Lediga jobb Virestads Friskola Ekonomisk Fören i Älmhult

Se alla lediga jobb från Virestads Friskola Ekonomisk Fören i Älmhult. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Älmhult som finns inom det yrket.

Virestads friskola ekonomisk förening söker förskollärare

Virestads friskola söker förskollärare till Bråthults förskola! Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! Vi söker en utbildad förskollärare till Bråthults förskola. Virestads friskola ekonomisk förening: Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. ... Visa mer
Virestads friskola söker förskollärare till Bråthults förskola!
Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
Vi söker en utbildad förskollärare till Bråthults förskola.


Virestads friskola ekonomisk förening:
Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg. I Virestads friskola finns hög personaltäthet och låg personalomsättning. Vi har korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka. Du blir en del av ett gott gäng i en verksamhet vi är stolta över.

Nästkommande läsår är uppskattningsvis 60 barn inskrivna i våra förskolor på fem avdelningar. På varje avdelning har vi utbildad förskollärare. Då en av våra förskollärare efter många års anställning går vidare till nytt uppdrag, så söker vi nu dig!

Tjänsten
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som är väl bevandrad i förskolans läroplan och som vill vidareutveckla det pedagogiska tänket i vårt arbete. Du brinner för pedagogik, gärna utepedagogik som är en viktig del i vår verksamhet. Du har ett undervisningsfokus och sätter barnet i centrum. Teamwork, flexibilitet och erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är andra viktiga kompetenser vi söker hos vår nya kollega. Du är duktig på att kommunicera lärandet och är mån om att skapa goda kontakter och relationer såväl internt som externt.

På Bråthults förskola har vi stor frihet att utföra vårt pedagogiska uppdrag tillsammans med våra kollegor. Vi äter tillsammans med barnen och vi utnyttjar vår närhet till naturen med grillkåta, lägerplats och använder våra egna bussar om vi vill göra längre utflykter. Bråthults förskola har två avdelningar, 1-2 år och 3-5 år och beräknas nästkommande läsår vara cirka 25 barn.

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstidens gång. Tillträde augusti 2024 eller enligt överenskommelse.
Vänligen observera att rekrytering sker löpande så vänta inte med att visa ditt intresse!
Tjänsten tillsätts utifrån erforderliga beslut.

Vid frågor om tjänsten, se kontaktinfo nedan. Besök gärna vår nya hemsida för mer info www.virestadsfriskola.se.

Välkommen med din ansökan!
Ansökan med CV senast 13/6 till:


Verksamhetschef/rektor Jakob Sträng
[email protected]
Mobil: 0760-10 85 55


Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag. Visa mindre

Virestads friskola söker fritidspedagog/Lärare inriktning fritidshem

Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg. Enhet... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.

Enheten skola/fritidshem i Virestad består av strax över 90 elever och 15 personal. Skola och fritidshem har tätt samarbete och här finns stor möjlighet för rätt person att kunna påverka och utveckla våra elevers hela skoldag.

Då personal kommande läsår kommer att studera och vi har pensionsavgångar framöver, så söker vi nu dig som tillsammans med övrig personal vill utveckla vårt fritidshem på Virestads skola.
Vi söker dig som är väl bevandrad i fritidshemmets läroplan och som vill vidareutveckla det pedagogiska tänket i vårt arbete. Du brinner för att arbeta med barn och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera och du har lätt att skapa goda kontakter och relationer med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare.

Tjänsten innebär undervisning i fritidshem och ämnes/stödundervisning i skola beroende på din kompetens. Vi söker företrädesvis behörighet att undervisa i musik/bild/idrott/slöjd. Vi kan erbjuda korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka, hög trivsel och inte minst hög personaltäthet. Du blir en del av ett gott gäng på en skola vi är stolta över.

Välkommen med din ansökan! Vi berättar också gärna mer om vårt unika upplägg för våra fritidshem.

75%-100% enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning.
Tillträde: Augusti 2024

Du är välkommen att skicka in din ansökan. Vid frågor om tjänsterna, se kontaktinfo nedan. Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstidens gång. Ansök snarast!

Vi undanber oss rekryteringshjälp.


Ansökan med CV senast till:
[email protected]
Verksamhetschef Jakob Sträng
Mobil: 0760-108555
Tjänsten tillsätts utifrån erforderliga beslut. Visa mindre

Biträdande rektor med ansvar för förskola

Nu har du möjligheten att söka chefstjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun: •Biträdande rektor till Bråthult och Björkhaga förskolor. Virestads Friskola ekonomisk förening driver två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Björkhaga förskola är belägen i Virestad ca 2 mil utanför Älmhult och Bråthults förskola är belägen 8 minuter öster om Älmhult. Båda våra förskolor är naturskönt belägna med närhet till ... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka chefstjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun:
•Biträdande rektor till Bråthult och Björkhaga förskolor.
Virestads Friskola ekonomisk förening driver två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Björkhaga förskola är belägen i Virestad ca 2 mil utanför Älmhult och Bråthults förskola är belägen 8 minuter öster om Älmhult. Båda våra förskolor är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.
Björkhaga förskola har i skrivande stund 35 inskrivna barn och 8 pedagoger. Bråthults förskola har 20 barn och 6 pedagoger. Våra förskolor har hög andel behöriga förskollärare. Personalen har uppdelade ansvarsområden och det finns ett pågående kvalitetsarbete i samarbete med Älmhults kommun. Utöver pedagoger finns servicepersonal på respektive enhet.
Vår biträdande rektor har bestämt sig för att byta bana i livet och därför söker vi nu dig! Tjänsten innebär att leda, förbättra och driva våra två förskoleverksamheter in i framtiden. Tillsammans med servicechef Lotta och verksamhetschef Jakob, jobbar du också i ett planeringsteam som träffas varje vecka. Tjänsten innebär personalansvar och arbetsmiljöansvar för förskolornas personal.
För att lyckas i ditt uppdrag behöver du uppfylla följande kriterier:
§ Du har pedagogisk erfarenhet och erfarenhet som chef är meriterande.
§ Vårt goda rykte är vårt allt och ditt fokus är alltid att utifrån föreningens bästa bibehålla det.
§ Du är närvarande, synlig och tillgänglig i stort och smått. Du har förmåga att arbeta både i det lilla och nära, men också långsiktigt och visionärt.
§ Du vågar ta beslut och motivera dem.
Vem är du?
Vi tror att du stämmer in på någon av följande profiler:
§ Du har ett långt arbetsliv och genuin erfarenhet av förskolan/ chefskap, men du känner att det också finns annat i livet. Du vill kombinera ett stimulerande arbete med möjlighet till mer fritid. Med vårt upplägg går det utmärkt att kombinera.
§ Du har erfarenhet av förskolan/chefskap, men har andra åtaganden vid sidan av som är viktiga. Kanske driver du företag vid sidan om eller hjälper till i ett familjeföretag. Med vårt upplägg kan du kombinera det bästa av två världar.
§ Du arbetar som förskollärare idag med lång erfarenhet av att driva pedagogiskt arbete. Du känner att det är dags att ta nästa steg i yrkeskarriären och ett lagom stort steg vore att kombinera en roll som biträdande rektor med förskollärartjänst. Dina pedagogiska tankar kan påverka hela vägen i verksamheten. Välkommen med i vårt gäng.
Semestertjänst cirka 50%.
Tillsvidareanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse under vårterminen 24.
Vi undanber oss rekryteringshjälp.
Tjänsten tillsätts utifrån erforderliga beslut. Visa mindre

Virestads friskola söker vikarierande elevassistent

Nu har du chansen att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! · Vikarierande elevassistent 75% Virestads friskola Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder ... Visa mer
Nu har du chansen att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
· Vikarierande elevassistent 75% Virestads friskola
Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg. I nuläget har vi cirka 180 barn inskrivna i våra verksamheter.
Vi söker i första hand dig som är utbildad elevassistent med några års erfarenhet. Du har tidigare arbetat med skolbarn och du är van vid att arbeta med elever enskilt samt i mindre grupper. Du är lugn, trygg och kommunikativ och du arbetar enligt ett relationellt synsätt. Du behöver också känna dig trygg med att undervisa och vara påhittig.
Vi söker en elevassistent till skolan i Virestad. Uppdraget är att i ett eget rum arbeta enskilt med elev, samt i mindre grupp. Att lotsa in elev och finnas med på bestämda lektioner samt kommunicera med undervisande lärare, kollegor och föräldrar. Tjänsten är delad så att arbetet med eleven mestadels sker på förmiddagen och sedan har du en kollega som tar över efter lunch. På eftermiddagen arbetar du bland annat på vårt fritidshem.
Du är välkommen att skicka in din ansökan. Vid frågor om tjänsten, se kontaktinfo nedan.
Tjänsten är ett vikariat läsåret ut. Tillsättning av tjänsten sker genom löpande ansökningsförfarande. Så vänta inte med din ansökan!
Ansökan med CV snarast till:
Verksamhetschef Jakob Sträng
[email protected]
Mobil: 0760-108555 Visa mindre

Virestads friskola söker fritidspedagog/Lärare inriktning fritidshem

Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg. Enheten ... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.
Enheten skola/fritidshem i Virestad består av strax över 90 elever och 13 personal. Skola och fritidshem har tätt samarbete och här finns stor möjlighet för rätt person att kunna påverka och utveckla våra elevers hela skoldag.
Då en av våra fritidslärare går vidare till nytt uppdrag, söker vi dig som tillsammans med övrig personal vill utveckla vårt fritidshem på Virestads skola. Vi söker dig som är väl bevandrad i fritidshemmets läroplan och som vill vidareutveckla det pedagogiska tänket i vårt arbete. Du brinner för att arbeta med barn och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera och du har lätt att skapa goda kontakter och relationer med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare.
Tjänsten innebär undervisning i fritidshem och ämnes/stödundervisning i skola beroende på din kompetens. Vi kan erbjuda korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka, hög trivsel och inte minst hög personaltäthet. Du blir en del av ett gott gäng på en skola vi är stolta över.
Välkommen med din ansökan! Vi berättar gärna mer om vårt unika upplägg för våra fritidshem.
OBS: Rekrytering kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Vi undanber oss rekryteringshjälp. Visa mindre

Virestads friskola söker förskollärare till Björkhaga förskola i Virestad.

Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! Vi söker en utbildad förskollärare till Björkhaga förskola i Virestad. Förskollärare 75%-100%-semestertjänst och tillsvidareanställning. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är natur... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
Vi söker en utbildad förskollärare till Björkhaga förskola i Virestad.
Förskollärare 75%-100%-semestertjänst och tillsvidareanställning.
Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg. I Virestads friskola finns hög personaltäthet och låg personalomsättning. Vi har korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka. Du blir en del av ett gott gäng i en verksamhet vi är stolta över.

I nuläget är uppemot 50 barn inskrivna i våra förskolor på fem avdelningar. På varje enhet har vi minst två utbildade förskollärare. Dessa två skall bli fler och därför söker vi nu dig!

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som är väl bevandrad i förskolans läroplan och som vill vidareutveckla det pedagogiska tänket i vårt arbete. Du brinner för pedagogik, gärna utepedagogik som är en viktig del i vår verksamhet. Du har ett undervisningsfokus och sätter barnet i centrum. Teamwork, flexibilitet och erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är andra viktiga kompetenser vi söker hos vår nya kollega. Du är duktig på att kommunicera lärandet och är mån om att skapa goda kontakter och relationer såväl internt som externt.

På Björkhaga förskola har vi stor frihet att utföra vårt pedagogiska uppdrag tillsammans med våra kollegor. Vi äter tillsammans med barnen och vi utnyttjar vår närhet till naturen med grillkåta, lägerplats och använder våra egna bussar om vi vill göra längre utflykter.

Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstidens gång. Tillträde augusti 2023.
Vänligen observera att rekrytering sker löpande så vänta inte med att visa ditt intresse!
Tjänsten tillsätts utifrån erforderliga beslut.
Vid frågor om tjänsten, se kontaktinfo nedan. Besök vår hemsida för mer info www.virestadsfriskola.se.
Välkommen med din ansökan!
Ansökan med CV senast 17 augusti, 2023 till: Visa mindre

Resurspedagog till Virestads friskola

Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! · Resurspedagog till skola och fritidshem på Virestads friskola. Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
· Resurspedagog till skola och fritidshem på Virestads friskola.
Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.
Skola/fritidshem i Virestad består nästa läsår av cirka 100 elever och 15 personal. Elevantalet ökar och skola och fritidshem behöver därför stärka upp bemanningen.
Vi söker dig som vill arbeta som resurs i ett team kring en årskurs tillsammans med lärare och specialpedagog. Uppdraget är mångsidigt och innebär allt från lästräning med elever till att avlasta lärare samt planering och genomförande av aktiviteter på fritidshemmet tillsammans med personal.
Du brinner för att arbeta med barn och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera och du har lätt att skapa goda kontakter och relationer med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare.
Tjänsten innebär alltså i korthet undervisning i fritidshem och stödundervisning i skola. Vi kan erbjuda korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka, hög trivsel och inte minst hög personaltäthet. Du blir en del av ett gott gäng!
Tjänsten är 75-100%.
Du är välkommen att skicka in din ansökan. Vid frågor om tjänsterna, se kontaktinfo nedan. Vänligen observera att rekrytering sker löpande så vänta inte med att visa ditt intresse!
Tjänsten tillsätts utifrån erforderliga beslut.
Vi undanber oss all rekryteringshjälp. Visa mindre

Virestads friskola söker lärare till årskurs 6 i Virestad.

· Lärare till årskurs 6 i Virestad! Virestads Friskola ekonomisk förening har bedrivit skola i 13 år på landsbygden i Älmhults kommun. Vi är en stabil icke vinstdrivande skolaktör med en välfungerande verksamhet och goda studieresultat. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda v... Visa mer
· Lärare till årskurs 6 i Virestad!
Virestads Friskola ekonomisk förening har bedrivit skola i 13 år på landsbygden i Älmhults kommun. Vi är en stabil icke vinstdrivande skolaktör med en välfungerande verksamhet och goda studieresultat. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder omgivningarna i våra pedagogiska strövtåg.


Vår verksamhet har succesivt växt och till oss söker sig elever från Älmhults tätort, hela östra kommundelen samt elever från Alvesta och Tingsryd kommuner. Ditt uppdrag blir att leda årskursen till en trygg och välmående klass med fokus på goda studieresultat. Som klasslärare tar man vanligtvis emot elever i åk 5 för att under två år utvecklas och formas tillsammans. Till ditt förfogande finns skolans elevhälsa bestående av såväl specialpedagog, kurator som skolsköterska.

Då vår lärare i årskursen byter bana i livet och flyttar till Spanien, så söker vi nu dig som är utbildad lärare. Du brinner för pedagogik och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera lärande såväl internt som externt och du prioriterar goda kontakter och relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare. Andra viktiga kompetenser är erfarenhet av betygsättning, systematiskt kvalitetsarbete samt goda IT-kunskaper. Behörighet att undervisa i engelska är meriterande. Vi vill ta tillvara på just din kompetens och det finns stora möjligheter till fortbildning och utveckling hos oss.

Vi kan erbjuda erfarna och behöriga kollegor, korta beslutsvägar, hög trivsel och inte minst hög personaltäthet. Vår personal är stolta över att jobba i vår förening och rekommenderar andra att göra det! Vi lever på vårt goda rykte och det vill du fortsätta att bidra till!

Ferietjänst
Tillsvidare
Tillträde: Augusti.

Du är välkommen att skicka in din ansökan. Vid frågor om tjänst, se kontaktinfo nedan. Ansök senast 30/5, men observera att tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden, så vänta inte med din ansökan!

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.


Ansökan med CV senast till:
[email protected]
Verksamhetschef Jakob Sträng
Mobil: 0760-108555 Visa mindre

Virestads friskola söker elevassistent

Nu har du chansen att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! · Elevassistent 75% Virestads friskola läsåret 2023-24. Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder... Visa mer
Nu har du chansen att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
· Elevassistent 75% Virestads friskola läsåret 2023-24.
Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.
I nuläget har vi cirka 180 barn inskrivna i våra verksamheter.
Vi söker i första hand dig som är utbildad elevassistent med något eller några års erfarenhet. Du har tidigare arbetat med barn och du är van vid att arbeta med elever enskilt samt i mindre grupper. Du är lugn, trygg och kommunikativ och du arbetar enligt ett relationellt synsätt. Du behöver också känna dig trygg med att undervisa och vara påhittig.
Vi söker en elevassistent till skolan i Virestad. Uppdraget är att i ett eget rum arbeta enskilt med elev, samt i mindre grupp. Att lotsa in elev och finnas med på bestämda lektioner samt kommunicera med undervisande lärare, kollegor och föräldrar.
Du är välkommen att skicka in din ansökan. Vid frågor om tjänsten, se kontaktinfo nedan.
Ansökan med CV senast 10/5 till:
Verksamhetschef Jakob Sträng
[email protected]
Mobil: 0760-108555

Vänligen observera att rekrytering sker löpande så vänta inte med att visa ditt intresse!
Tjänsten är ett vikariat och tillsätts utifrån erforderliga beslut. Visa mindre

Resurs till Bråthults förskola

Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! · Kortare timanställning till Bråthults förskola. Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder vå... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
· Kortare timanställning till Bråthults förskola.
Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.
Bråthults förskola behöver förstärkning under våren och fram till semestern. Vi söker dig som kanske väntar på att påbörja högskoleutbildning till hösten. Eller söker vi dig som är mellan två jobb, eller kanske dig som är klar med din utbildning men ännu inte påbörjat anställning. Du ska kunna påbörja anställning direkt för att vara aktuell.
Hos oss får du erfarenhet av att arbeta på en liten förskola med 32 barn och 8 personal. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en förskola och din roll blir att stötta upp verksamheten där det behövs.
Observera att tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med ditt intresse! Timanställningen kommer att vara mellan 50-75%.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Virestads friskola söker lärare till årskurs 5 i Virestad

Nu har du en unik möjlighet att söka lärartjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun läsåret 2022/2023! · Lärare till årskurs 5 i Virestad! Virestads Friskola ekonomisk förening har bedrivit skola i 13 år på landsbygden i Älmhults kommun. Vi är en stabil icke vinstdrivande skolaktör med en välfungerande verksamhet. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad lig... Visa mer
Nu har du en unik möjlighet att söka lärartjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun läsåret 2022/2023!
· Lärare till årskurs 5 i Virestad!
Virestads Friskola ekonomisk förening har bedrivit skola i 13 år på landsbygden i Älmhults kommun. Vi är en stabil icke vinstdrivande skolaktör med en välfungerande verksamhet. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder omgivningarna i våra pedagogiska strövtåg.
Vår verksamhet har växt och till läsåret 22/23 kan 100 elever gå i skolan på enheten i Virestad. Eleverna från våra två enheter slås ihop i årskurs 5 och ditt uppdrag blir att leda årskursen till en trygg och välmående klass med fokus på goda studieresultat. Till ditt förfogande finns skolans elevhälsa bestående av såväl specialpedagog, kurator som skolsköterska. Du följer sedan årskursen även i åk 6.
Då vår erfarna lärare i årskursen byter bana i livet, så söker vi nu dig som är utbildad lärare. Du brinner för pedagogik och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera lärande såväl internt som externt och du prioriterar goda kontakter och relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare. Andra viktiga kompetenser är erfarenhet av betygsättning, systematiskt kvalitetsarbete samt goda IT-kunskaper. Behörighet att undervisa i engelska är meriterande. Vi vill ta tillvara på just din kompetens och det finns stora möjligheter till fortbildning och utveckling hos oss.
Vi kan erbjuda erfarna och behöriga kollegor, korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka, hög trivsel och inte minst hög personaltäthet. Vi lever på vårt goda rykte, det vill du fortsätta att bidra till! Ett av våra fokusområden kommande läsår för verksamheten kommer vara att investera i och utveckla digitaliseringen.
Välkommen till Virestads friskola! Visa mindre

Vikariat till Bråthults skola/ fritidshem.

Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! · Terminsvikariat till Bråthults fritidshem! Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder vår... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
· Terminsvikariat till Bråthults fritidshem!
Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.
Enheten skola/fritidshem i Bråthult består av 45 elever och 7 personal. Bråthult är den lilla enheten där alla känner alla och alla elever är alla vuxnas ansvar. Skola och fritidshem har tätt samarbete och här finns stor möjlighet för rätt person att kunna påverka och utveckla våra elevers hela skoldag.
Då en av våra fritidslärare provar ett nytt uppdrag, söker vi dig som vill vikariera en termin hos oss. (Det finns goda möjligheter till förlängning för rätt person). Du brinner för att arbeta med barn och du sätter lärandet i centrum. Du är duktig på att kommunicera och du har lätt att skapa goda kontakter och relationer med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare.
Tjänsten innebär undervisning i fritidshem och stödundervisning i skola. Vi kan erbjuda korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka, hög trivsel och inte minst hög personaltäthet. Du blir en del av ett gott gäng!
Välkommen med din ansökan och observera att intervjuer sker löpande.
Tjänstens omfattning är 75-100% enligt eget önskemål. Visa mindre

Virestads friskola söker skolsköterska

Virestads friskola söker: · Skolsköterska 20-40%. Välkommen till Virestads friskola! Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg. Vi är en verks... Visa mer
Virestads friskola söker:


· Skolsköterska 20-40%.

Välkommen till Virestads friskola! Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg. Vi är en verksamhet som växer och har i nuläget över 200 inskrivna barn.

Vi söker en skolsköterska till våra skolor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att kalla eleverna till regelbundna hälsokontroller för att följa deras utveckling, genomföra hälsosamtal och vaccinationer samt allmänt förekommande arbetsuppgifter för en skolsköterska. I tjänsten ingår även att bidra med kompetenser i skolans elevhälsoteam.

Anställningens varaktighet: 6 månader eller längre. Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning. Vi är flexibla och kan anställa, men har du eget företag kan vi också tänka oss andra lösningar.


Du är välkommen att skicka in din ansökan. Vid frågor om tjänsterna, se kontaktinfo nedan. Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstidens gång. Visa mindre

Virestads friskola söker förskollärare

Nu har du chansen att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! · Förskollärare 75-100% · Björkhaga förskola i Virestad. Virestads Friskola ekonomisk förening har under året firat 10-årsjubileum genom att öppna en ny förskola i Virestad, Björkhaga förskola. Under hösten har föreningen också passerat drömgränsen för 200 inskrivna barn i våra verksamheter. Vi är en förening med framtidstro och vi söker nu en utbildad förskol... Visa mer
Nu har du chansen att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!


· Förskollärare 75-100%
· Björkhaga förskola i Virestad.

Virestads Friskola ekonomisk förening har under året firat 10-årsjubileum genom att öppna en ny förskola i Virestad, Björkhaga förskola. Under hösten har föreningen också passerat drömgränsen för 200 inskrivna barn i våra verksamheter. Vi är en förening med framtidstro och vi söker nu en utbildad förskollärare till Björkhaga förskola i Virestad.


Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (F-4 och F-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.


I nuläget är över 60 barn inskrivna i våra förskolor på fem avdelningar. På varje enhet har vi minst två utbildade förskollärare. Dessa två skall nu bli fler och därför söker vi nu dig!


Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du brinner för pedagogik (gärna utepedagogik) och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera lärandet såväl internt som externt och du prioriterar goda kontakter och relationer med vårdnadshavare. Andra viktiga kompetenser som är meriterande är erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och skapandet av pedagogiska lärmiljöer.

På Björkhaga förskola har vi stor frihet att utföra vårt pedagogiska uppdrag tillsammans med våra kollegor. Vi äter tillsammans med barnen och vi utnyttjar vår närhet till naturen med grillkåta, lägerplats och använder våra egna bussar om vi vill göra längre utflykter.


Vi vill ta tillvara på just din kompetens och det finns stora möjligheter till fortbildning och utveckling hos oss.

Du är välkommen att skicka in din ansökan senast 1/12. Vid frågor om tjänsterna, se kontaktinfo nedan. Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstidens gång.


Vänligen observera att rekrytering sker löpande så vänta inte med att visa ditt intresse!
Tjänsten tillsätts utifrån erforderliga beslut. Visa mindre

Lärare inriktning fritidshem/ fritidspedagog till Bråthults skola

Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! · Lärare inriktning fritidshem/ fritidspedagog till Bråthult F-4! Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Vi är en stabil förening med över 200 barn inskrivna i verksamheten och över över 50 anställda. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligg... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!
· Lärare inriktning fritidshem/ fritidspedagog till Bråthult F-4!
Virestads Friskola ekonomisk förening består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Vi är en stabil förening med över 200 barn inskrivna i verksamheten och över över 50 anställda.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.
Enheten skola/fritidshem i Bråthult beräknas vara 45 elever och 7 personal nästkommande läsår. Bråthult är den lilla enheten där alla känner alla och alla elever är alla vuxnas ansvar. Skola och fritidshem har tätt samarbete och här finns stor möjlighet för rätt person att kunna påverka och utveckla våra elevers hela skoldag.
Vi söker dig som är utbildad lärare inriktning fritidshem/ fritidspedagog. Du brinner för pedagogik (gärna utepedagogik) och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera lärandet såväl internt som externt och du prioriterar goda kontakter och relationer med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare. Andra viktiga kompetenser som är meriterande är erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och utepedagogik.
Vi vill ta tillvara på just din kompetens och det finns stora möjligheter till fortbildning och utveckling hos oss.
Tjänsten kan innebära undervisning i såväl fritidshem som skola. Tjänsten planeras utifrån dina kompetenser. Vi kan erbjuda korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka, hög trivsel och inte minst hög personaltäthet. Visa mindre

Virestads friskola söker lärare till årskurs 1-2 i Virestad

Nu har du en unik möjlighet att söka lärartjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! · Lärare till årskurs 1-2 i Virestad! Virestads Friskola ekonomisk förening har nu i dagarna genomfört tio läsår. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt... Visa mer
Nu har du en unik möjlighet att söka lärartjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!

· Lärare till årskurs 1-2 i Virestad!

Virestads Friskola ekonomisk förening har nu i dagarna genomfört tio läsår. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.

Friskolan växer och till läsåret 20/21 beräknas nästan 100 elever gå i skolan på enheten i Virestad. Blivande klass 1-2 är 25 elever. Från och med föregående år så har vi ett nytt schema med ny timplan för att kunna åstadkomma maximalt antal delningstillfällen. Utöver det så finns undervisningsresurs kopplad till klassen såväl i helgrupp, men också som ger tillfälle till extra delningstid.

Vi söker dig som är utbildad lärare. Du brinner för pedagogik (gärna utepedagogik) och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera lärandet såväl internt som externt och du prioriterar goda kontakter och relationer med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare. Andra viktiga kompetenser som är meriterande är erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete, utepedagogik samt goda IT-kunskaper. Vi vill ta tillvara på just din kompetens och det finns stora möjligheter till fortbildning och utveckling hos oss.

Vi kan erbjuda korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka, hög trivsel och inte minst hög personaltäthet. Vi lever på vårt goda rykte, det vill du fortsätta att bidra till. Ett av våra fokusområden kommande läsår för verksamheten kommer vara att investera i och utveckla digitaliseringen.


Vi tillämpar ferietjänst för våra utbildade lärare. Tillträde augusti eller enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan! Observera att tjänsten kan komma att tillsättas under rekryteringstiden.


Vi undanber oss all rekryteringshjälp. Visa mindre

Lärare inriktning fritidshem/ fritidspedagog till enheten Virestad F-6.

Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun! · Lärare inriktning fritidshem/ fritidspedagog till Virestad! Virestads Friskola ekonomisk förening har nu i dagarna genomfört tio läsår. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter ... Visa mer
Nu har du möjligheten att söka tjänst vid Virestads Friskola i Älmhults kommun!

· Lärare inriktning fritidshem/ fritidspedagog till Virestad!

Virestads Friskola ekonomisk förening har nu i dagarna genomfört tio läsår. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.

Enheten i Virestad växer och till läsåret 20/21 beräknas nästan 100 elever gå i skolan på enheten i Virestad och majoriteten är inskrivna på våra fritidshem. Personalmässigt ämnar vi göra en förstärkning inför nästkommande läsår utifrån elevökningen.

Vi söker dig som är utbildad lärare inriktning fritidshem/ fritidspedagog. Du brinner för pedagogik (gärna utepedagogik) och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera lärandet såväl internt som externt och du prioriterar goda kontakter och relationer med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare. Andra viktiga kompetenser som är meriterande är erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och utepedagogik.
Vi vill ta tillvara på just din kompetens och det finns stora möjligheter till fortbildning och utveckling hos oss.

Tjänsten innebär undervisning i såväl skola som fritidshem. Tjänsten planeras utifrån dina kompetenser. Vi kan erbjuda korta beslutsvägar, stor möjlighet att påverka, hög trivsel och inte minst hög personaltäthet.

Vänligen observera att rekrytering kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss all hjälp med rekrytering. Visa mindre

Lärare inriktning fritidshem/ fritidspedagog till Bråthults skola

Virestads Friskola ekonomisk förening firar i år 10-årsjubileum. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter. Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg. På vår enhet Bråthults friskola går i nuläge... Visa mer
Virestads Friskola ekonomisk förening firar i år 10-årsjubileum. Vår verksamhet består av två förskolor, två fritidshem samt två skolor (f-4 och f-6) fördelat på två enheter.
Enheten i Virestad ligger ca 2 mil utanför Älmhult och enheten i Bråthult ligger strax utanför Älmhult. Båda våra enheter är naturskönt belägna med närhet till skogar och hagar och vi använder våra omgivningar i våra pedagogiska strövtåg.

På vår enhet Bråthults friskola går i nuläget ca 50 barn och ungefär lika många är inskrivna på vårt fritidshem. Personalmässigt består Bråthults skola av tre lärare och fyra personal på fritids med olika inriktningar, uppgifter och kompetenser.

Vi söker dig som brinner för pedagogik (gärna utepedagogik) och lärande och sätter barnet i centrum. Du är duktig på att kommunicera lärandet såväl internt som externt och du prioriterar goda kontakter och relationer med såväl barn, kollegor och vårdnadshavare. Andra viktiga kompetenser som är meriterande är erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och IT.
Vi vill ta tillvara på just din kompetens och det finns stora möjligheter till fortbildning och utveckling inom vår verksamhet.
Tjänsten innebär undervisning i såväl skola som fritidshem och anpassas efter dina styrkor och kompetenser. Du har pedagogisk utbildning.


Observera att intervjuer och rekrytering kan komma att ske löpande.


Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jakob Sträng:
[email protected]
0760108555


Välkommen med din ansökan! Visa mindre