Lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Älmhult

Se lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför i Älmhult. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Älmhult som finns hos arbetsgivaren.

Taxiförare färdtjänst Älmhult

Vi söker taxiförare till färdtjänstresor i Älmhult kommun. Flexbuss Sverige AB har vunnit upphandlingen för denna trafik med start 2021-01-01. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande. Taxiförarlegitimation är ett krav. Vi söker förare som både vill jobba deltid och heltid. Vi skapar en tjänst utifrån dina önskemål. Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag ... Visa mer
Vi söker taxiförare till färdtjänstresor i Älmhult kommun. Flexbuss Sverige AB har vunnit upphandlingen för denna trafik med start 2021-01-01. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande. Taxiförarlegitimation är ett krav.


Vi söker förare som både vill jobba deltid och heltid. Vi skapar en tjänst utifrån dina önskemål.


Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag med rötterna i Småland. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och ska nu starta upp vår verksamhet och depå i Älmhult kommun.


Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.


Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald.


Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Taxiförare färdtjänst Älmhult

Vi söker nu färdtjänstchaufförer till Älmhult kommun. Du som söker ska vara utåtriktad, ansvarstagande och flexibel, gilla människor och brinna för bra service. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande. Taxiförarlegitimation är ett krav. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Vi erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som föra... Visa mer
Vi söker nu färdtjänstchaufförer till Älmhult kommun. Du som söker ska vara utåtriktad, ansvarstagande och flexibel, gilla människor och brinna för bra service. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande. Taxiförarlegitimation är ett krav.
Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald.
Vi erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.
Flexbuss är en del av Go-Ahead Nordic
Sedan den 1 april 2022 ägs Flexbuss Sverige AB av o-Ahead Nordic, en paraplyorganisation för Go-Ahead-koncernens satsning på kollektivtrafik i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Här arbetar vi med buss- och spårtrafik där vi idag trafikerar Sörlandsbanan, Jaerbanan och Arendalsbanan i Norge.
Flexbuss Sverige AB sysselsätter idag över 600 medarbetare och över 360 fordon.
Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre