Lediga jobb som Revisor i Älmhult

Se lediga jobb som Revisor i Älmhult. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Älmhult som finns hos arbetsgivaren.

Erfaren revisor till Älmhult

Ansök    Sep 17    Luminor Revision AB    Revisor
Nu söker vi dig som är auktoriserad revisor alternativt innehar något års erfarenhet inom revisionsyrket. Tillsammans är vi arton anställda fördelade på revision, redovisning och skatt, varav tre auktoriserade revisorer. Vi finns fördelade på våra kontor i Växjö, Markaryd och Älmhult, där vi jobbar nära varandra med samarbete och teamkänsla som huvudfokus. Nu behöver vi utveckla vårt team på revisionssidan med ytterligare medarbetare med erfarenhet i rolle... Visa mer
Nu söker vi dig som är auktoriserad revisor alternativt innehar något års erfarenhet inom revisionsyrket. Tillsammans är vi arton anställda fördelade på revision, redovisning och skatt, varav tre auktoriserade revisorer. Vi finns fördelade på våra kontor i Växjö, Markaryd och Älmhult, där vi jobbar nära varandra med samarbete och teamkänsla som huvudfokus. Nu behöver vi utveckla vårt team på revisionssidan med ytterligare medarbetare med erfarenhet i rollen som revisor, där utgångspunkten primärt kommer att vara Älmhult.
Hos oss kommer din roll innebära att vara bollplank till kunder samt övriga medarbetare, samtidigt som du får chansen att bidra med din kunskap och påverka hur vi tillsammans skapar ett effektivt revisionsarbete med hög kvalitet. Våra kunder består av små- och medelstora företag, vilket innebär en möjlighet att arbeta både självständigt och i team. Vi fokuserar på att sätta medarbetaren och kunden i centrum för att tillsammans sträva mot gemensamma mål.
Som auktoriserad revisor får du möjlighet att arbeta med en egen kundstock där påskriftsrollen blir central. Som medarbetare med erfarenhet inom revisionsyrket får du möjligheten att vara granskningsansvarig för flertalet större kunder och samtidigt ingå som medarbetare i våra övriga revisionsteam. Du som person skall värdera samarbete högt, vara en social spelare och se möjligheter i alla de utmaningar som vi tillsammans ställs inför.
Vi ser fram emot att växa tillsammans med dig!
Vi kallar till intervju löpande så inkom gärna med CV och personligt brev så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Revisionskonsulter till EY, Region Öst | Augusti 2024

Ansök    Okt 26    Ernst & Young AB    Revisor
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Region Öst och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se under Ansökan vilka kontor vi söker till... Visa mer
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Region Öst och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se under Ansökan vilka kontor vi söker till just nu.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


Är du vår nya kollega?
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriär på EY | EY Sverige, i sociala medier och på Karriärbloggen | EY Sverige.


Ansökan
Sök senast den 10 december 2023, vi kommer att gå igenom ansökningar och bjuda in till intervjuer löpande. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på [email protected].


I din ansökan vill vi att du skickar med dessa tre filer:
CV
Betyg från högskola/universitet
Motivationsbrev (max 300 ord); här vill vi att du svarar på dessa två frågor:

- Varför vill du jobba inom revision på EY?
- Hur ser framtidens revisor ut?


Du behöver fylla i vilket kontor som du önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan och förtydliga gärna detta i ditt motivationsbrev. Just nu anställer vi till följande kontor:


Region Öst
Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Katrineholm, Linköping, Motala, Norrköping, Nyköping, Jönköping, Gislaved, Värnamo, Växjö, Älmhult.


Är du intresserad av att jobba i en annan stad? Se våra annonser här: Karriärmöjligheter för nyutexaminerade | EY Sverige


Vi ser fram emot din ansökan!The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag. Visa mindre

Ekonomistudenter för revisionsarbete, Växjö & Älmhult

Ansök    Apr 1    Ernst & Young AB    Revisor
Vi söker ekonomistudenter som är intresserade av att arbeta deltid inom vår revisionsgrupp under perioden september 2022 till juni 2023. Du kommer att vara del av våra revisionsteam och arbeta med enklare revisionsarbete. Självklart erbjuder vi dig den utbildning och handledning som behövs för att kunna utföra arbetet. Schema för dig lägger vi tillsammans för att det ska passa med din skolgång och vårt behov baserat på period. För rätt person finns stor ... Visa mer
Vi söker ekonomistudenter som är intresserade av att arbeta deltid inom vår revisionsgrupp under perioden september 2022 till juni 2023. Du kommer att vara del av våra revisionsteam och arbeta med enklare revisionsarbete.

Självklart erbjuder vi dig den utbildning och handledning som behövs för att kunna utföra arbetet. Schema för dig lägger vi tillsammans för att det ska passa med din skolgång och vårt behov baserat på period. För rätt person finns stor möjlighet till fast anställning.

EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Vill du ha ett utvecklande och självständigt arbete som kräver engagemang, ansvarstagande och initiativförmåga kan du vara rätt person för oss.

Din bakgrund
Vi söker dig som läser ekonomi på högskola/universitet som har ca 1 år kvar av dina studier.

Som person är du social och utåtriktad. Du tycker om att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. Du har en stark drivkraft med ambition att utvecklas och du tycker om att ge service. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, en god analytisk förmåga och ett intresse för redovisning/revision.

Vad EY erbjuder dig
Som revisionsmedarbetare hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 30 april 2022. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Jonasson på [email protected]. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på [email protected].

The exceptional EY experience. It’s yours to build.EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag Visa mindre

Accounting Specialist

Ansök    Jul 27    IKEA of Sweden AB    Revisor
Can you really reach out to the whole world, creating a better everyday life for the many people? In Älmhult, Sweden you can. Älmhult is home to IKEA of Sweden. Here the IKEA range is developed and made available to stores and customers all over the world. At IKEA of Sweden you will work in a truly international and dynamic environment. You will have different opportunities to learn new skills and where the goal always is to create a better everyday life f... Visa mer
Can you really reach out to the whole world, creating a better everyday life for the many people? In Älmhult, Sweden you can. Älmhult is home to IKEA of Sweden. Here the IKEA range is developed and made available to stores and customers all over the world. At IKEA of Sweden you will work in a truly international and dynamic environment. You will have different opportunities to learn new skills and where the goal always is to create a better everyday life for the many people.

We are now looking for an Accounting Specialist to the Accounting department. We offer a challenging and inspiring role where you will have the possibility to be a part of a great team working together to support the business in the best possible way. Are you ready to grow with us?

As Accounting Specialist you work close to the other team members and your main tasks and responsibilities are:
Responsible for that the accounting and reporting is compliant with accounting legislation and practice (Swedish and Dutch gaap), income tax and VAT regulations and correct according to group guidelines and rules.
Be jointly responsible for the bi-monthly closing and year end closing, together with the Accounting Manager and other team members.
Reconcile various accounts and identify errors in posting or omissions by applying appropriate accounting standards.
Review the balance sheet and profit & loss and make necessary adjustments to correctly reflect accruals and provisions.
Perform analyses on operating expenses and sales to ensure accurate accounting records.
Pro-actively, together with colleagues within the accounting team, improve and automate accounting and analytical processes where possible.


If you have any questions about the role please contact the Accounting Manager, Magnus Carlberg at [email protected] or People & Culture Recruiter, Jakob Bergström at [email protected]

Does this sound interesting to you?
Please send your application, CV and personal letter, in Swedish latest by August 16th, 2020. Make sure you tell us why you would be a good fit for this role!

IKEA Range & Supply has the responsibility to develop, design, produce and supply IKEA stores with home furnishing solutions available to the many people. Each year IKEA Range & Supply introduce 2,000 new products in the IKEA stores. The total range is almost 10,000 products. Visa mindre

Revisionsmedarbetare till EY augusti -20, Älmhult

Ansök    Feb 19    Ernst & Young    Revisor
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Älmhult och riktar oss mot dig är nyutexaminerad ekonom från högskola/universitet med inriktning mot redovisning/revision. Möjligheten På EY sätter vi medarbetarna i centrum och du får möjlighet att styra din egen ... Visa mer
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Älmhult och riktar oss mot dig är nyutexaminerad ekonom från högskola/universitet med inriktning mot redovisning/revision.
Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och du får möjlighet att styra din egen utveckling med en individuell utvecklingsplan. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av de mest respekterade kollegorna i branschen och goda möjligheter att växa och förverkliga din potential. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.
Huvudsakliga ansvarsområden
Som konsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor. Som revisionsmedarbetare hos oss på EY får du praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång. Oavsett vilka konsultuppdrag du arbetar med kommer du aldrig att uppleva brist på möjligheter att ta dig an nya utmaningar och ansvar eller möjligheter till utveckling av dina styrkor och ambitioner. 
För att lyckas i rollen
Behöver du
med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter
visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder
utveckla och upprätthålla våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på

Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
examen från högskola/universitet med inriktning mot redovisning/revision
kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision
integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö

Vi ser även gärna att du har                                
goda akademiska meriter
relevant arbetslivserfarenhet
engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper
entusiasm att lära dig om hur våra kunder arbetar inom olika branscher

Vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad kan EY erbjuda dig?
Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har årlig utbildning för att säkerställa din personliga utveckling. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.
Intresserad?
Välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev samt betyg från gymnasium och högskola/universitet. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 15 mars 2020.
Har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Veronika Lindblad, [email protected].
Förverkliga din potential. Ansök till EY. Visa mindre

Revisionsmedarbetare till EY, Älmhult

Ansök    Nov 24    Ernst & Young AB    Revisor
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Älmhult och riktar oss mot dig som är nyutexaminerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola men även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Tillträde enligt överenskommelse. M... Visa mer
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Älmhult och riktar oss mot dig som är nyutexaminerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola men även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Tillträde enligt överenskommelse.Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av de mest respekterade kollegorna i branschen och goda möjligheter att växa och förverkliga din potential. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.Huvudsakliga ansvarsområden
Som revisionsmedarbetare inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Vi söker dig som just avslutat din examen men även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revisionVi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.Vad EY erbjuder dig
Som revisionsmedarbetare hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu, vi arbetar med processen löpande.

Sök senast den 13 december 2020. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Jonasson på [email protected]. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på [email protected]. Visa mindre

Accounting Specialist IKEA AB

Ansök    Sep 25    IKEA AB    Revisor
VEM ÄR DUÄr du en driven och analytisk problemlösare som älskar att arbeta med redovisning? Som gillar att arbeta Tillsammans för att säkerställa kvalitet och god service?Vi på Finance Services IKEA AB söker en Accountig Specialist för att stärka vårt team och växande organisation. Med en spetkompetens inom redovisning kommer du övergripande att fokusera på redovisningsprinciper, internkontroll och utvecklingsprojekt internt såväl som för våra kunder. Vi ... Visa mer
VEM ÄR DUÄr du en driven och analytisk problemlösare som älskar att arbeta med redovisning? Som gillar att arbeta Tillsammans för att säkerställa kvalitet och god service?Vi på Finance Services IKEA AB söker en Accountig Specialist för att stärka vårt team och växande organisation. Med en spetkompetens inom redovisning kommer du övergripande att fokusera på redovisningsprinciper, internkontroll och utvecklingsprojekt internt såväl som för våra kunder. Vi söker dig som har:• Relevant utbildning inom ekonomi med universitet/högskoleexamen samt några års erfarenhet av kvalificerad redovisning samt bokslut. (Erfarenhet av K3 är meriterande.) • Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift• Goda kunskaper i MS Office• Stor förståelse och intresse för ekonomisystem och redovisningSom person är du analytisk, serviceminded och har viljan att lösa problem, såväl för kund som för det egna teamet. Du vill utvecklas i takt med ditt ansvar samt har förmågan att prioritera för att möta leveransen på bästa sätt. Du är initiativtagande och genomdrivande i ditt arbetssätt samt gillar att arbeta i team där man delar med sig av kunskap och information.DITT ANSVARTillsammans med dina fem kollegor, i teamet, bär ni tillsammans det övergripande ansvaret om redovisningen för INGKA koncernens svenska bolag. I praktiken innebär det att säkerställa korrekt redovisning i rätt tid med rätt kvalitet, innehållande; hel- och delårsbokslut, moms- och inkomstdeklarationer. Rollen innefattar att ge support, råd och riktlinjer till organisationen och våra kunder i redovisnings-, moms- och skattefrågor. Du kommer att arbeta med att sprida information och ge utbildning i rådande globala riktlinjer och redovisningsregler. I rollen kommer du även att ha en kontinuerlig kunddialog för att säkerställa leverans och service samt ha ansvaret för att säkerställa och dokumentera rutiner och processer för god intern kontroll.VÅRT TEAM INOM IKEAIKEA AB levererar service- och kompetensrelaterade tjänster inom HR, Facility, Meeting och Finance. Vi gör det möjligt för övriga IKEA bolag att fokusera på sin kärnverksamhet. Detta är vårt bidrag till IKEAs framgång och en bättre vardag för de många människorna. Med affärsutveckling och kompetensutveckling som nyckelord är IKEA AB ett växande bolag. Idag är vi cirka 250 medarbetare i Älmhult – hjärtat av IKEA. Vi har även verksamhet i Helsingborg.Den central finansfunktionen, Finance Services, levererar finansrelaterade tjänster till Ingka bolagen i Sverige. Vi är ca 30 medarbetare och erbjuder tjänster inom bland annat: redovisning, likviditetshantering, kund- och leverantörsfakturor samt support i IKEAs finansiella system. Vad erbjuder vi?• En nyckeroll i en växande finansfunktion• Ett stort nätverk inom IKEA • Ett härligt gäng drivna och ödmjuka kollegor • Work-Life-Balance och goda utvecklingsmöjligheterFRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Östmark, [email protected] och har du frågor rörande processen är du välkommen att kontakt vårt HR support center, +46 (0) 476 587 500. Visa mindre