Lediga jobb som Hjälpmedelstekniker i Älmhult

Se lediga jobb som Hjälpmedelstekniker i Älmhult. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Älmhult som finns hos arbetsgivaren.

Hjälpmedelstekniker

Ansök    Apr 19    Älmhults kommun    Hjälpmedelstekniker
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Som hjälpmedelstekniker i Älmhults kommun tillh... Visa mer
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.ARBETSUPPGIFTER
Som hjälpmedelstekniker i Älmhults kommun tillhör du en grupp bestående av en hjälpmedelstekniker, en larmsamordnare, 5 arbetsterapeuter, 3 fysioterapeut och en rehabassistent.
Det finns en stor ambition och mycket engagemang i gruppen, och tillsammans skapar vi ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi har ett arbetssätt som innebär ett nära samarbete och vi lär av varandras erfarenheter och kompetenser.

Som hjälpmedelstekniker arbetar du med reparationer av olika hjälpmedel som till exempel rullstolar, rollatorer, vårdsängar, personlyftar med mera. Din vardag innebär rekonditionering, besiktning, funktionskontroll och justering av hjälpmedel. Leveranser av vårdsängar, hämtning av hjälpmedel. Inköp, beställning och utrangering av hjälpmedel ingår också i arbetsuppgifterna liksom dokumentation och lageransvar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en lösningsorienterad och initiativtagande person som brinner för service med människan i fokus. Du är praktiskt lagd, har god teknisk kompetens och mekanisk förståelse.
En teknisk utbildning med inriktning mot elektronik och mekanik är önskvärd och kommer betraktas som meriterande.
Som person är du flexibel, noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har god fysik. Du behöver vara stresstålig och snabbt kunna ställa om till nya förutsättningar men ändå ha fokus på dina arbetsuppgifter. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team. Du behöver ha datorvana och behärska svenska språket i tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så vi får rätt person till vårt team.

Körkort för manuell växellåda krävs.


ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre