators to engage in reflective teaching practice and work together to ensure the personal success of each student in the program.

IB DP teachers are expected to be familiar with the use of digital technology and use technology as a tool to further collaboration and learning both with colleagues as well as students.

Additional duties will include CAS coordination, study and work guidance to IB students, Extended essay supervision and marketing.


QUALIFICATIONS
Qualifications are listed in terms of preference:

• Fluent in English speaking, writing, and listening
• Teaching certificate in Sweden in the specific subject at the high school/upper secondary level
• Teaching certificate from outside of Sweden in the appropriate subject and age-level that can be validated by the University and College Swedish authority (uhr.se)
•Relevant IB DP professional development courses
• IB Examiner in the specific subject
• University degree in the specific subject
• Expertise/experience in the specific subject and experience in teaching the specifed subject.


OTHER
Prior to employing an individual, a check will be made of whether they have a criminal record.

Here you can read more about our values: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

IB DP teacher, Design Technology and Digital Society

Ansök    Jun 13    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy. WORK TASKS An IB Diploma Program teacher must work... Visa mer
Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy.WORK TASKS
An IB Diploma Program teacher must work according to the Standards and Practices of an IB authorized school. The DP teacher will work from curriculum steering documents the IB provides as well as the published school politics.

You will be part of a team of IB teachers who work together to guide and help students to reach their own highest potential in the program. The mission of our school is to create a school-wide community that is Internationally-minded and values diversity. Through a broad and balanced course offering, our students will be versatile in their knowledge. Through the study of engaging topics that have global relevance, our students will be caring and principled; taking responsible action in local and global communities. We aim to develop reflective and independent learners who will reach their highest potential.

IBDP teachers create a teaching and learning environment that support students knowledge and skills development towards the expectations of the course, as outlined in the IB subject guide. As a teacher you are are expected to create a viable 2 year course outline, create units of study, design relevant assessment tasks and feedback to their students within the framework of IB standards of working.
QUALIFICATIONS
Qualifications are listed in terms of preference:

• Fluent in English speaking, writing, and listening
• Teaching certificate in Sweden in the specific subject at the high school/upper secondary level
• Teaching certificate from outside of Sweden in the appropriate subject and age-level that can be validated by the University and College Swedish authority (uhr.se)
•Relevant IB DP professional development courses
• IB Examiner in the specific subject
• University degree in the specific subject
• Expertise/experience in the specific subject and experience in teaching the specified subject.


OTHER
Prior to employing an individual, a check will be made of whether they have a criminal record.

Here you can read more about our values: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Yrkeslärare till bygg-och anläggningsprogrammet

Ansök    Maj 16    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola. Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid. ARBETSUPP... Visa mer
Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla elevers lärande med dina branschkunskaper? Då är det dig vi söker. Kom och gör Haganässkolan lärorikare tillsammans med oss på!

I din roll som yrkeslärare på bygg- och anläggningsprogrammet kommer ditt dagliga arbete främst bestå av att instruera och förmedla yrkeskunskaper inom de olika byggyrkena. Hos oss kommer du arbete med undervisning, ha klassansvar samt ansvara för planering, genomförande och utvärdering av lektioner inom din yrkesinriktning. I arbetsuppgifterna ingår även mentorskap och att tillsammans med dina kollegor utforma en bra, lustfylld och varierad arbetsdag med elevernas bästa i fokus. Hos oss arbetar du med att stödja eleverna så att de når goda studieresultat. Arbetet utförs i samarbete med elevhälsa, vårdnadshavare samt med andra aktörer utanför skolan.

Vidare samarbetar du som yrkeslärare med branschen kring praktikplatser och programråd. Du är också ansvarig för att handleda elever under deras praktik på externa arbetsplatser.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa på gymnasiet inom bygg och anläggning
- Erfarenhet av arbete i skolan.
- sätter elevens lärande i centrum,
- har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal,
- är flexibel, kreativ och engagerad,
- tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och
- har ett starkt intresse för skolutveckling.
- du har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna på bästa sätt för att nå resultat.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Gymnasielärare i engelska och svenska/svenska som andraspråk

Ansök    Maj 30    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1100 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba som lärare i svenska/svenska som andraspråk och engelska med mentorsansvar i någon av våra klasser. Du kommer att tillhöra en av våra basgrupper här på skolan där vi jobbar tillsammans för att skapa en så god arbetsmiljö som möjligt både för elever och vuxna. I tjänsten ingår en lärares ordinarie uppgifter med fokus på att eleverna ska nå så långt som möjligt. Tjänsten är fördelad på omläsningsgrupper i årskurs 2 och 3 och engelska grund /engelska 5 främst med elever från IM programmet.
Du kommer också att delta i ämnesträffar i engelska och svenska/svenska som andraspråk.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har relevant lärarutbildning och behörighet,
- sätter elevens lärande i centrum,
- har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal,
- är flexibel, kreativ och engagerad,
- tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och
- har ett starkt intresse för skolutveckling.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Vård och omsorgslärare till Haganässkolan 80 %

Ansök    Maj 10    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i de kurser som finns inom vård och omsorgsutbildning, främst med inriktning mot undersköterska. Vi är certifierade inom Vård och Omsorgs College och arbetar med de nationella yrkespaketen.

Undervisningen kan vara såväl fysiska lektioner på plats i skolan, men du kan även genomföra digitala lektioner då våra elever uppskattar flexibiliteten med distansundervisning. Inom gymnasieskolan händer det mycket vilket gör att du även deltar i utvecklingsarbete inom arbetslaget men även i kollegialt samarbete med vuxenutbildningens vårdlärare för att utveckla verksamheten.

Tjänsten är en ferieanställning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet att undervisa inom vård- och omsorgsämnen, alternativt är i pågående studier så att du är klar i samband med att du påbörjar din anställning här hos oss.

Du är en engagerad pedagog som sätter elevens lärande i centrum och månar om elevens sociala situation. Att arbeta som lärare kräver förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändrade omständigheter och ibland ställer arbetet krav på att man blir lite extra kreativ. Du är bekväm i att undervisa både fysiskt och digitalt, och vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av digital undervisning sedan tidigare.

Vi månar väldigt mycket om vårt nära samarbete med varandra på skolan och med olika arbetsplatser utanför skolan. Här tycker vi att det är självklart att vi delar med oss av vår kunskap till andra och sprider lärande kollegor emellan. Det är därför viktigt att du tycker det är roligt att samarbeta och kommunicera med både kollegor, elever och föräldrar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning på gymnasiet samt gärna av andra yrkesområden än skolan. Erfarenhet av arbete med elever med annan språkbakgrund än svenska är meriterande.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare inom handelsämnen

Ansök    Maj 10    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med oss!

Som gymnasielärare ansvarar du för att bedriva undervisning och utveckling inom ditt ämnesområde. Du kommer framförallt undervisa på Handelsprogrammet och Ekonomiprogrammet inom ditt huvudområde handels och entreprenörskap. Kurser i entreprenörskap erbjuds elever som programfördjupning och som individuellt val. Skolan har under lång tid varit framgångsrik inom UF och detta kommer till att vara ett av dina utvecklingsområden. Beroende på din kompetens kan du även komma att undervisa i andra närliggande ämnen.

På Haganässkolan samarbetar vi nära varandra i arbetslag och alla har en bastillhörighet. Basgruppen består utav andra pedagoger på skolan med ansvar för samma ämnesinriktningar. Tillsammans i gruppen har ni som huvuduppdrag att utveckla undervisningen och att bemöta eleverna utifrån deras behov. I din tjänst ingår även mentorskap

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i handelsämnen. Du är en engagerad pedagog som sätter du elevens lärande i centrum och månar om elevens sociala situation. Att arbeta som lärare kräver förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändrade omständigheter och ibland ställer arbetet krav på att man blir lite extra kreativ.

Vi månar väldigt mycket om vårt nära samarbete med varandra på skolan och med näringslivet. Här tycker vi att det är självklart att vi delar med oss av vår kunskap till andra och sprider lärande kollegor emellan. Det är därför viktigt att du tycker det är roligt att samarbeta och kommunicera med både kollegor, elever och föräldrar.

Inom handelsprogrammet satsar vi nu väldigt mycket på utvecklingen inom entreprenörskap och UF och du kommer bli en viktig del i vårt arbete framåt. Vi ser gärna därför att du har ett särskilt intresse för att vara med på vår fortsatta resa framåt när det gäller UF och det nära samarbetet med företagen.

Vi ser även gärna att du har erfarenhet av undervisning på gymnasiet samt gärna av andra yrkesområden än skolan. Erfarenhet av arbete med entreprenöriellt lärande eller liknande är meriterande.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare i engelska på IM och gymnasiet

Ansök    Nov 29    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola. Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en gymnasielärare för undervisning i engelska på vårt IM-program samt någon enstaka kurs på våra andra gymnasieprogram. Som gymnasielärare ansvarar du för att bedriva undervisning och utveckling inom ditt ämnesområde. Du kommer att ingå i en basgrupp, men undervisning kommer att ske inom flera programinriktningar på skolan, mestadels inom introduktionsprogrammet. Basgruppen du tillhör består utav andra pedagoger på skolan. Gruppen leds av en basgruppsledare och ni arbetar tillsammans för att undervisning ska ske enligt gällande kursplan och styrdokument.

I din tjänst ingår stöd- och omläsningsgrupper. Du blir därför även en viktig funktion i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Till detta uppdrag söker vi dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning sedan tidigare.

Som pedagog sätter du elevens lärande i centrum. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare. Eftersom vi har ett nära samarbete med varandra på skolan tycker du det är roligt att ingå i team och du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer för att utveckla andra och vår verksamhet. Att arbeta inom skolan är komplext och det ställer stora krav på förmågan att snabbt ställa om då omgivningen kräver det eller förutsättningar förändras. Detta är du väl införstådd med och tycker att det är en naturlig och rolig del av ditt arbete.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Gör gärna en ansökan om utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare i tyska + svenska/svenska som andraspråk

Ansök    Nov 23    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.

Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en gymnasielärare för att undervisning i tyska samt svenska och/eller svenska som andra språk. Som gymnasielärare ansvarar du för att bedriva undervisning och utveckling inom ditt ämnesområde. Du kommer att ingå i en basgrupp, men undervisning kan ske inom samtliga programinriktningar på skolan. Gruppen leds av en basgruppsledare och tillsammans utvecklar ni för att undervisning sker enligt gällande kursplan och styrdokument. Du ingår även i ett ämneslag där det finns andra pedagoger med ansvar för tyska och svenska.

I din tjänst kan det ingå stöd- och omläsningsgrupper. Du har därför en viktig funktion även i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Till detta uppdrag söker vi dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa tyska samt svenska och/eller svenska som andraspråk. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Som pedagog sätter du elevens lärande i centrum. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare. Eftersom vi har ett nära samarbete med varandra på skolan tycker du det är roligt att ingå i team och du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer för att utveckla andra och vår verksamhet. Att arbeta inom skolan är komplext och det ställer stora krav på förmågan att snabbt ställa om då omgivningen kräver det eller förutsättningar förändras. Detta är du väl införstådd med och tycker att det är en naturlig och rolig del av ditt arbete.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Vikarierande gymnasielärare i engelska och svenska

Ansök    Nov 15    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola. Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid. ARBETSUPP... Visa mer
Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som lärare i svenska och engelska på några av våra gymnasieprogram. På skolan samarbetar vi i olika basgrupper och du kommer tillhöra basgruppen för det samhällsvetenskapliga programmet. Tillsammans med arbetslaget kommer ni planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål.

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i svenska och engelska. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt. I tjänsten kan det även ingå vissa stöd och omläsningsgrupper samt ett mentorsansvar tillsammans med en medmentor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska.

Som lärare sätter du elevens lärande i centrum och du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas motivera och utmana våra elever. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad. Du delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare i svenska och engelska

Ansök    Nov 24    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Vår kollega ska gå på föräldraledighet och vi söker nu någon som vill ansluta till vårt team under hans ledighet. Uppdraget innebär undervisning i svenska och engelska på några av våra gymnasieprogram. På skolan samarbetar vi i olika basgrupper och du kommer tillhöra basgruppen för det samhällsvetenskapliga programmet. Tillsammans med arbetslaget kommer ni planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål.

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i svenska och engelska. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt. I tjänsten kan det även ingå vissa stöd och omläsningsgrupper samt ett mentorsansvar tillsammans med en medmentor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska.

Som lärare sätter du elevens lärande i centrum och du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas motivera och utmana våra elever. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad. Du delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret. Ansök gärna om ett utdrag redan om du skulle bli kallad på intervju.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare i engelska på IM (introduktionsprogrammet) och gymnasiet.

Ansök    Aug 19    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en gymnasielärare för undervisning i engelska. Som gymnasielärare ansvarar du för att bedriva undervisning och utveckling inom ditt ämnesområde. Du kommer att ingå i en basgrupp, men undervisning kan ske inom samtliga programinriktningar på skolan. Basgruppen består utav andra pedagoger på skolan. Gruppen leds av en basgruppsledare och ni arbetar tillsammans för att undervisning ska ske enligt gällande kursplan och styrdokument.

I din tjänst ingår stöd- och omläsningsgrupper. Du blir därför även en viktig funktion i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Till detta uppdrag söker vi dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som pedagog sätter du elevens lärande i centrum. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare. Eftersom vi har ett nära samarbete med varandra på skolan tycker du det är roligt att ingå i team och du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer för att utveckla andra och vår verksamhet. Att arbeta inom skolan är komplext och det ställer stora krav på förmågan att snabbt ställa om då omgivningen kräver det eller förutsättningar förändras. Detta är du väl införstådd med och tycker att det är en naturlig och rolig del av ditt arbete.


ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare i naturkunskap och biologi

Ansök    Jul 26    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola. Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid. ARBETSUPP... Visa mer
Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Som gymnasielärare ansvarar du för att bedriva undervisning och utveckling inom ditt ämnesområde naturkunskap och biologi. Du kommer framförallt undervisa på gymnasiets nationella program men även på våra introduktionsprogram.

På Haganässkolan samarbetar vi nära varandra i arbetslag och alla har en bastillhörighet. Basgruppen består utav andra pedagoger på skolan med ansvar för samma ämnesinriktningar. Tillsammans i gruppen har ni som huvuduppdrag att utveckla undervisningen och att bemöta eleverna utifrån deras behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i naturkunskap och biologi.

Du är en engagerad pedagog som sätter du elevens lärande i centrum och månar om elevens sociala situation. Att arbeta som lärare kräver förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändrade omständigheter och ibland ställer arbetet krav på att man blir lite extra kreativ.

Vi månar väldigt mycket om vårt nära samarbete med varandra på skolan. Här tycker vi att det är självklart att vi delar med oss av vår kunskap till andra och sprider lärande kollegor emellan. Det är därför viktigt att du tycker det är roligt att samarbeta och kommunicera med både kollegor, elever och föräldrar.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: http://www.almhult.se/arbetahososs Visa mindre

Gymnasielärare i engelska på IM (introduktionsprogrammet) och gymnasiet.

Ansök    Sep 2    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en gymnasielärare för undervisning i engelska. Som gymnasielärare ansvarar du för att bedriva undervisning och utveckling inom ditt ämnesområde. Du kommer att ingå i en basgrupp, men undervisning kan ske inom samtliga programinriktningar på skolan. Basgruppen består utav andra pedagoger på skolan. Gruppen leds av en basgruppsledare och ni arbetar tillsammans för att undervisning ska ske enligt gällande kursplan och styrdokument.

I din tjänst ingår stöd- och omläsningsgrupper. Du blir därför även en viktig funktion i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Till detta uppdrag söker vi dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som pedagog sätter du elevens lärande i centrum. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare. Eftersom vi har ett nära samarbete med varandra på skolan tycker du det är roligt att ingå i team och du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer för att utveckla andra och vår verksamhet. Att arbeta inom skolan är komplext och det ställer stora krav på förmågan att snabbt ställa om då omgivningen kräver det eller förutsättningar förändras. Detta är du väl införstådd med och tycker att det är en naturlig och rolig del av ditt arbete.


ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare i historia/religion/idrott

Ansök    Jul 2    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola. Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid. ARBETSUPP... Visa mer
Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en gymnasielärare för undervisning i idrott och psykologi. Som gymnasielärare ingår du i en basgrupp. Basgruppen består utav andra pedagoger med ansvar för IM eleverna.
Mentorskapet kan tillkomma.
Undervisning sker på flera olika program på skolan. Möjlighet till sambedömning med den lärare som har haft kurserna finns.

KVALIFIKATIONER
Till detta uppdrag söker vi i första hand dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning på introduktionsprogrammen samt gymnasiesärskola sedan tidigare.

Som pedagog sätter du elevens lärande i centrum. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare. Eftersom vi har ett nära samarbete med varandra på skolan tycker du det är roligt att ingå i team och du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer för att utveckla andra och vår verksamhet. Att arbeta inom skolan är komplext och det ställer stora krav på förmågan att snabbt ställa om då omgivningen kräver det eller förutsättningar förändras. Detta är du väl införstådd med och tycker att det är en naturlig och rolig del av ditt arbete.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare i engelska på IM och VUX

Ansök    Maj 7    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola. Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en gymnasielärare för att undervisning i engelska, filosofi och gärna annat ämne. Som gymnasielärare ansvarar du för att bedriva undervisning och utveckling inom ditt ämnesområde. Du kommer att ingå i en basgrupp, men undervisning kan ske inom samtliga programinriktningar på skolan. Basgruppen består utav andra pedagoger på skolan. Gruppen leds av en basgruppsledare och tillsammans utvecklar ni för att undervisning sker enligt gällande kursplan och styrdokument.

I din tjänst kan det ingår mentorskap, vissa stöd- och omläsningsgrupper. Du blir därför även en viktig funktion även i utvecklingen av stödundervisningen.


KVALIFIKATIONER
Till detta uppdrag söker vi dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa engelska och filosofi. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Som pedagog sätter du elevens lärande i centrum. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare. Eftersom vi har ett nära samarbete med varandra på skolan tycker du det är roligt att ingå i team och du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer för att utveckla andra och vår verksamhet. Att arbeta inom skolan är komplext och det ställer stora krav på förmågan att snabbt ställa om då omgivningen kräver det eller förutsättningar förändras. Detta är du väl införstådd med och tycker att det är en naturlig och rolig del av ditt arbete.


ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Matematiklärare - Vuxenutbildning

Ansök    Maj 17    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på Vuxenutbildningen i Älmhult gör du skillnad! Du hjälper oss i vårt arbete med att förändra framtiden för alla våra elever till något mer positivt. Du brinner för matematikens fantastiska värld och utvecklar tillsammans med elever och kolleger din undervisning. Du kommer här hos oss att undervisa i matematik på grundläggande nivå motsvarande högstadiets åk 7-9 samt i gymnasiekurser i matematik 1-4. Du är även aktiv i det kollegiala arbetet för att utveckla vuxenutbildningen.

Tjänsten är semestertjänst, 40h/v.

KVALIFIKATIONER
Utbildad matematiklärare, legitimerad och behörig för att undervisa på grundläggande och gymnasial nivå i matematik. Du är engagerad, flexibel och drivs av ett stort hjärta för att eleverna ska lyckas i sina studier.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Vikarierande gymnasielärare i engelska och svenska

Ansök    Feb 25    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola. Våra elever brukar berätta att de trivs bra på skolan och har en god kontakt med lärarna.

Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som lärare i svenska och engelska på några av våra gymnasieprogram. På skolan samarbetar vi i olika basgrupper och du kommer tillhöra basgruppen för det naturvetenskapliga programmet. Tillsammans med arbetslaget kommer ni planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål.

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i svenska och engelska. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt. I tjänsten kan det även ingå vissa stöd och omläsningsgrupper samt ett mentorsansvar tillsammans med en medmentor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska.

Som lärare sätter du elevens lärande i centrum och du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas motivera och utmana våra elever. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad. Du delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare inom handelsämnen

Ansök    Apr 1    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med oss!

Som gymnasielärare ansvarar du för att bedriva undervisning och utveckling inom ditt ämnesområde. Du kommer framförallt undervisa på Handelsprogrammet och Ekonomiprogrammet inom ditt huvudområde handels och entreprenörskap. Kurser i entreprenörskap erbjuds elever som programfördjupning och som individuellt val. Skolan har under lång tid varit framgångsrik inom UF. Beroende på din kompetens kan du även komma att undervisa i andra närliggande ämnen.

På Haganässkolan samarbetar vi nära varandra i arbetslag och alla har en bastillhörighet. Basgruppen består utav andra pedagoger på skolan med ansvar för samma ämnesinriktningar. Tillsammans i gruppen har ni som huvuduppdrag att utveckla undervisningen och att bemöta eleverna utifrån deras behov. I din tjänst ingår även mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i handelsämnen.
Du är en engagerad pedagog som sätter du elevens lärande i centrum och månar om elevens sociala situation. Att arbeta som lärare kräver förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändrade omständigheter och ibland ställer arbetet krav på att man blir lite extra kreativ.

Vi månar väldigt mycket om vårt nära samarbete med varandra på skolan. Här tycker vi att det är självklart att vi delar med oss av vår kunskap till andra och sprider lärande kollegor emellan. Det är därför viktigt att du tycker det är roligt att samarbeta och kommunicera med både kollegor, elever och föräldrar.

Inom handelsprogrammet satsar vi nu väldigt mycket på utvecklingen inom entreprenörskap och UF och du kommer bli en viktig del i vårt arbete framåt. Vi ser gärna därför att du har ett särskilt intresse för att vara med på vår fortsatta resa framåt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning på gymnasiet samt gärna av andra yrkesområden än skolan. Erfarenhet av arbete med entreprenöriellt lärande eller liknande är meriterande.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Vikarierande gymnasielärare i engelska och svenska

Ansök    Mar 31    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola. Våra elever brukar berätta att de trivs bra på skolan och har en god kontakt med lärarna.

Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som lärare i svenska och engelska på några av våra gymnasieprogram. På skolan samarbetar vi i olika basgrupper och du kommer tillhöra basgruppen för det naturvetenskapliga programmet. Tillsammans med arbetslaget kommer ni planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål.

Som gymnasielärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i svenska och engelska. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt. I tjänsten kan det även ingå vissa stöd och omläsningsgrupper samt ett mentorsansvar tillsammans med en medmentor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska.

Som lärare sätter du elevens lärande i centrum och du är en inspirerande ledare i klassrummet som lyckas motivera och utmana våra elever. Vårt mål är att förbereda våra unga för framtiden oavsett om de läser ett yrkes- eller studieförberedande program.

Som person är du flexibel, kreativ och engagerad. Du delar med dig av din kunskap till andra och har ett starkt intresse för skolans utveckling. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Gymnasielärare i samhällskunskap och svenska

Ansök    Okt 27    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare för att undervisa i samhällskunskap och svenska, alternativt annat ämne än svenska. Som gymnasielärare ansvarar du för att bedriva undervisning och utveckling inom ditt ämnesområde. Du kommer att ingå i SA(samhällsprogram) basgruppen, men undervisning kan ske inom samtliga programinriktningar på skolan. Basgruppen består utav andra pedagoger på skolan med ansvar för samhällskunskapen. Gruppen har som huvuduppdrag att utveckla undervisningen och att bemöta eleverna utifrån deras behov. I din tjänst ingår även mentorskap samt ansvar för vissa stöd- och omläsningsgrupper. Du blir därför även en viktig funktion även i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Till detta uppdrag söker vi dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa samhällskunskap och svenska. Har du annan behörighet än svenska är detta också aktuellt. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Som pedagog sätter du elevens lärande i centrum. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare. Eftersom vi har ett nära samarbete med varandra på skolan tycker du det är roligt att ingå i team och du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer för att utveckla andra och vår verksamhet. Att arbeta inom skolan är komplext och det ställer stora krav på förmågan att snabbt ställa om då omgivningen kräver det eller förutsättningar förändras. Detta är du väl införstådd med och tycker att det är en naturlig och rolig del av ditt arbete.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Lärare i matematik och NO ( naturkunskap)

Ansök    Aug 18    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i matematik och naturkunskap på gymnasiets nationella program samt NO på introduktionsprogrammen.

Du kommer vara delaktig i utvecklingen av ämnena men också vara en viktig del av vårt kvalitetsarbete i basgrupperna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har relevant lärarutbildning och behörighet,
- sätter elevens lärande i centrum,
- har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal,
- är flexibel, kreativ och engagerad,
- tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och
- har ett starkt intresse för skolutveckling


ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Vikarierande gymnasielärare i historia/religion/idrott

Ansök    Feb 24    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en vikarierande gymnasielärare för undervisning i historia, religion och gärna idrott. Som gymnasielärare ingår du i en basgrupp för religion och historia. Basgruppen består utav andra pedagoger på skolan med ansvar för samma ämnesområden.

Undervisning kan ske på flera olika program på skolan. Möjlighet till sambedömning med den lärare som har haft kurserna finns.

KVALIFIKATIONER
Till detta uppdrag söker vi i första hand dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa historia och religion. Har du annan behörighet än ovan givna men ändå kan tänka dig undervisa i de ämnena är detta också aktuellt. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Som pedagog sätter du elevens lärande i centrum. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vårdnadshavare. Eftersom vi har ett nära samarbete med varandra på skolan tycker du det är roligt att ingå i team och du delar mer än gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer för att utveckla andra och vår verksamhet. Att arbeta inom skolan är komplext och det ställer stora krav på förmågan att snabbt ställa om då omgivningen kräver det eller förutsättningar förändras. Detta är du väl införstådd med och tycker att det är en naturlig och rolig del av ditt arbete.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

IB DP Business Management Teacher

Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy. WORK TASKS An IB Diploma Program teacher must work a... Visa mer
Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy.

WORK TASKS
An IB Diploma Program teacher must work according to the Standards and Practices of an IB authorized school. The DP teacher will work from curriculum steering documents the IB provides as well as the published school politics.

You will be part of a team of IB teachers who work together to guide and help students to reach their own highest potential in the program. The mission of our school is to create a school-wide community that is Internationally-minded and values diversity. Through a broad and balanced course offering, our students will be versatile in their knowledge. Through the study of engaging topics that have global relevance, our students will be caring and principled; taking responsible action in local and global communities. We aim to develop reflective and independent learners who will reach their highest potential.

IBDP teachers create a teaching and learning environment that support students knowledge and skills development towards the expectations of the course, as outlined in the IB subject guide. As a teacher you are are expected to create a viable 2 year course outline, create units of study, design relevant assessment tasks and feedback to their students within the framework of IB standards of working.

Depending on a candidates competence profile, there may be additional duties, such as:
• Mentorship which involves holding development talks with students twice a school year and weekly short check in meetings.
• Extra support sessions to students who need it

IB specific extra duties might include:
• Creativity, Activity and Service advisor or coordinator
• Extended Essay supervisor or coordinator

QUALIFICATIONS
IB experience/prior teaching of Business Management preferred.
Teacher certification preferred. An applicant who already has experience working within an IB Diploma Program may be given preference.

The IB Learner Profile values and develops the following in students and teachers, we aim to be Inquirers, Knowledgeable, Thinkers, Communicators, Principled, Open-Minded, Caring, Risk-Takers, Balanced, and Reflective.

OTHER
Prior to employing an individual, a check will be made of whether they have a criminal record.

Here you can read more about our values: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Specialpedagog/Speciallärare till Haganässkolan

Ansök    Jun 2    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Som specialpedagog är ett av dina främsta uppdrag att samarbeta med skolans pedagoger, ledningsgruppen samt elever på individ och gruppnivå.
Du har en viktig roll i skolans elevhälsoteam där du bidrar med kunnande och utveckling av verksamheten.
Tillsammans med pedagoger och rektorer skapar ni de bästa förutsättningarna för att varje elev ska nå sin fulla potential, både kunskapsmässigt och socialt. Du kommer arbeta med pedagogiska kartläggningar och med åtgärdsprogram tillsammans med pedagogerna och EHT.

I denna rekrytering söker vi två nya kollegor. Vi erbjuder en tjänst tillsvidare samt ett tidsbegränsat uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog alternativt speciallärare. Du har en positiv grundtanke och tror att alla elever kan och vill lyckas. När det behövs är du inte rädd för att initiativ. Som specialpedagog samarbetar du med många olika roller både inom och utom vår organisation. Vi ser därför att du är en relationsskapare som har lätt för att skapa tillitsfulla relationer med andra, både elever, vårdnadshavare och personal. Du bemöter människor på ett respektfullt sätt och är en god lyssnare.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Visa mindre

Lärare i engelska och filosofi minst 50%

Ansök    Jun 3    Älmhults kommun    Lärare i gymnasiet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen til... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss går ca 1150 elever och det finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.
Haganässkolan är mer än en skola. Här finns både gym, sportanläggning och simhall. Vår målsättning är att ge våra elever kunskap, mod och kraft att forma och möta en bättre framtid.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i engelska och filosofi på gymnasiet.
Stöd och omläsningskurser ingår.
Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av ämnena, men också vara en viktig del i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har relevant utbildning eller erfarenhet av arbete i skolan.
- sätter elevens lärande i centrum,
- har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal,
- är flexibel, kreativ och engagerad,
- tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och
- har ett starkt intresse för skolutveckling.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Älmhults kommun: http://www.almhult.se/jobba-hos-oss Visa mindre

IB DP Teacher in Swedish Language and Literature

Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy. WORK TASKS An IB Diploma Program teacher must work a... Visa mer
Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy.

WORK TASKS
An IB Diploma Program teacher must work according to the Standards and Practices of an IB authorized school. The DP teacher will work from curriculum steering documents the IB provides as well as the published school politics. Therefore, an applicant who already has experience working within an IB Diploma Program may be given preference.

You will be part of a team of IB teachers who work together to guide and help students to reach their own highest potential in the program. The mission of our school is to create a school-wide community that is Internationally-minded and values diversity. Through a broad and balanced course offering, our students will be versatile in their knowledge. Through the study of engaging topics that have global relevance, our students will be caring and principled; taking responsible action in local and global communities. We aim to develop reflective and independent learners who will reach their highest potential.

IBDP teachers create a teaching and learning environment that support students knowledge and skills development towards the expectations of the course, as outlined in the IB subject guide. As a teacher you are are expected to create a viable 2 year course outline, create units of study, design relevant assessment tasks and feedback to their students within the framework of IB standards of working.

Depending on a candidates competence profile, there may be additional duties, such as:
• Mentorship which involves holding development talks with students twice a school year and weekly short check in meetings.
• Extra support sessions to students who need it

IB specific extra duties might include:
• Creativity, Activity and Service advisor or coordinator


QUALIFICATIONS
IB experience and teacher certification preferred.

OTHER
Prior to employing an individual, a check will be made of whether they have a criminal record.

Here you can read more about our values: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Lärare i svenska på IB programmet på Haganässkolan

Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy. WORK TASKS Vi söker nu en lärare till Haganässkolan ... Visa mer
Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy.

WORK TASKS
Vi söker nu en lärare till Haganässkolan för undervisning i svenska på IB programmet. Eftersom tjänsten är på IB, är beskrivningen nedan på engelska, men undervisningen sker på svenska.

An IB Diploma Program teacher must work according to the Standards and Practices of an IB authorized school. The DP teacher will work from curriculum steering documents the IB provides as well as the published school politics.

You will be part of a team of IB teachers who work together to guide and help students to reach their own highest potential in the program. The mission of our school is to create a school-wide community that is Internationally-minded and values diversity. Through a broad and balanced course offering, our students will be versatile in their knowledge. Through the study of engaging topics that have global relevance, our students will be caring and principled; taking responsible action in local and global communities. We aim to develop reflective and independent learners who will reach their highest potential.

IBDP teachers create a teaching and learning environment that support students knowledge and skills development towards the expectations of the course, as outlined in the IB subject guide. As a teacher you are are expected to create a viable 2 year course outline, create units of study, design relevant assessment tasks and feedback to their students within the framework of IB standards of working.

As a teacher you will have additional duties, for example:
• Mentorship - which involves holding development talks with students twice a school year and weekly short check in meetings.
• Extra support sessions to students who need it

IB specific extra duties might include:
• Creativity, Activity and Service advisor or coordinator


QUALIFICATIONS
You have an appropriate level of education (university or similar) in Swedish and also a Bachelors degree in teaching. Teacher certification and experience teaching Swedish as a mother tongu is preferred. An applicant who already has experience working within an IB Diploma Program may be given preference. This can also be a great opportunity for someone who has experience from regular teaching but is driven and interested to try IB.

OTHER
Prior to employing an individual, a check will be made of whether they have a criminal record.

Here you can read more about our values: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Lärare i engelska till Haganässkolan 50%

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Haganässkolan bjuder på många intressanta och spännande möten. I by... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Haganässkolan bjuder på många intressanta och spännande möten. I byggnaden talas mer än 20 olika språk. Skolan är fräsch med fina undervisningslokaler och studietorg. På Haganässkolan finns många olika utbildningar både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som pedagog kommer du undervisa i engelska på gymnasiets nationella program.
Förutom undervisning ingår även i din roll att vara delaktig i utvecklingen av ämnena samt en viktig del vad gäller utvecklingen av stödundervisningen. I uppdraget ingår även mentorskap i en klass tillsammans med annan mentor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare behörighet att undervisa i engelska.

Som pedagog sätter du elevens lärande i centrum och har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal. Som person är du stabil och trygg i din yrkesroll. I klassrummet är du en naturlig ledare och organisatör som är intresserad av utveckling av programmet, eleverna och dig själv. Du gillar att ingå i team och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Du delar vårt intresse för skolutveckling och är gärna delaktig med dina kreativa tankar och idéer för att utveckla vår verksamhet.

ÖVRIGT
Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om vår värdegrund: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Lärare Matematik och annat ämne

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik och annat ä... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i matematik och annat ämne på gymnasiets nationella program samt IM. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av ämnena men också vara en viktig del i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har relevant lärarutbildning och behörighet,
- sätter elevens lärande i centrum,
- har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal,
- är flexibel, kreativ och engagerad,
- tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och
- har ett starkt intresse för skolutveckling.

ÖVRIGT
Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om vår värdegrund och personalidé samt vad medarbetarna tycker om sina jobb och oss som arbetsgivare: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Lärare i svenska och engelska till Haganässkolan

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i engelska och svenska ... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i engelska och svenska på gymnasiets nationella program. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av ämnena, men också vara en viktig del i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant lärarutbildning och behörighet, sätter elevens lärande i centrum samt har ett starkt intresse för skolutveckling.

Därtill behöver du:
- ha en stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal
- ta ansvar och dela med dig av din kunskap till andra
- vara flexibel, kreativ och engagerad

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer för att effektivisera processen, därför uppskattar vi om du söker så fort som du har möjlighet.

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om vår värdegrund: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

IB DP Business Management Teacher

Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy. WORK TASKS An IB Diploma Program teacher must work a... Visa mer
Älmhult Municipality is in an expansive phase of development, and its population is growing like never before. We need employees who are committed to making an active contribution to the development of the municipality. Älmhult combines the advantages of a small town with a unique international atmosphere. It is easy to live here and most things are close by. Good communications make commuting easy.

WORK TASKS
An IB Diploma Program teacher must work according to the Standards and Practices of an IB authorized school. The DP teacher will work from curriculum steering documents the IB provides as well as the published school politics. Therefore, an applicant who already has experience working within an IB Diploma Program may be given preference.

You will be part of a team of IB teachers who work together to guide and help students to reach their own highest potential in the program. The mission of our school is to create a school-wide community that is Internationally-minded and values diversity. Through a broad and balanced course offering, our students will be versatile in their knowledge. Through the study of engaging topics that have global relevance, our students will be caring and principled; taking responsible action in local and global communities. We aim to develop reflective and independent learners who will reach their highest potential.

IBDP teachers create a teaching and learning environment that support students knowledge and skills development towards the expectations of the course, as outlined in the IB subject guide. As a teacher you are are expected to create a viable 2 year course outline, create units of study, design relevant assessment tasks and feedback to their students within the framework of IB standards of working.

Depending on a candidates competence profile, there may be additional duties, such as:
• Mentorship which involves holding development talks with students twice a school year and weekly short check in meetings.
• Extra support sessions to students who need it

IB specific extra duties might include:
• Creativity, Activity and Service advisor or coordinator
• Extended Essay supervisor or coordinator

QUALIFICATIONS
IB experience/prior teaching of Business Management preferred.
Teacher certification preferred.

The IB Learner Profile values and develops the following in students and teachers, we aim to be Inquirers, Knowledgeable, Thinkers, Communicators, Principled, Open-Minded, Caring, Risk-Takers, Balanced, and Reflective.

OTHER
Prior to employing an individual, a check will be made of whether they have a criminal record.

Here you can read more about our values: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Lärare i engelska till Haganässkolan

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i engelska på gymnasiet... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i engelska på gymnasiets nationella program samt engelska på introduktionsprogrammen och vuxenutbildning. Undervisning på kvällstid ingår i tjänsten.

Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av ämnena, men också vara en viktig del i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant lärarutbildning och behörighet, sätter elevens lärande i centrum samt har ett starkt intresse för skolutveckling.

Därtill behöver du:
- ha en stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal
- ta ansvar och dela med dig av din kunskap till andra
- vara flexibel, kreativ och engagerad

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer för att effektivisera processen, därför uppskattar vi om du söker så fort som du har möjlighet.

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om vår värdegrund: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Lärare i franska & svenska som andraspråk - Haganässkolan

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att undervisa i franska som mo... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår att undervisa i franska som moderna språk på gymnasiets nationella program samt svenska som andra språk på SFI.

Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av ämnena, men också vara en viktig del i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant lärarutbildning och behörighet, sätter elevens lärande i centrum samt har ett starkt intresse för skolutveckling.

Därtill behöver du:
- ha en stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal
- ta ansvar och dela med dig av din kunskap till andra
- vara flexibel, kreativ och engagerad

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer för att effektivisera processen, därför uppskattar vi om du söker så fort som du har möjlighet.

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om vår värdegrund: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Lärare Matematik och Naturkunskap NO

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik och naturku... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i matematik och naturkunskap på gymnasiets nationella program samt NO på introduktionsprogrammen.

Du kommer vara delaktig i utvecklingen av ämnena men också vara en viktig del i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har relevant lärarutbildning och behörighet,
- sätter elevens lärande i centrum,
- har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal,
- är flexibel, kreativ och engagerad,
- tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och
- har ett starkt intresse för skolutveckling.

ÖVRIGT
Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om vår värdegrund och personalidé samt vad medarbetarna tycker om sina jobb och oss som arbetsgivare: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Lärare i kommunikation , hälsopedagogik & idrott samt svenska

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i kommunikation, hälsop... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i kommunikation, hälsopedagogik och idrott på gymnasiets nationella program samt svenska på introduktionsprogrammen, SFI och VO-kurserna på vuxenutbildning.

Du kommer vara delaktig i utvecklingen av ämnena men också vara en viktig del i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant lärarutbildning och behörighet, sätter elevens lärande i centrum samt har ett starkt intresse för skolutveckling.

Därtill behöver du:
- har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal
- ta ansvar och dela med dig av din kunskap till andra
- vara flexibel, kreativ och engagerad

ÖVRIGT
Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om vår värdegrund och personalidé samt vad medarbetarna tycker om sina jobb och oss som arbetsgivare: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre

Förstelärare Haganässkolan - ”Hur elever lär sig att lära”

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och har en befolkning som växer. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo med nära till det mesta och goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER English follows below under "Övrigt" Försteläraren i "Hur elever lär... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och har en befolkning som växer. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo med nära till det mesta och goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

ARBETSUPPGIFTER
English follows below under "Övrigt"

Försteläraren i "Hur elever lär sig att lära" på Haganässkolan kommer att arbeta med att utveckla elevernas färdigheter så att de kan få ett livslångt lärande. Vi på Haganässkolan inser behovet av att våra elever behöver behärska specifika färdigheter för att kunna möta framgång både nu och i framtiden.

De viktigaste strategierna för elevernas livslånga lärande finns i 5 övergripande kompetensområden:

1. Tänkande färdigheter, som inkluderar reflektion och kritiska analyser.
2. Sociala färdigheter, som inkluderar samarbete.
3. Forskningsfärdigheter och informationskompetens, som även innefattar källkritik, källhänvisning och akademiskt ärlighet.
4. Kommunikation.
5. Self-Management som omfattar strukturerat arbetssätt och även emotionell intelligens.

Vad innebär uppdraget?

Utifrån samtal med ansvarig chef, skapa ett mer specifik plan för uppdraget. Du kommer ansvara för kvalitetsarbetet tillsammans med skolledningen.

Du kommer även planera, förbereda och genomföra workshops för alla arbetslag på Hagasnäskolan för att:

• Öka kunskapen om färdigheter som krävs för ett livslångt lärande.
• Kartlägga de färdigheter som redan framgångsrikt som arbetslaget använder i arbete med eleverna.
• Identifiera vilka färdigheter som behövs för att vidareutveckla arbetet i arbetslagen.
• Vägledning i att dokumentera vem, vad, var, när och hur vi ska utveckla elevernas färdigheter i de olika ämnena.
• Ge tips, visa och träna olika sätt att arbeta med specifika färdigheter, även studieteknik så att eleverna kan förbättra hur de studerar, organiserar och slutför sina självständiga arbeten.

Omfattning: 10% eller enligt överenskommelse och det kan variera över tiden.KVALIFIKATIONER
In addition to the points below, the First Teacher in Approaches to Learning Skills should be able to communicate in both English and Swedish, verbally and in writing.

Med förstelärare avses i den statliga förordningen en lärare som:

1. är legitimerad lärare enligt 2 kap. 16 § skollagen (2010:800), enligt föreskrifter som har meddelats med stöd av 2 kap. 16 b § andra stycket skollagen eller enligt 27 kap. 4 § skollagen,
2. genom dokumentation kan redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet,
3. har visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen, och
4. även i övrigt av huvudmannen bedöms som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.

För att kunna söka uppdraget som förstelärare ska du uppfylla samtliga fyra kriterier.

I Älmhults kommun tolkar vi de statliga kvalifikationerna på följande sätt:

1. har goda ämnes- och didaktiska kunskaper,
2. har förmåga att möta varje enskild elev och anpassa undervisningsmetoder utifrån elevers olika behov i syfte att förbättra elevernas studieresultat,
3. identifierar olika lärandebehov och vara innovativ i fråga om att pröva nya metoder och arbetssätt för att möta elevers olika behov,
4. håller sig underrättad om aktuell forskning och är intresserad av att utveckla sin egen professionalism,
5. utvärderar sin egen undervisning och undervisningens effekter på lärandet (systematiskt kvalitetsarbete).

För att kunna söka tjänst som förstelärare ska du vara tillsvidareanställd i kommunen och till minst 50 % arbeta med undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.

Vi vill att du i ditt personliga brev fokuserar på din erfarenhet och kompetens kopplat till kriterierna för och inriktningen på försteläraruppdraget. Bifoga även ditt CV.

ÖVRIGT
The First Teacher in Approaches to Learning Skills at Haganässkolan will work to develop the capacity of our students at Haganässkolan to develop the most important skills involved in becoming a lifelong learner. We at Haganässkolan recognize that the need for our students to master specific skills to be able to meet success now and in the future.

The most important Approaches to Learning Skills are contained in 5 overarching skill categories:

1. Thinking Skills, which include reflection and higher order thinking skills like critical analysis.
2. Social Skills, which include collaboration.
3. Research Skills, including Academic Honesty and how to properly cite sources.
4. Communication.
5. Self-Management, which includes organization and affective behaviors as well.

What will the first teacher do?
Work together with the responsible Head/Deputy Head to create a plan of action. Responsible for the quality work together with the school leadership.

Plan, prepare, and implement workshops for all teacher work teams at Hagasnäskolan in order to:

• Increase knowledge of the skills and their importance
• Map the skills which are already successfully being developed.
• Identify which skills are needed to be focused on further and in which programmes.
• Guide teacher teams to vertically articulate, through documentation, the who, what, where, when, and how we will develop students skills.
• Give tips, show and practice ways to work with the specific skills, even Study Skills so students can improve how they study, organize and complete their independent work.

10% or according to agreement and it can vary over time.

Löneform/Type of salary: ett statligt lönetillägg på 5000 kr/månad. (an extra salary amount from the state)

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare Matematik och Naturkunskap NO

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik och naturku... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i matematik och naturkunskap på gymnasiets nationella program samt NO på introduktionsprogrammen.

Du kommer vara delaktig i utvecklingen av ämnena men också vara en viktig del i utvecklingen av stödundervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har relevant lärarutbildning och behörighet,
- sätter elevens lärande i centrum,
- har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal,
- är flexibel, kreativ och engagerad,
- tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och
- har ett starkt intresse för skolutveckling.

ÖVRIGT
Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Här kan du läsa mer om vår värdegrund och personalidé samt vad medarbetarna tycker om sina jobb och oss som arbetsgivare: http://www.almhult.se/vardegrund Visa mindre